e.v.a Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Vectra']TAK ,tak to musi być po tym uderzeniu płytą betonową :multi: bo to nie jest normalne że z niego dobrowolnie taka siostra miłosierdzia się zrobiła :evil_lol: :evil_lol: jutro mam egzamin usamodzielniający w pracy :mdleje: nic nie umiem :oops: jeszcze w dodatku mam tam jechać na 10:30 .. o tej godzinie mój mózg nie najlepiej działa :cool1: idę spać dobranoc :loveu:[/quote] hahaha ty sie ciesz ze twoj mozg nie dziala tylko o tej godzinie.. moj ostatnio wogole nie dziala:grin: dobranoc:loveu: Quote
Doginka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Vectra']...jutro mam egzamin usamodzielniający w pracy :mdleje: nic nie umiem :oops: jeszcze w dodatku mam tam jechać na 10:30 .. o tej godzinie mój mózg nie najlepiej działa :cool1: idę spać dobranoc :loveu:[/quote] Dobranocka i jutro trzymam za Ciebie :bigok::bigok::bigok: Quote
malawaszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 POWODZENIA :kciuki: hahaha R przeszedł metamorfozę pourazową :evil_lol: :klacz: ja tam bez problemu rozróżniam wsie :loveu: AHA! policzyłam i żeby wyszło 10 tys za fajki to musielibyście palić ponad 4 paczki dziennie :shock: fuj!!! Quote
sugarr Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Vectra'] a Rafałek na to , a tam ja lubie jak w domu są psy --> moje oczy :crazyeye: [/quote] Ty mu to przypomnij jak bullka przyniesiesz do domu :evil_lol: Quote
BeaC Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [COLOR=DarkRed][B]witaj...............psiaro:multi::multi: fajne fotki.................trzymam kciuki[/B][/COLOR]:cool3: Quote
Vectra Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Niki-lidka']powodzionka jutro:loveu::diabloti:[/quote] nie dziękuje :diabloti: [quote name='evaxon']hahaha ty sie ciesz ze twoj mozg nie dziala tylko o tej godzinie.. moj ostatnio wogole nie dziala:grin: dobranoc:loveu:[/quote] witaj Ewciu :loveu: [quote name='Doginka']Dobranocka i jutro trzymam za Ciebie :bigok::bigok::bigok:[/quote] strasznie mi miło :loveu: [quote name='malawaszka']POWODZENIA :kciuki: [LEFT][INDENT][COLOR=RoyalBlue][B]nie dziękuje [/B][/COLOR][B][/B] [/INDENT][/LEFT] hahaha R przeszedł metamorfozę pourazową :evil_lol: :klacz: [COLOR=RoyalBlue][B]tak tak tak :diabloti:[/B][/COLOR] ja tam bez problemu rozróżniam wsie :loveu: [COLOR=RoyalBlue][B]jak miło[/B][/COLOR] :loveu: AHA! policzyłam i żeby wyszło 10 tys za fajki to musielibyście palić ponad 4 paczki dziennie :shock: fuj!!![/quote] 6 z plusem za wyliczenia :diabloti: [quote name='sugarr']Ty mu to przypomnij jak bullka przyniesiesz do domu :evil_lol:[/quote] on bulle lubi :cool3: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witaj...............psiaro:multi::multi: fajne fotki.................trzymam kciuki[/B][/COLOR]:cool3:[/quote] witaj sekciaro , dzięki :diabloti: Nie zaspałam i nie obudził mnie budzik tylko mój kochany , niezastąpiony wiecznie wyjący Kano :loveu: Quote
agbar Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 dzien dobry matenko:loveu:spadlam z krzeslam jak cie zobaczylam o tej porze:crazyeye::diabloti: powodzenia:p Quote
Doginka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ja też trzymam:bigok::bigok::bigok: i otaczam Cię pozytywną energią w myślach:p Quote
drzalka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 KURCZE Ale fajne masz te pieski :D:D, i takie szalone :P;P Quote
malawaszka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Vectra']6 z plusem za wyliczenia :diabloti: [/quote] ja pier**** :mdleje: powiedz, że to nieprawda :shake: Quote
Patka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 no niestety ten nałóg przeważył i dlatego się z Ewą nie ożeniłam :evil_lol: Ona wie co o tym sądzę już ć[I] mówiłam ile karmy zamiast tych fajek by było:diabloti: to pisałam ja matka ssaka - kidy przyjedziesz do na tęsknimy :cool3: [/I] Quote
