marisia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Romas']Marisia ,prosze Cie daj spokoj z tym mydlem....[/quote] Ale szare mydło to przecież nie ja - mi pomogła dobra kosmetyczka :lol: :lol: :lol:
orsini Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Waszko Twoje zakupy tez zostali zlustrowane hahahahahahhaahahahhahahahahahahahahahahahahaha
malawaszka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='orsini']Waszko Twoje zakupy tez zostali zlustrowane hahahahahahhaahahahhahahahahahahahahahahahahaha[/quote] WIEM :diabloti: i co??? kręcą Cie moje kupione części do samochodu??? a może tusze do drukarek, albo biustonosze za małe??? :evil_lol:
orsini Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 za maly???rozmiar DD i za maly??? Waszko!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Irviers Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Czesc kochani! przyszłam sie troszke ostudzic. Bo jakos tak dziwnie kłamstawa Agatki doprowadzają mnie do furii- w dodatku moje posty są zmieniane a Agatki nie! niech żyje kłamstwo i oszustwo! ale odwdziecze sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Irviers Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ciicho byc! uwierz mi ze tez bys sie wypowiedziala gdyby ktos upubliczniał Twoją korespondencje :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
orsini Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 wypowiadalas sie wczesniej!!! ot SOLIDARNOSC!!!! to i masz:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Irviers Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 a Ty moze nie KOZO :evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad::mad:
orsini Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 a ile ta koza ma postow co???? no!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Irviers Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 kochana to nie istotne :mad::loveu: nie klocmy sie.. w koncu mamy jeden cel :loveu::loveu:
Elitesse Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='MartaReksKiwi']ciicho byc! uwierz mi ze tez bys sie wypowiedziala gdyby ktos upubliczniał Twoją korespondencje :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] hmm Marto czytajac tam wszytkie posty dopiero z TWOICH dowiedzialam sie ze ta radosna nowinna o ktora tak sie wsciekasz pochodzila z pisma do ZG w postach Agatki niczego takiego nie ma :shake:
Elitesse Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='MartaReksKiwi'] Bo jakos tak dziwnie kłamstawa Agatki doprowadzają mnie do furii- w dodatku moje posty są zmieniane a Agatki nie! niech żyje kłamstwo i oszustwo! [/quote] hmm i kto tu klamie ? nie ladnie tak oszukiwac ZG - ale jak to mowia po trupach do celu :evil_lol: choc moze masz juz tak dalekosiezne plany, faceta brak a suknia juz wisi w szafie :diabloti:
orsini Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 co niewazne??? wyciagasz kozę z nosa Ty to napisz ile ma postow hahahahahahahahha:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Irviers Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Elitesse istotne jest to ze takie informacje wypłynęły z ZK do Agatki ( a o ile wiem to niedopuszczalne) a to ze Ty nie wiedzialas o co chodzi nie interesuje mnie- wazne ze ja wiedziałam. [QUOTE]hmm i kto tu klamie ? nie ladnie tak oszukiwac ZG - ale jak to mowia po trupach do celu :evil_lol: choc moze masz juz tak dalekosiezne plany, faceta brak a suknia juz wisi w szafie[/QUOTE] widze ze jestes lepiej poinformowana ode mnie :crazyeye:
Elitesse Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='MartaReksKiwi'] to ze Ty nie wiedzialas o co chodzi nie interesuje mnie- wazne ze ja wiedziałam.[/QUOTE] i gdybys sie nie zaczela wsciekac to nikt by nie wiedzal a tak sama sie wygadalas i mozesz miec pretensje tylko i wylacznie do siebie [QUOTE] widze ze jestes lepiej poinformowana ode mnie :crazyeye:[/quote] rozne informacje wyciekaja z pewnych zrodel :evil_lol:
Irviers Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote]co niewazne??? wyciagasz kozę z nosa Ty to napisz ile ma postow hahahahahahahahha:mad:[/quote]ale jakby tak zsumowac z orsini to... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Elitesse juz mnie nie interesuje co i kto wie. dla mnie wazne jest tylko to ze informacje wyszły z zk z zadnego innego miejsca nie mogły.
Elitesse Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='MartaReksKiwi'] Elitesse juz mnie nie interesuje co i kto wie. dla mnie wazne jest tylko to ze informacje wyszły z zk z zadnego innego miejsca nie mogły.[/quote] a wiec miej pretensje do ZK i do osoby od ktore te info wyszly !! nikt jej raczej noza do szyio nie przykladal zeby wymusic jakies rewelacje
malawaszka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='orsini']za maly???rozmiar DD i za maly??? Waszko!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] buuuahahahaha DD to na małej chińskiej metce na małe chińskie cycki :diabloti: :angryy:
malawaszka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [URL]http://www.allegro.pl/item164269733_krety_wibrac_odstraszacz_1000m2_super_gratisy_.html[/URL] Orsini a zobacz jakie wypasione wibratory jeszcze sobie kupiłam :diabloti: są gigantyczne i bosko wibrują :diabloti: MAM TRZY :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zapraszam na imprezke :roflt:
Elitesse Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='malawaszka'][URL]http://www.allegro.pl/item164269733_krety_wibrac_odstraszacz_1000m2_super_gratisy_.html[/URL] Orsini a zobacz jakie wypasione wibratory jeszcze sobie kupiłam :diabloti: są gigantyczne i bosko wibrują :diabloti: MAM TRZY :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zapraszam na imprezke :roflt:[/quote] ty sadystko !! Pysia jeze ty kreciki .... oj nieladnie :shake: :lol: a myslalam ze kochasz zwierzaczki :loveu:
Czarne Gwiazdy Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [url]http://www.youtube.com/watch?v=VEkt0JTp7Mw[/url]
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Elitesse']ty sadystko !! Pysia jeze ty kreciki .... oj nieladnie :shake: :lol: a myslalam ze kochasz zwierzaczki :loveu:[/quote] a kto powiedział, że ja będę tym krezy odstraszać :diabloti: [quote name='Czarne Gwiazdy'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=VEkt0JTp7Mw[/URL][/quote] buuuuahahahahahah krooopciaaaa hahah to był hit naszej podróży na sylwestra hahahahaha
Karolina_Nett Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 No, widzę że wątek od mojej ostatniej wizyty tutaj się rozrósł :). I bardzo dobrze, musimy w końcu rosnąć w siłę ;). Zobaczcie tylko tego sznaucerka; [URL]http://youtube.com/watch?v=GyLMh5rxaVc[/URL] Zastanawia mnie tylko, dlaczego większość sznaucerów startujących w agility to olbrzymy?
Romas Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 No to Dorotak z Atosem jest przyjemna odmiana po tych olbrzymach :-) A ja tez staram sie jak moge zeby w koncu wystartowac z moja sredniaczka :-)
Recommended Posts