Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ooo fuuuuu no ja jednak nie mogę nijak się do tych różów i błękitów przekonać :shake::shake::shake: ale to pewnie dlatego, że mam pitbulle a im nie przystoi w takich weścikowych kolorkach paradować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Tia..., pitbull Luna by się obraziła jak nic:lol::lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
Ajda śpi jak zabita , wołamy , zachęcamy , Ajda otworzyła oko i przewróciła się ba boczek :roll: Wielkie zainteresowanie wśród publiki , no ale lipa czas wychodzić ... no i musieliśmy słonice na rencach z gabinetu wynieść .. Rafał ją wyniusł z Lecznicy , postawił przed drzwiami .. a ktoś akurat wychodził znowu i Ajda uciekła do gabinetu :evil_lol: przywitała się z psem który był u doktora po czym położyła się i poszła spać :diabloti:

No i do samochodu taszczyliśmy dame :evil_lol: więc co by nam plecki odpoczęły wzięłam zastrzyki na dwa dni na wynos :cool1:[/quote]

:roflt::roflt::roflt::roflt:Ona Ci po prostu daje do zrozumienia, że nie jest burek podwórzowy, tylko dama na salony (weterynaryjne też):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hahaha, jstem fanką Ajdy :lol:

[quote name='Vectra']nie mogłam znaleźć pilota , bo szanowny kolega na nim sie uwalił swoim wielorybim cielskiem[/quote]
A nie mogłas po prostu wstać i wyłączyć pstryczkiem? :evil_lol:

[quote name='Vectra']miaaaauuuuuuu i wrrr chauuuuu wrrrr jebut bum bum patataj :roll:[/quote]
Buahahahah :roflt:

Posted

[quote name='Mi.'][B]Wstawac spiochy!:eviltong:Witamy porannie:cool3:[/B]

[B] no widzisz:cool1:[/B]

[URL]http://images31.fotosik.pl/19/0468322605be3b4c.jpg[/URL]
[B]jakie to slodkie:loveu:[/B][/quote]
spać nie możesz :crazyeye: :crazyeye: po nocy po dogo biegasz :evil_lol:
[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Cześć :)

Ja nie wiedziałam że Lalunia ma takie dobre wyczucie gustu jeśli o szelki chodzi...normalnie cud miód i malina :loveu::loveu:

Trzymam kciuki żeby udało się Klementynce też takie zdobyć :loveu:

Pozdrawiam Milutko :loveu:
[/B][/COLOR][/quote]Najwyżej tak utucze klementyne że będą pasować te szelki ;)
cześć :loveu:

[quote name='Katerinas']:lol: :lol: :lol: bosze... Vectra... Z samego rana oplułam ze śmiechu monitor...
A jestem w pracy! :cool3: Wszyscy się dziwnie patrzą :lol:

A z szelkami ... no tak. Klementyna rzeczywiście chudzina...
:roll:[/quote]
Kasiu , śmiech to zdrowie :diabloti:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]he he he poczytałam......zwłaszcza z koteckiem mi sie podobało..............
moja Luska Zmoracza nie widzi zresztą ja je tez nie widzę, bo czarna a wieczorem ciemno............i ta franca stoi pod balkonem i się drze.........a Luska nic nie widzi i lata po całym domu.gdzie ta franca jest:cool3:[/B][/COLOR]:cool3::cool3:[/quote]
moje zooo dostarcza nam wiele rozrywek :evil_lol:

Posted

[quote name='Dada']Franio jest super!!!! :evil_lol:[/quote]
:loveu:

[quote name='Bila']Tia..., pitbull Luna by się obraziła jak nic:lol::evil_lol:[/quote]
:evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]dzień doberek :loveu:....wszystko poczytałam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
doberek :multi:

[quote name='Bila']:roflt:Ona Ci po prostu daje do zrozumienia, że nie jest burek podwórzowy, tylko dama na salony (weterynaryjne też):evil_lol:[/quote]
to już spadła na ziemie :diabloti: mam nadzieje że dama nie potłukła zadka

[quote name='malawaszka']wtedy by pewnie zaczęła polować na moją aortę :evil_lol:[/quote]
a nie robi tego :crazyeye:

[quote name='asher']Hahaha, jstem fanką Ajdy :lol:

A nie mogłas po prostu wstać i wyłączyć pstryczkiem? :evil_lol:

Buahahahah :roflt:[/quote]
Teoretycznie się da wyłączyć pstryczkiem , pilotem prościej :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']doberki kartofelki:multi::evil_lol::multi:[/quote]
witaj Effuniu :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='anetta']CZeśc, uśmiałam sie z Ajdy, z koteczka i już mam dosyć :loveu::evil_lol:[/quote]
już masz dosyć ??? tak szybko ? :crazyeye: a co ja mam powiedzieć jak mam tak dzień dnia :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:hmmmm: czyli co????[/quote]
dom wariatów :diabloti:

a teraz mówie papa idę do pracy :evilbat: a potem na zakupy :roll: będę szukać nieszczęsnych półek do łazienki :angryy:

Posted

[quote name='Vectra']dom wariatów :diabloti:

a teraz mówie papa idę do pracy :evilbat: a potem na zakupy :roll: będę szukać nieszczęsnych półek do łazienki :angryy:[/quote]
Trzymam kciuki, żeby Ci wariaty domu nie rozniosły jak będziesz na tych zakupach:diabloti::bigok:

Posted

:D:grin::megagrin::laugh2_2:
przesiedzialam dwa dni tu u Was...czytalam wszystko po kolei...mam odciski na dooopsku od siedzenia i przepukline od smiechu. Uwielbiam tych diablow Vectrowych:loveu:. Bedze zagladac...co:oops::fadein:?

Posted

[quote name='lolka75']:D:grin::megagrin::laugh2_2:
przesiedzialam dwa dni tu u Was...czytalam wszystko po kolei...mam odciski na dooopsku od siedzenia i przepukline od smiechu. Uwielbiam tych diablow Vectrowych:loveu:. Bedze zagladac...co:oops::fadein:?[/quote]

uważaj bo to uzależnia tez zaczelam od pzregladania a teraz kilka razy dziennie wpadam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']Trzymam kciuki, żeby Ci wariaty domu nie rozniosły jak będziesz na tych zakupach:diabloti::bigok:[/quote]
dom w całości , za to zakupy lipa :shake: nic kurna nie ma w tych obleśnych spkelach , nic oprócz stada rozwrzeszczanych tłumów :angryy:
[quote name='lolka75']:D:grin::megagrin::laugh2_2:
przesiedzialam dwa dni tu u Was...czytalam wszystko po kolei...mam odciski na dooopsku od siedzenia i przepukline od smiechu. Uwielbiam tych diablow Vectrowych:loveu:. Bedze zagladac...co:oops::fadein:?[/quote]
a zaglądaj :bigok: witaj :loveu:

[quote name='Iwona1984']uważaj bo to uzależnia tez zaczelam od pzregladania a teraz kilka razy dziennie wpadam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
zafffstyzasz mnie normalnie :diabloti:

Posted

[quote name='Iwona1984']wpadam tu ze wzgledu na Frania:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]no przecież wiem że nie z miłości do mnie :diabloti:

[quote name='Gonitwa']Witanko ;)[/quote]
cześć :p

Posted

Franiołkowi świńskie filmy puszczacie, wstyd :oops: On nieletni :shake: Teraz wstaw zdjęcie Ivanka na dowód, że psi go nie zagryźli za miauczenie po nocy :cool3:

Posted

[quote name='Iwona1984']ale jakbys tak pomyslala to wyprowadzam Cie z błedu:diabloti:[/quote]
dziękuje jak nie wiem co :diabloti:

[quote name='beria']Franiołkowi świńskie filmy puszczacie, wstyd :oops: On nieletni :shake: Teraz wstaw zdjęcie Ivanka na dowód, że psi go nie zagryźli za miauczenie po nocy :cool3:[/quote]
dzisiaj chciałam go przejechać samochodem :evil_lol: ale skubany szybko biega :crazyeye:
nie mam jego zdjęć , nie lubię go :angryy:

Posted

Nienawidzę cię :evilbat:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/21/4ac55eb6366a848a.jpg[/IMG][/URL]

mojego kota nie da się lubić , to najbardziej upierdliwy i wredny zwierz jakiego znam :diabloti:
Greven , on pobił Klementynkę i bez przerwy na nią poluje , bo ona ma go w dupie :evil_lol:
Kot jest straszliwie zawiedziony , że mimo lanserki PIES nie zwraca na niego uwagi.
I wygląda to tak , ja rzucam Klementynie zabawkę , ona po nią pędzi ,a kot robi w tym czasie na Klementyna zamach.Klementyna nadal go olewa , to jej daje w cymbał , nadal olewka , kot siada obmyśla kolejny plan .. ataku.
Bo normalnie Ajda , Lalka czy Franio jak spotykają kota , to go tam odrobine pomęczą ,ale nie zębami tylko łapą w łeb lub przycisną cielskiem - kot szczęśliwy , a Klementyna jakaś ułomna , nie chce bić kotka :evilbat: