Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Tak łirpul :diabloti: , kusiły cenami te Beko ,ale ciort wie co to za firma i jak z ew częściami zamiennymi :cool1: a wiadomo że te new cudeńka to już tak długo nie pociągną jak mój stary wodo chlejny polarek :evil_lol:
[/quote] Ja odkąd pamiętam miałam łirpula ;)
Teraz nowy model. Myślę, że jest ok :-)

Posted

[quote name='Katerinas']Vectra
Proszę - skórzane - różowe :-)
[URL]https://ssl.allegro.pl/item257026431_szelki_bojowe_bull_amstaf_80cm_kostka_rozowe.html[/URL][/quote]
mamy takie :cool3: Lalusia ma , ale na Klementyne o 10 numerów za duże ,a nie mają mniejszych :placz: pytałam , błagałam , nie mają :shake:

[quote name='Katerinas']Ja odkąd pamiętam miałam łirpula ;)
Teraz nowy model. Myślę, że jest ok :-)[/quote]
się okaże jutro :diabloti: akurat mam 10 stert prania , to się wykaże nowy mebelek :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']mamy takie :cool3: Lalusia ma , ale na Klementyne o 10 numerów za duże ,a nie mają mniejszych :placz: pytałam , błagałam , nie mają :shake:
[/quote] hmmm....to może trzeba poszukać w wersji yorkowej ;)

Posted

buuahahahha przyznaj się lepiej że przed wyjęciem jej z kojca podajecie sadolin (czy jak tam sięnazywa ten uspokajający) ze strzałki i dlatego Ajda potem taka śpiąca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a szeleczki nie będą pasować jak Klema się podtuczy???

Posted

[quote name='Katerinas']hmmm....to może trzeba poszukać w wersji yorkowej ;)[/quote]
jako kaganiec :evil_lol:

[quote name='malawaszka']buuahahahha przyznaj się lepiej że przed wyjęciem jej z kojca podajecie sadolin (czy jak tam sięnazywa ten uspokajający) ze strzałki i dlatego Ajda potem taka śpiąca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a szeleczki nie będą pasować jak Klema się podtuczy???[/quote]

tak , najpierw ubrana w strój pozoranta IPO strzelałam do Ajdy z kuszy wyposażonej w strzałki zatrute silnym środkiem usypiającym takim jak stosuje się na niedźwiedzie :evil_lol: potem jak już spała , związaliśmy ją sznurem i zakleiliśmy paszcze skoczem co by nas nie zjadła , nadmienie ,że mamy specjalny pancerny samochód do przewozu krwiożerczej , dzikiej , niezsocjalizowajnej ze światem OSY.Miejsce w którym jest lecznica obstawione jest przez wojsko wyposażone w kałasze , gdyż tylko taka broń jest skuteczna w poskromieniu agresywnego potwora , doktor rownież ubrany w zbroje jak na rekiny przystępuje szybko i niezwykle delikatnie do zabiegu ... pies cały czas w klatce co by w razie czego nie połknął małego chudego doktora - teraz conajmniej przez tydzień nikt nie będzie mógł się zbliżyć do miejsca zamieszkania Ajdy gdyż w ferworze zemsty gotowa jest urwać łeb każdej napotkanej osobie.

Ta opowieść jest bardziej wiarygodna co ? :cool3: :diabloti:

Weszko , myślę że Klementyna nie 'urośnie" do takich rozmiarów jak Lalka.
Jutro jak nie zapomnę to ubiorę Klementynę w Lalkowe szelki i zobaczysz w czym rzecz :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Ta opowieść jest bardziej wiarygodna co ? :cool3: :diabloti:

[B]buuuahahahaha zdecydowanie[/B] :roflt:

Weszko , myślę że Klementyna nie 'urośnie" do takich rozmiarów jak Lalka.
Jutro jak nie zapomnę to ubiorę Klementynę w Lalkowe szelki i zobaczysz w czym rzecz :evil_lol:[/quote]

OK!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Rafał chrapie .... TV wyje na cały zycher , muzyczka bardzo nastrojowa .. odwracam głowę w TV leci turbo erotyk ... na łóżku siedzi Franio , ślepia wpatrzone w ekran telewizora :evil_lol: :evil_lol: mały erotoman psia mać kurde :mad:

