PIKA Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Vectra']Ja od dziś nie pije !!!! :diabloti:[/QUOTE] W ciąży jesteś? :diabloti: Quote
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='PIKA']W ciąży jesteś? :diabloti:[/QUOTE] :roflt: :roflt: Quote
Vectra Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='PIKA']W ciąży jesteś? :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Alicja']:roflt: :roflt:[/QUOTE] pudło :diabloti: Quote
Darianna Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Zamknęli Twój dojazdowy sklep lub odmówili tachania zakupów do Ciebie? ;) Quote
Vectra Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='Darianna']Zamknęli Twój dojazdowy sklep lub odmówili tachania zakupów do Ciebie? ;)[/QUOTE] ale ja nie pisałam że nie mam alkoholu w domu :diabloti: Quote
Doginka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Witam rano i zimowo:pCo tu od wczoraj takie pustki?:razz:Popiły się i poszły sobie precz. Aaaa, już wiem, no na ten odwyk poszły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Noooo, zaprowadziłam je, bo same by nie trafiły... Pzdr. Quote
dzasta Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A ja melduję że Ewa mnie rozpija bo więcej konsumuje od kiedy dostałam przepis na likierek :D Quote
Asiaczek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Taaaa, Ewa Cię rozpija....pewnie... SAMA SIĘ ROZPIJASZ A EWA NAJWYZEJ CI TOWARZYSZY W TYM NIECNYM PROCEDERZE! Pzdr. Quote
Doginka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='dzasta']A ja melduję że Ewa mnie rozpija bo więcej konsumuje od kiedy dostałam przepis na likierek :D[/QUOTE] Tiaaaaaa, pewnikiem Ewa Ci do "dzióbka" na siłę wlewa, albo robi lewatywę:evil_lol: Quote
dzasta Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ja tylko napisałam że więcej konsumuje od kiedy przepis mam co = jest że przepis Vectry mnie zainspirował do produkcji likieru i jego spożycia :D Quote
Doginka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='dzasta']Ja tylko napisałam że więcej konsumuje od kiedy przepis mam co = jest że przepis Vectry mnie zainspirował do produkcji likieru i jego spożycia :D[/QUOTE] Tak tak, a swistak siedzi i zawija te sreberka....:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='dzasta']Ja tylko napisałam że więcej konsumuje od kiedy przepis mam co = jest że przepis Vectry mnie zainspirował do produkcji likieru i jego spożycia :D[/QUOTE] Hahaha, tylko winny się tłumaczy?:) Pzdr. Quote
Vectra Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Dementuje pogłoskę , że przepis na likier jest mój i że kogokolwiek rozpijam , bo ja nie piję Ooooo :diabloti: Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Vectra']Dementuje pogłoskę , że przepis na likier jest mój i że kogokolwiek rozpijam , bo ja nie piję Ooooo :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Red][B] tak ...potwierdzam ....przepis jest u Coli :grins: Maga go napisała :roll: dla Kleine Flaschke ;)[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 a ja dziś zrobiłam eine kleine flascheczke :evil_lol: i czekam na gości :lol: Quote
Vectra Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='malawaszka']a ja dziś zrobiłam eine kleine flascheczke :evil_lol: i czekam na gości :lol:[/QUOTE] No ja idę w gości i tam też będzie likier :evil_lol: ostatnio byłam w gościach , z własną flaszeczką likiera , to się prawie pobili o to haahahahaa Sugarr , a gdzieś tu był przepis u mnie .... Napiszę ci jesio raz Puszka mleka skondensowanego , słodzonego - gotować 3 godziny - w puszcze gotować rzecz jasna niecały litr tłustego mleka 2 łyżeczki rozpuszczalnej kawy , rozbełtanej w odrobinie wody ćwiartka wódki jak już się puszka ugotuje , studzisz trochę , dodajesz podgrzane mleko krowie , kawę i wódkę - miksujesz ja to wrzucam w melexer i się tam bełta ile wytrzymam ten huk ..... przelewam w butelki , wsadzam do lodówki - zostaje pić ;) Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='vectra']no ja idę w gości i tam też będzie likier :evil_lol: Ostatnio byłam w gościach , z własną flaszeczką likiera , to się prawie pobili o to haahahahaa sugarr , a gdzieś tu był przepis u mnie .... Napiszę ci jesio raz puszka mleka skondensowanego , słodzonego - gotować 3 godziny - w puszcze gotować rzecz jasna niecały litr tłustego mleka 2 łyżeczki rozpuszczalnej kawy , rozbełtanej w odrobinie wody ćwiartka wódki jak już się puszka ugotuje , studzisz trochę , dodajesz podgrzane mleko krowie , kawę i wódkę - miksujesz ja to wrzucam w melexer i się tam bełta ile wytrzymam ten huk ..... Przelewam w butelki , wsadzam do lodówki - zostaje pić ;)[/quote] [color=red][b]pół litra mleka [/b][/color] Quote
Vectra Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='Alicja'][color=red][b]pół litra mleka [/b][/color][/QUOTE] no widzisz , dobrze że wyhaczyłaś - bo ja robie podwójnie :evil_lol: teraz muszę znaleźć to orzechowe mleko ..... powinno być też gitarra :diabloti: Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Vectra']no widzisz , dobrze że wyhaczyłaś - bo ja robie podwójnie :evil_lol: teraz muszę znaleźć to orzechowe mleko ..... powinno być też gitarra :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]z Bakkalandu jest orzeszkowe [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]z Bakkalandu jest orzeszkowe [/B][/COLOR][/QUOTE] z gostynia jest czekoladowe zresztą popatrzcie w wuja google ile tam inspiracji :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Vectra']z gostynia jest czekoladowe zresztą popatrzcie w wuja google ile tam inspiracji :evil_lol:[/QUOTE] ja lepiej najpier opanuję wersję podstawową, bo wczoraj gotowałam chyba z 5 h to mleko bo zapomniałam o nim :lol: Quote
Vectra Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='malawaszka']ja lepiej najpier opanuję wersję podstawową, bo wczoraj gotowałam chyba z 5 h to mleko bo zapomniałam o nim :lol:[/QUOTE] dobrze ze to nie ryż :diabloti: Quote
Recommended Posts