Vectra Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Do 3 razy sztuka :evil_lol: dwie cieczki temu , to mi się nie chciało szczeniąt , cieczkę temu przegapiłam odpowiedni moment , bo miałam ciekawsze problemy ... teraz a nóż wygielec ;) A może jej nie pisany Buck ? ;) jak się uda to będą jak nie , to na następną cieczkę to już inszy kawaler czeka ;) I cudowna wiadomoć , wszystkie moje pieski są HC CLEAR :multi: właśnie dostałam informacje mailem :multi: Tak więc mioty E,F,G i I też są genetycznie czyste :multi: Quote
Iza. Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Vectra'] I cudowna wiadomoć , wszystkie moje pieski są HC CLEAR :multi: właśnie dostałam informacje mailem :multi: Tak więc mioty E,F,G i I też są genetycznie czyste :multi:[/QUOTE] Gratulacje!! :multi: I trzymam kciuki za udane krycie i spokojną drogę :cool3: Quote
Kaaasia Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Vectra'] I cudowna wiadomoć , wszystkie moje pieski są HC CLEAR :multi: właśnie dostałam informacje mailem :multi: Tak więc mioty E,F,G i I też są genetycznie czyste :multi:[/QUOTE] Gratulacje :multi: Spokojnej drogi i udanego krycia :thumbs: Quote
Vectra Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Dzięki - bardzo się cieszę z takiego wyniku , chociaż nie mógł być inny :grins: może skończą się wróżby z fusów i czytanie wyników moich psów z kuli :evil_lol: proszę bardzo , wyniki myszorka mojego małego panniczynego :loveu: http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/318028_594052977287751_196548764_n.jpg Quote
Amber Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Też trzymam kciuki za jazdę, bo drogi są w fatalnym stanie (cała sól chyba do szynki poszła :p), wczoraj sama wpadłam w poślizg, dobrze, że nikt z naprzeciwka akurat nie jechał, bo zrobiłabym mu kuku :lol: Quote
Vectra Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Niestety kawałek drogi mam ... nie cierpię jeździć w taką pogodę. Zresztą nie jadę sama. Jedzie ze mną doświadczony kierowca , lekarz , położna w jednym :evil_lol: Quote
ania z poznania Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 To miłej i owocnej randki, Emila :kciuki: Quote
Alicja Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Vectra']Do 3 razy sztuka :evil_lol: dwie cieczki temu , to mi się nie chciało szczeniąt , cieczkę temu przegapiłam odpowiedni moment , bo miałam ciekawsze problemy ... teraz a nóż wygielec ;) A może jej nie pisany Buck ? ;) jak się uda to będą jak nie , to na następną cieczkę to już inszy kawaler czeka ;) I cudowna wiadomoć , wszystkie moje pieski są HC CLEAR :multi: właśnie dostałam informacje mailem :multi: Tak więc mioty E,F,G i I też są genetycznie czyste :multi:[/QUOTE] o masz to co teraz pszyjacióle wymyślą na twoje pomioty :lol: Za randevu'z ;) :kciuki: Quote
Doginka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Vectra']...I cudowna wiadomoć , wszystkie moje pieski są HC CLEAR :multi: właśnie dostałam informacje mailem :multi: Tak więc mioty E,F,G i I też są genetycznie czyste :multi:[/QUOTE] Rewelacyjna wiadomość;-) Trzymam kciuki za sex :lol::thumbs: Quote
Vectra Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Doślizgałam się do domu , spotkanie skonsumowane pomyślnie :diabloti: Buck oddał szczeniaczki grzecznie do probówki , a Emila przez rureczkę je ślicznie zassała :loveu: Tak , tak - była inseminacja :grins: robię to w przypadku Emili z dwóch powodów. Zdrowotnych , jak to bywa przy kryciach ;) I nie na moje zdrowie trzymać tego rudego wywłoka , przez 40 minut bez ruchu. To jest dla niej a wykonalne .... wystarczyło mi 10 minut przy inseminacji ... by obiecać Emilii kilka wariantów mordu :diabloti: Dla Bucka też to było zapewne na łapę ;) bo pewnie chciał by mieć swojego "ptaszka" W sobotę poprawka i jak dobrze pójdzie , to święta wielkanocne odwołane :grins: Quote
Luzia Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 To teraz czekamy! Bo na 100% się udało jak wiadomo :) Quote
angineuuka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Vectra'] W sobotę poprawka i jak dobrze pójdzie , to święta wielkanocne odwołane :grins:[/QUOTE] i za to trzymam kciuki! :lol: Quote
Vectra Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 zawsze istnieje takie coś , że się nie udało :) Quote
FredziaFredzia Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Łeee, co to za seks bez seksu. :diabloti: Dalej trzymam kciuki, cobyś święta odwołała. :lol: Quote
ania z poznania Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Ewa, a po jakim czasie od krycia wiadomo czy sunia jest w ciąży? Quote
Vectra Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Na pewno to wiadomo po miesiącu jak się zrobi USG :) a tak to różnie , czasem widać już po 2-3 tygodniach ;) Quote
Vectra Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Amber']A kluchy (jak będą) to będą kolorowe? ;) białe , biało rude , rude , rudo białe - czyli NUDA przewidywalna :diabloti: RODOWÓD Quote
Vectra Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Amber']Najładniejsze znaczy się :loveu:[/QUOTE] jeśli idzie o kolor , to może i tak. Ale na pewno nie będą takie cudne jak np Marysiowe ;) Nie ten rodowód , nie te linie ;) ale jak nie zajdzie , plan jest lepszy , tu na pewno i ciałka i banieczki by wyszły hiper :grins: tatusiem zostanie Mieczysław inbredon mały :diabloti: Babka murzyn pozamiata silne geny staffjoy's ;) no i może być ciekawie kolorowo ;) bo Mieczysław tak jak i Emila i Franio i Rekin - jest biały w łatki :grins: Już z Franiem Emilka dała zacne dzieci ... dlatego zdwojona siła genetyczna Mieczysława , może dać o wiele lepsze i głowy i ciała. Po Emili i Bucku , nie spodziewam się siódmych cudów świata ;) ratuje jedno tą parę - jest inbred na przyzwoitych przodków. I tylko to ratuje ten związek :) Z całym szacunkiem dla Bucka , ale Franio to ma łeb i ciało jak należy :) ale to inny rodowód inne geny inne linie ... Mieczysław jest zacnie lepszy od ojca , mimo iż wiem że tak wielbiony jak Buck tu nie jest. :evil_lol: Niestety na takiej maści jak ma Miecio , nie widać masy mięśniowej .. tak wydatnej jak u rudych psów. Stąd i do Hanki są większe ohy i ahy , na niekorzyść Terriera. Ale to trza opaczeć się na żywo :) wtedy się zmienia widzenie ;) Quote
Okamia Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Vectra']Niestety na takiej maści jak ma Miecio , nie widać masy mięśniowej .. tak wydatnej jak u rudych psów. Stąd i do Hanki są większe ohy i ahy , na niekorzyść Terriera. Ale to trza opaczeć się na żywo :) wtedy się zmienia widzenie ;)[/QUOTE] To ja jakaś inna bo wielbię Terrierka :loveu: Trzymam kciuki za sexa abyś na wielką noc nie malowała jajek a sceniacki :diabloti: Po czym poznać że pies jest biały w łaty jak Twoja czwórka? Quote
Recommended Posts