POMIAN Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Oki. A gdzie mozna to znaleść? Czy na stronie oddziału??? Quote
gonpak Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Atik']Podział sędziów na rasy już na stronie www.zkwp.rzeszow.pl AnkaW, sprawdzę. o tu masz linka Quote
fiemak Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A jak oceniacie Kisliakowa?? głownie chodzi mi o siberiany,ale wszelkich opini jestem bardzo ciekawa :) Quote
Asiaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Moje baski sędziował raz czy dwa razy, i jego werdykt zawsze zgadzał się z moją opinią nt. temat kondycji psa w danym dniu. Lubi ładny ruch i prezentację. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Czy jest już dostępny formularz zgłoszeniowy on-line? Bo nigdzie nie mogę go znaleźć. Asiaczku, w jaki dzień będziecie? W sobotę tak jak My? ;) Quote
Różyczka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Na stronie jest tylko taka informacja[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Przyjmowanie zgłoszeń za pomocą INTERNETOWEGO FORMULARZA ZGŁOSZENIOWEGO rozpoczynamy od 15.09.2007 r. serdecznie zapraszamy.[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]Na którą planujesz być w Kielcach? rozumiem, że w dzień kiedy jest II grupa? [/FONT] [/FONT] Quote
panienkabubu Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Różyczka'][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Na stronie jest tylko taka informacja[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Przyjmowanie zgłoszeń za pomocą INTERNETOWEGO FORMULARZA ZGŁOSZENIOWEGO rozpoczynamy od 15.09.2007 r. serdecznie zapraszamy.[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]Na którą planujesz być w Kielcach? rozumiem, że w dzień kiedy jest II grupa? [/FONT] [/FONT] Jeszcze niedawno była informacja, że od 10.09 :lol: Reszta na PW Quote
Asiaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 panienkabubu napisał(a):Czy jest już dostępny formularz zgłoszeniowy on-line? Bo nigdzie nie mogę go znaleźć. Asiaczku, w jaki dzień będziecie? W sobotę tak jak My? ;) Tak, V gr. jest w sobotę.:lol: pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Tak, V gr. jest w sobotę.:lol: pzdr. No to znowu się spotkamy :) i zjemy ciasto ;) Quote
Asiaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Hahaha, dobre! Wymyślę jakieś... Pzdr. Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 panienkabubu napisał(a):Jeszcze niedawno była informacja, że od 10.09 :lol: Reszta na PW pewnie za niedługo napiszą od 25 bo dziś sprawdzałam i nic takiego nie wiedzę jak formularz :razz::razz: Quote
panienkabubu Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Iwona1984 napisał(a):pewnie za niedługo napiszą od 25 bo dziś sprawdzałam i nic takiego nie wiedzę jak formularz :razz::razz: ech szkoda! szkoda! ps. możesz podać linka z informacją, że formularz pojawi się 15tego? Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 panienkabubu napisał(a):ech szkoda! szkoda! ps. możesz podać linka z informacją, że formularz pojawi się 15tego? [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Przyjmowanie zgłoszeń za pomocą INTERNETOWEGO FORMULARZA ZGŁOSZENIOWEGO rozpoczynamy od 15.09.2007 r. serdecznie zapraszamy.[/FONT] [/FONT][FONT=Verdana]Kliknij na link, aby przejść do Internetowego Formularza Zgłoszeniowego.[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Link jak go nie bylo tak go nie ma:mad:[/FONT][/FONT] http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/index.php?option=com_content&task=view&id=90&Itemid=81&limit=1&limitstart=3 [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] Quote
panienkabubu Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Iwonko, dzięki śliczne :loveu: Quote
gabi_fuzzie Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Jak to wygląda na wystawie? Czy tak jak na jednodniowej trzeba przyjechać na 10.00? Quote
Asiaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Na wystawę możesz przyjechać o tej godzinie, o której Ci wygodnie. Ale nie możesz spóźnić się na ocenę na ringu. Tak więc lepiej być wcześniej, niż pozostać bez oceny... Jeżeli Oddział nie zrobi rozpiski godzinowej, to ciężko wyliczyć, ile czasu zajmie ocena jednego psiaka. Ja liczę, że ok. 2 minut, ale te moje wyliczenia wcale nie muszą byc wiarygodne... Pzdr. Quote
Boberek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ha ! Stępiński ocenia mnie ! Jadę ! Dwa razy mnie oceniał i dostałam od niego dwa złota :D Zobaczymy co tutaj będzie. Ktoś może będzie jechał 10.02 na tą wystawe i mogłby zabrać dwie osoby i dwie goldenki? ^^ Quote
gonpak Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 a formularze internetowego jak nie było tak i nie ma a dziś już 17.09. a miał być 15.09????:talker::???::krach: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 gonpak napisał(a):a formularze internetowego jak nie było tak i nie ma a dziś już 17.09. a miał być 15.09????:talker::???::krach: ojj widac ze Rzeszów sie stara od samego początku:mad::mad::mad::mad: Quote
AnkaW Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 A może Oddział chce dopracować wszystko starannie :eviltong:, żeby zgłoszenia wszystkie dochodziły a nie ginęły w sieci ;) Quote
Liderowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Iwona1984 napisał(a):ojj widac ze Rzeszów sie stara od samego początku:mad::mad::mad::mad: Ja szczerze mówiąc się tego spodziewałam:diabloti:Ale bądźmy dobrej myśli:cool3: Quote
BarbeSale Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 a i tak czy siak ~75% właścicieli zgłasza swoje psy w ostatnim tygodniu przyjmowania zgłoszeń, a pewnie 1/3 z nich w ostatnim dniu .... Quote
Atik Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 AnkaW, coś w tym guście. Liderowa, Iwona1984 ja zapraszam do pomocy przy wystawie, może zamiast narzekać włożycie swój wkład żeby było lepiej. Quote
panienkabubu Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Spokojnie do wystawy jeszcze 5 miesięcy :) Quote
Recommended Posts