Bila Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='malawaszka']ooo fuuuuu no ja jednak nie mogę nijak się do tych różów i błękitów przekonać :shake::shake::shake: ale to pewnie dlatego, że mam pitbulle a im nie przystoi w takich weścikowych kolorkach paradować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Tia..., pitbull Luna by się obraziła jak nic:lol::lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dzień doberek :loveu:....wszystko poczytałam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Vectra'] Ajda śpi jak zabita , wołamy , zachęcamy , Ajda otworzyła oko i przewróciła się ba boczek :roll: Wielkie zainteresowanie wśród publiki , no ale lipa czas wychodzić ... no i musieliśmy słonice na rencach z gabinetu wynieść .. Rafał ją wyniusł z Lecznicy , postawił przed drzwiami .. a ktoś akurat wychodził znowu i Ajda uciekła do gabinetu :evil_lol: przywitała się z psem który był u doktora po czym położyła się i poszła spać :diabloti: No i do samochodu taszczyliśmy dame :evil_lol: więc co by nam plecki odpoczęły wzięłam zastrzyki na dwa dni na wynos :cool1:[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt:Ona Ci po prostu daje do zrozumienia, że nie jest burek podwórzowy, tylko dama na salony (weterynaryjne też):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Bila']Tia..., pitbull Luna by się obraziła jak nic:lol::lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] wtedy by pewnie zaczęła polować na moją aortę :evil_lol: Quote
asher Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Hahaha, jstem fanką Ajdy :lol: [quote name='Vectra']nie mogłam znaleźć pilota , bo szanowny kolega na nim sie uwalił swoim wielorybim cielskiem[/quote] A nie mogłas po prostu wstać i wyłączyć pstryczkiem? :evil_lol: [quote name='Vectra']miaaaauuuuuuu i wrrr chauuuuu wrrrr jebut bum bum patataj :roll:[/quote] Buahahahah :roflt: Quote
Vectra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Mi.'][B]Wstawac spiochy!:eviltong:Witamy porannie:cool3:[/B] [B] no widzisz:cool1:[/B] [URL]http://images31.fotosik.pl/19/0468322605be3b4c.jpg[/URL] [B]jakie to slodkie:loveu:[/B][/quote] spać nie możesz :crazyeye: :crazyeye: po nocy po dogo biegasz :evil_lol: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Cześć :) Ja nie wiedziałam że Lalunia ma takie dobre wyczucie gustu jeśli o szelki chodzi...normalnie cud miód i malina :loveu::loveu: Trzymam kciuki żeby udało się Klementynce też takie zdobyć :loveu: Pozdrawiam Milutko :loveu: [/B][/COLOR][/quote]Najwyżej tak utucze klementyne że będą pasować te szelki ;) cześć :loveu: [quote name='Katerinas']:lol: :lol: :lol: bosze... Vectra... Z samego rana oplułam ze śmiechu monitor... A jestem w pracy! :cool3: Wszyscy się dziwnie patrzą :lol: A z szelkami ... no tak. Klementyna rzeczywiście chudzina... :roll:[/quote] Kasiu , śmiech to zdrowie :diabloti: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]he he he poczytałam......zwłaszcza z koteckiem mi sie podobało.............. moja Luska Zmoracza nie widzi zresztą ja je tez nie widzę, bo czarna a wieczorem ciemno............i ta franca stoi pod balkonem i się drze.........a Luska nic nie widzi i lata po całym domu.gdzie ta franca jest:cool3:[/B][/COLOR]:cool3::cool3:[/quote] moje zooo dostarcza nam wiele rozrywek :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Dada']Franio jest super!!!! :evil_lol:[/quote] :loveu: [quote name='Bila']Tia..., pitbull Luna by się obraziła jak nic:lol::evil_lol:[/quote] :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]dzień doberek :loveu:....wszystko poczytałam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] doberek :multi: [quote name='Bila']:roflt:Ona Ci po prostu daje do zrozumienia, że nie jest burek podwórzowy, tylko dama na salony (weterynaryjne też):evil_lol:[/quote] to już spadła na ziemie :diabloti: mam nadzieje że dama nie potłukła zadka [quote name='malawaszka']wtedy by pewnie zaczęła polować na moją aortę :evil_lol:[/quote] a nie robi tego :crazyeye: [quote name='asher']Hahaha, jstem fanką Ajdy :lol: A nie mogłas po prostu wstać i wyłączyć pstryczkiem? :evil_lol: Buahahahah :roflt:[/quote] Teoretycznie się da wyłączyć pstryczkiem , pilotem prościej :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 doberki kartofelki:multi::evil_lol::multi: Quote
anetta Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 CZeśc, uśmiałam sie z Ajdy, z koteczka i już mam dosyć :loveu::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='evaxon']doberki kartofelki:multi::evil_lol::multi:[/quote] witaj Effuniu :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='anetta']CZeśc, uśmiałam sie z Ajdy, z koteczka i już mam dosyć :loveu::evil_lol:[/quote] już masz dosyć ??? tak szybko ? :crazyeye: a co ja mam powiedzieć jak mam tak dzień dnia :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Vectra']a co ja mam powiedzieć jak mam tak dzień dnia :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :hmmmm: czyli co???? Quote
Vectra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='malawaszka']:hmmmm: czyli co????[/quote] dom wariatów :diabloti: a teraz mówie papa idę do pracy :evilbat: a potem na zakupy :roll: będę szukać nieszczęsnych półek do łazienki :angryy: Quote
Doginka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Vectra']dom wariatów :diabloti: a teraz mówie papa idę do pracy :evilbat: a potem na zakupy :roll: będę szukać nieszczęsnych półek do łazienki :angryy:[/quote] Trzymam kciuki, żeby Ci wariaty domu nie rozniosły jak będziesz na tych zakupach:diabloti::bigok: Quote
lolka75 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 :D:grin::megagrin::laugh2_2: przesiedzialam dwa dni tu u Was...czytalam wszystko po kolei...mam odciski na dooopsku od siedzenia i przepukline od smiechu. Uwielbiam tych diablow Vectrowych:loveu:. Bedze zagladac...co:oops::fadein:? Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='lolka75']:D:grin::megagrin::laugh2_2: przesiedzialam dwa dni tu u Was...czytalam wszystko po kolei...mam odciski na dooopsku od siedzenia i przepukline od smiechu. Uwielbiam tych diablow Vectrowych:loveu:. Bedze zagladac...co:oops::fadein:?[/quote] uważaj bo to uzależnia tez zaczelam od pzregladania a teraz kilka razy dziennie wpadam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Doginka']Trzymam kciuki, żeby Ci wariaty domu nie rozniosły jak będziesz na tych zakupach:diabloti::bigok:[/quote] dom w całości , za to zakupy lipa :shake: nic kurna nie ma w tych obleśnych spkelach , nic oprócz stada rozwrzeszczanych tłumów :angryy: [quote name='lolka75']:D:grin::megagrin::laugh2_2: przesiedzialam dwa dni tu u Was...czytalam wszystko po kolei...mam odciski na dooopsku od siedzenia i przepukline od smiechu. Uwielbiam tych diablow Vectrowych:loveu:. Bedze zagladac...co:oops::fadein:?[/quote] a zaglądaj :bigok: witaj :loveu: [quote name='Iwona1984']uważaj bo to uzależnia tez zaczelam od pzregladania a teraz kilka razy dziennie wpadam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] zafffstyzasz mnie normalnie :diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Vectra'] zafffstyzasz mnie normalnie :diabloti:[/quote] wpadam tu ze wzgledu na Frania:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Iwona1984']wpadam tu ze wzgledu na Frania:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]no przecież wiem że nie z miłości do mnie :diabloti: [quote name='Gonitwa']Witanko ;)[/quote] cześć :p Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Vectra']no przecież wiem że nie z miłości do mnie :diabloti: [/quote] ale jakbys tak pomyslala to wyprowadzam Cie z błedu:diabloti: Quote
beria Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Franiołkowi świńskie filmy puszczacie, wstyd :oops: On nieletni :shake: Teraz wstaw zdjęcie Ivanka na dowód, że psi go nie zagryźli za miauczenie po nocy :cool3: Quote
Vectra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Iwona1984']ale jakbys tak pomyslala to wyprowadzam Cie z błedu:diabloti:[/quote] dziękuje jak nie wiem co :diabloti: [quote name='beria']Franiołkowi świńskie filmy puszczacie, wstyd :oops: On nieletni :shake: Teraz wstaw zdjęcie Ivanka na dowód, że psi go nie zagryźli za miauczenie po nocy :cool3:[/quote] dzisiaj chciałam go przejechać samochodem :evil_lol: ale skubany szybko biega :crazyeye: nie mam jego zdjęć , nie lubię go :angryy: Quote
Greven Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 JA LUBIĘ KOTA. CHCEM ZDJĘCIA JUŻ! ŻYWEGO :angryy: Quote
Vectra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Nienawidzę cię :evilbat: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/21/4ac55eb6366a848a.jpg[/IMG][/URL] mojego kota nie da się lubić , to najbardziej upierdliwy i wredny zwierz jakiego znam :diabloti: Greven , on pobił Klementynkę i bez przerwy na nią poluje , bo ona ma go w dupie :evil_lol: Kot jest straszliwie zawiedziony , że mimo lanserki PIES nie zwraca na niego uwagi. I wygląda to tak , ja rzucam Klementynie zabawkę , ona po nią pędzi ,a kot robi w tym czasie na Klementyna zamach.Klementyna nadal go olewa , to jej daje w cymbał , nadal olewka , kot siada obmyśla kolejny plan .. ataku. Bo normalnie Ajda , Lalka czy Franio jak spotykają kota , to go tam odrobine pomęczą ,ale nie zębami tylko łapą w łeb lub przycisną cielskiem - kot szczęśliwy , a Klementyna jakaś ułomna , nie chce bić kotka :evilbat: Quote
Recommended Posts