Katerinas Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Vectra']Ivan lubi psy , [B]nienawidzi kotów[/B] , jedynie poluje na boorki wiejskie i wychowuje te psy które nie chcą z nim się miziać - wyłączając Kano , bo jego się boi .. Kano go pare razy pogryzł :roll: Ajde lubi , Lalke kocha , Franka napastliwość też toleruje ,a Klementyny buziaki też mu się podobają. Teraz jak Klementyna wyskakuje na siku przed dom ,[B]a tam Ivenek ma bude i w niej śpi[/B] :diabloti: to pędzi do budki z kotem i go całuje :evil_lol: [/quote] Naprawdę ten kot jest fenomenalny :lol: A jak sie objawia jego nienawiść do innych kotów? I ja chcę zdjęcie Ivana w budzie :lol: [quote name='Vectra']jak ja i Rafał rzucimy fajki to będziemy mieć rocznie z 10 tysięcy w kieszeni :cool1:[/quote] :-o :-o Quote
Katerinas Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Vectra']mój Rafałek zadzwia mnie coraz bardziej :loveu: ITD [/quote] Jakiś przepis na wychowanie chłopa poproszę :cool1: Coś do jedzenia dodajesz może? :razz: ;) Quote
Doginka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Katerinas']Jakiś przepis na wychowanie chłopa poproszę :cool1: Coś do jedzenia dodajesz może? :razz: ;)[/quote] Czar rozsiewa:diabloti: Quote
Vectra Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry matenko:loveu:spadlam z krzeslam jak cie zobaczylam o tej porze:crazyeye::diabloti: powodzenia:p[/quote] czy bardzo sobie potłukłaś dupinkę :cool3: :diabloti: [quote name='Bila']Kciukasy trzymam:kciuki::kciuki::kciuki:[/quote] przydały sie :loveu: [quote name='Doginka']Ja też trzymam:bigok::bigok::bigok: i otaczam Cię pozytywną energią w myślach:p[/quote] ahhh :loveu: [quote name='Medorowa']Powodzenia:Cool!::Cool!:[/quote] kuje :multi: [quote name='drzalka']KURCZE Ale fajne masz te pieski :D:D, i takie szalone :P;P[/quote]dziękuje :lol: [quote name='malawaszka']ja pier**** :mdleje: powiedz, że to nieprawda :shake:[/quote] prawda , prawda .. ja kupuje sobie dziennie 2 paczki , rafał różnie 2 czasem 3 :p Quote
Vectra Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Patka']no niestety ten nałóg przeważył i dlatego się z Ewą nie ożeniłam :evil_lol: Ona wie co o tym sądzę już ć[I] mówiłam ile karmy zamiast tych fajek by było:diabloti: to pisałam ja matka ssaka - kidy przyjedziesz do na tęsknimy :cool3: [/I][/quote] To Ty miałaś przyjechać :razz: [quote name='Katerinas']Naprawdę ten kot jest fenomenalny :lol: A jak sie objawia jego nienawiść do innych kotów? I ja chcę zdjęcie Ivana w budzie :lol: :-o :-o[/quote]atakuje koty , gryzie , zagryza , dostaje szału nawidok kota.. kiedyś przyniosłam kota dodomu , drugiego , to nie był tak uprzejmy jak do Klementyny :angryy: normalnie jak dziki pitbull się na niego rzucił :-( [quote name='Katerinas']Jakiś przepis na wychowanie chłopa poproszę :cool1: Coś do jedzenia dodajesz może? :razz: ;)[/quote] nie karmie wcale :evil_lol: [quote name='Doginka']Czar rozsiewa:diabloti:[/quote] też :diabloti: ZADAŁAM !!!!!! od dziś jestem samodzielna i mogę podejmowac więcej decyzji :multi: :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 gratulacje:multi: trza sie napic:evil_lol: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Vectra Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Medorowa']Wiedziałam, że Ci się uda;):Rose:[/quote] [quote name='evaxon']gratulacje:multi: trza sie napic:evil_lol: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:[/quote] wieczorem będziem pić , bo teraz rzucam piłkę i zaraz jeszcze idę rzucać frisbee Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Vectra']wieczorem będziem pić , bo teraz rzucam piłkę i zaraz jeszcze idę rzucać frisbee[/quote] haha to ty rzucaj a ja popije sobie sama:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [COLOR=Olive][B]Dzień dobryyyy :multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
anetta Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 BRAWO :multi: :klacz: trudne było? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Vectra'] nie karmie wcale :evil_lol: ZADAŁAM !!!!!! od dziś jestem samodzielna i mogę podejmowac więcej decyzji :multi: :diabloti:[/quote] 1. a nie wygląda :evil_lol: 2, :klacz: GRATULACJE!!!!! :multi: Quote
Recommended Posts