Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']haha to ty rzucaj a ja popije sobie sama:evil_lol:[/quote]
egoistka :mad:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Dzień dobryyyy :multi::multi:[/B][/COLOR][/quote]
czeeeeeeeeśśśććććć :multi:
[quote name='anetta']BRAWO :multi: :klacz: trudne było? :evil_lol:[/quote]
głupie podchwytliwe pytania :diabloti:

[quote name='malawaszka']1. a nie wygląda :evil_lol:
2, :klacz: GRATULACJE!!!!! :multi:[/quote]
no , zapytaj się jego , jak go głodzę :evil_lol: powie ci że to nie tłuszcz tylko opuchlina głodowa :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:klacz: brawo ....gratulki :Rose:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
dzięki :lol:
[quote name='dealer']halooo mamuniu...to ja dziecko twe z obtluczonym zadem:diabloti:gratulejszyn:loveu:[/quote]
jeszcze pasów nakłade na dupsko :mad: :mad:

Posted

[quote name='dealer']ale dlaczemu ty mnie chcesz pasami okladac:crazyeye::crazyeye:na bol pleca to chyba lepszy termoforek:cool3::cool3::diabloti:[/quote]
idź no się lepiej pakuj , skieruj swoją energie na tą czynność i nie podskakuj bo wiesz że mamunia dziś ma nie teges humor bo za rano wstała :cool1:

a wróciłam z Klementyną ze spaceru - szybko poszło bo deszcz nas zaatakował :placz: Klementyna kocha deszcz :diabloti: tak jak Lalusia , mało tych chudzieńkich nóżek nie połamała tak biegła do domku :evil_lol:

ale zrobiłam teścik :cool3: na polach puściłam szkieletorka :p Kelmentynka stworzenie posłuszne niezwykle i absolutnie świat ją nie interesuje poza mną i frisbee :evil_lol:

wychodziz tego że tylko Lalka i Ajda mają w genach zapisanego szwendacza :angryy: obie patrzą tylko jak się ulotnić :mad: Kano , Franio i Klementyna się pilnują ...

Posted

[COLOR=Olive][B]Lalki spojrzenie mówi wszystko...piekiłko w psiej postaci, które ma szatańskie pomysły jak to na szatanka przystało :)
Cieszę się że Klementynka się słucha i nie w głowie jej zwiedzanie świata :)
Miło też popatrzeć jak się dogaduje z kotem...i to ma być ten niebezpieczny pies ze schroniska? :evil_lol:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Lalki spojrzenie mówi wszystko...piekiłko w psiej postaci, które ma szatańskie pomysły jak to na szatanka przystało :)
Cieszę się że Klementynka się słucha i nie w głowie jej zwiedzanie świata :)
Miło też popatrzeć jak się dogaduje z kotem...i to ma być ten niebezpieczny pies ze schroniska? :evil_lol:
[/B][/COLOR][/quote]
Jak na razie niebezpieczny pies się dobrze kamufluje :diabloti: niech jednak do końca jej życie dzemie w niej ta agresja , bo wypcham :mad: :diabloti: albo nie wypcham tylko obedre ze skóry i postawie sobie jej szkielet na szafie O :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Jak na razie niebezpieczny pies się dobrze kamufluje :diabloti: niech jednak do końca jej życie dzemie w niej ta agresja , bo wypcham :mad: :diabloti: albo nie wypcham tylko obedre ze skóry i postawie sobie jej szkielet na szafie O :loveu:[/quote]

[COLOR=Olive][B]urządziłabyś licytację wypchanej Klementynki? :evil_lol::evil_lol:
byłaby dobrą przestrogą dla psów, które mają w planie być choć ciut agresywne ;) :evil_lol:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]urządziłabyś licytację wypchanej Klementynki? :evil_lol::evil_lol:
byłaby dobrą przestrogą dla psów, które mają w planie być choć ciut agresywne ;) :evil_lol:
[/B][/COLOR][/quote]
tak , oskóruje i foty wstawie na dogo :loveu: :loveu:
[quote name='Pysia']Cieszę się ze ZADAŁAŚ :multi::multi::multi: Gratulki :multi::multi::multi:
Pomysł ze szkieletem na szafie baaaaaaaaardzo mi się podoba :diabloti:[/quote]
dziękuje :oops:
tak , tak - Klementyny nie ma jak wypchać , bo jak by wygladał taki szkielet na szafie :razz:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chcialabym zobaczyć jak biegłaś w stugach deszczu ......bo już siebie dziś ogladałam po tym jak wróciłam ze spacerku z Ozzym rano :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

no pobiegałam sobie dzisiaj :diabloti:

z serii "inteligentne mimy Ziutosławy"

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/3/c321277742fa4e8f.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Vectra']tak , oskóruje i foty wstawie na dogo :loveu: :loveu:

dziękuje :oops:
tak , tak - Klementyny nie ma jak wypchać , bo jak by wygladał taki szkielet na szafie :razz:[/quote]
A nie pomyślałaś że jakbyś ja wypchała, to mogłabyś odpowiednio na grubszą w/g uznania wyprofilować? :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']A nie pomyślałaś że jakbyś ja wypchała, to mogłabyś odpowiednio na grubszą w/g uznania wyprofilować? :diabloti:[/quote]
ja jednak mam wizje by mieć szkielet psi na półce :diabloti:

[quote name='mia_mia']witam wszystkich razem i kazdego z osobna :p[/quote]

witam razem i każde z osobna :multi: :multi:
[quote name='Medorowa']Widziałam inteligentne miny:evil_lol::evil_lol::loveu:

Dalej rzucasz czy już pijesz:diabloti:[/quote]
rzucała , pracowałam teraz będę pić :diabloti:

Franio i Klementyna ramie w ramie :cool3:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/4/f1455f53c00c94d7.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Vectra']ZADAŁAM !!!!!! od dziś jestem samodzielna i mogę podejmowac więcej decyzji :multi: :diabloti:[/quote]

[SIZE=5]GRATULACJE!!!!!:multi:[/SIZE]
[quote name='Vectra']...tak , tak - Klementyny nie ma jak wypchać , bo jak by wygladał taki szkielet na szafie [/quote]

Skórke rozepchamy i bedzie ok.:diabloti::razz:

Posted

Franek , fotka z 12 kwietnia - miał 5 miesięcy

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/4/2f80116dcd95b81a.jpg[/IMG][/URL]

Klementyna ok rok

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/4/c87655b87c17ad95.jpg[/IMG][/URL]

widac teraz jaka ona jest drobna ?

Posted

[CENTER]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
:diabloti::diabloti::diabloti:
:diabloti:
:loveu::loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu:
:loveu:
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
:diabloti::diabloti::diabloti:
:diabloti:[/CENTER]

Posted

[COLOR=Olive][B]Franio w ogóle się nie zmienił :evil_lol::evil_lol:

Milutko widzieć jak idą ramie w ramię :loveu::loveu::loveu:
[/B][SIZE=1]
(poprawione, pomerdało mi się ;) )

[/SIZE][B] Witam :) [/B][B]:multi:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B]Franio w ogóle się nie zmienił :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=olive]Milutko widzieć panny idące ramie w ramie :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=olive]Witam :) :multi:[/COLOR][/B]
[/quote]
[B][COLOR=darkorchid]Przeca Franio to facet :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B]