Posted

[quote name='Vectra']Rafał chrapie .... TV wyje na cały zycher , muzyczka bardzo nastrojowa .. odwracam głowę w TV leci turbo erotyk ... na łóżku siedzi Franio , ślepia wpatrzone w ekran telewizora :evil_lol: :evil_lol: mały erotoman psia mać kurde :mad:[/quote]
A Franio pełnoletni, że pozwalasz mu takie filmy oglądać????:evil_lol::diabloti:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: Franio lubi oglądać TV :oops: :diabloti: najfajniej jak leci jakiś film bądź reklama i nagle jest takie szybkie zbliżenie na coś :evil_lol: on się na to rzuca i ujada na TV :evil_lol:

Posted

[quote name='dariaopole']hahahaha Franio erotoman :loveu:, tyle kobitek ma wkoło a mu filmy w głowie :evil_lol:
moje lubią oglądać ale filmy przyrodnicze gdzie jest dużo dziwnych dźwięków :diabloti:[/quote]
bo to jest dzieciuch , na razie lubi popatrzyć :evil_lol: miał pod nosem dupe z cieczką i nawet się nie zainteresował :evil_lol:
ap ropo dźwięków , wczoraj w nocy leciał jakiś film , w którym co chwila kot miauczał :angryy: i co chwila wszystkie trzy z hukiem leciały w strone okna :angryy: zjeść kotka :diabloti: nie mogłam znaleźć pilota , bo szanowny kolega na nim sie uwalił swoim wielorybim cielskiem ... myślałam że oszaleje , jak już je odesłałam na miejsca , chwile usnęły , no myślę więcej nie będzie sceny z kotkiem i nagle słysze miaaaauuuuuuu i wrrr chauuuuu wrrrr jebut bum bum patataj :roll: i znowu jak musiałam aksamitnym gosem wydobyć z siebie dźwięk wypierniczać na miejsce :mad:
Chyba po 5 razie wyłączyłam to piekielne pudło , szczęśliwa :loveu: cisza :loveu: pieski śpią :loveu: i nagle słysze miaaaauuuuuuu :crazyeye: no szok .. przeciez wyłączyłam TV - od nowa wrrr chauuu wrrr jebut patataj bumm wrrr chauuuu ...Kano prawie szybe wybił ... za oknem stał :diabloti: Ivanek
Więc Lalke za wszy , Franka za fraki - otworzyłam drzwi balkonowe i powiedziałam do Kano , baw się dobrze :loveu:

Posted

Mojej Mamie wciąż serwuję zdjęcia Lalki i ona powiedziała, że Lalka jest ładniejsza niż Tanga :placz: Jak ona tak mogła :placz: Bezwstydnie zachwyca się Lalką, że to niby prawdziwy pitbull i ma "zawieszone" spojrzenia, a te uszy, ta sylwetka, ta lśniąca, czarna sierść, no nie, tego już za wiele :mad:

Mama prosiła, żeby Ci przekazać, że Klementyna to idealne imię dla stafficzki.

P.S. wiesz, jest taki wątek :watpliwy: wypadałoby... :watpliwy:
[URL]http://www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?id=2430&p=3[/URL]

Posted

[quote name='Vectra']bo to jest dzieciuch , na razie lubi popatrzyć :evil_lol: miał pod nosem dupe z cieczką i nawet się nie zainteresował :evil_lol:
ap ropo dźwięków , wczoraj w nocy leciał jakiś film , w którym co chwila kot miauczał :angryy: i co chwila wszystkie trzy z hukiem leciały w strone okna :angryy: zjeść kotka :diabloti: nie mogłam znaleźć pilota , bo szanowny kolega na nim sie uwalił swoim wielorybim cielskiem ... myślałam że oszaleje , jak już je odesłałam na miejsca , chwile usnęły , no myślę więcej nie będzie sceny z kotkiem i nagle słysze miaaaauuuuuuu i wrrr chauuuuu wrrrr jebut bum bum patataj :roll: i znowu jak musiałam aksamitnym gosem wydobyć z siebie dźwięk wypierniczać na miejsce :mad:
Chyba po 5 razie wyłączyłam to piekielne pudło , szczęśliwa :loveu: cisza :loveu: pieski śpią :loveu: i nagle słysze miaaaauuuuuuu :crazyeye: no szok .. przeciez wyłączyłam TV - od nowa wrrr chauuu wrrr jebut patataj bumm wrrr chauuuu ...Kano prawie szybe wybił ... za oknem stał :diabloti: Ivanek
Więc Lalke za wszy , Franka za fraki - otworzyłam drzwi balkonowe i powiedziałam do Kano , baw się dobrze :loveu:[/quote]
poplułam sie ze śmiechu:evil_lol:

Posted

[quote name='Greven']Mojej Mamie wciąż serwuję zdjęcia Lalki i ona powiedziała, że Lalka jest ładniejsza niż Tanga :placz: Jak ona tak mogła :placz: Bezwstydnie zachwyca się Lalką, że to niby prawdziwy pitbull i ma "zawieszone" spojrzenia, a te uszy, ta sylwetka, ta lśniąca, czarna sierść, no nie, tego już za wiele :mad:
[COLOR=RoyalBlue][B]Przefarbuj Tange , obetnij jej uszy i będzie wypisz wymaluj Lala[/B][/COLOR] :loveu:
Mama prosiła, żeby Ci przekazać, że Klementyna to idealne imię dla stafficzki.
[COLOR=RoyalBlue][B]wiem to od początku[/B][/COLOR] :diabloti:

P.S. wiesz, jest taki wątek :watpliwy: wypadałoby... :watpliwy:
[URL]http://www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?id=2430&p=3[/URL][/quote]

juszzz ,juszzzz uzupełniam :cool3: :diabloti:

[quote name='dariaopole']poplułam sie ze śmiechu:evil_lol:[/quote]
podłość ludzka nie zna granic :obrazic: gdzie współczucie ? GDZIE ????
mało na zawał nie zeszłam przez to miauuuuuuu :evil_lol:

Posted

Dlaczego nie mogę kupic Klementynie szelek takich jak ma Lala :(

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/19/ce32ba9359193996.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/19/bc914b89f0d158a6.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/19/d012a5bb3af526a9.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/19/27e920f017c97586.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/19/595376c873b8de96.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Doginka']Vectra, a gdzie Ty się wciśniesz???:evil_lol::evil_lol::crazyeye:
DOBRANOC:diabloti:[/quote]
Wcisnę sie wcisnę , będę się łokciami rozpychać , z tym że jak ja zaraz wskoczę do łóżka , to te dwa bublowate przejdą na moją część wyrka :evilbat: i będziemy Rafałka spychać wspólnie z łóżka.

No ,a teraz to serio idę spać :sleeping:

Posted

[B]Wstawac spiochy!:eviltong:Witamy porannie:cool3:[/B]

[QUOTE]no faktycznie dawno Cię nie było :diabloti: ledwo Cię rozpoznałam :cool3: [/QUOTE][B] no widzisz:cool1:[/B]

[URL]http://images31.fotosik.pl/19/0468322605be3b4c.jpg[/URL]
[B]jakie to slodkie:loveu:[/B]

Posted

[COLOR=Olive][B]Cześć :)

Ja nie wiedziałam że Lalunia ma takie dobre wyczucie gustu jeśli o szelki chodzi...normalnie cud miód i malina :loveu::loveu:

Trzymam kciuki żeby udało się Klementynce też takie zdobyć :loveu:

Pozdrawiam Milutko :loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']Rafał chrapie .... TV wyje na cały zycher , muzyczka bardzo nastrojowa .. odwracam głowę w TV leci turbo erotyk ... na łóżku siedzi Franio , ślepia wpatrzone w ekran telewizora :evil_lol: :evil_lol: mały erotoman psia mać kurde :mad:[/quote]
[quote name='Vectra']bo to jest dzieciuch , na razie lubi popatrzyć :evil_lol: miał pod nosem dupe z cieczką i nawet się nie zainteresował :evil_lol:
Więc Lalke za wszy , Franka za fraki - otworzyłam drzwi balkonowe i powiedziałam do Kano , baw się dobrze :loveu:[/quote]

:lol: :lol: :lol: bosze... Vectra... Z samego rana oplułam ze śmiechu monitor...
A jestem w pracy! :cool3: Wszyscy się dziwnie patrzą :lol:

A z szelkami ... no tak. Klementyna rzeczywiście chudzina...
:roll:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]he he he poczytałam......zwłaszcza z koteckiem mi sie podobało..............
moja Luska Zmoracza nie widzi zresztą ja je tez nie widzę, bo czarna a wieczorem ciemno............i ta franca stoi pod balkonem i się drze.........a Luska nic nie widzi i lata po całym domu.gdzie ta franca jest:cool3:[/B][/COLOR]:cool3::cool3: