Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']tak tylko straszyła, że pójdzie sobie, ale nie poszła :razz:[/quote]
[FONT=Tahoma]Wiem, ciekawa byłam jak długo wytrzyma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol::lol: :cool3::cool3: [/FONT]

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='malawaszka']tak tylko straszyła, że pójdzie sobie, ale nie poszła :razz:[/quote]

No i dobrze, bo bez niej to jakos nudno hahaha :D

Masterton trwam niezmiennie w decyzji , co więcej juz przekonałam do tej decyzji moje drugie pół ;) Wiec chyba sie juz nic nie zmieni . A najwazniejsze, żeby ktos nie zmienił zdania :)

Posted

[quote name='Agatka']No i dobrze, bo bez niej to jakos nudno hahaha :D

Masterton trwam niezmiennie w decyzji , co więcej juz przekonałam do tej decyzji moje drugie pół ;) Wiec chyba sie juz nic nie zmieni . A najwazniejsze, żeby ktos nie zmienił zdania :)[/quote]

[FONT=Tahoma]Kurczę Agatka nie wytrzymam:mad:. Strasznie jestem ciekawa :mdleje: , co to za tajemnica :motz: , o której tu już tyle postów było :diabloti: . Doprawdy spać nie będę mogła :placz:.
[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Tahoma][/FONT]

Posted

[quote name='marisia'][FONT=Tahoma]Kurczę Agatka nie wytrzymam:mad:. Strasznie jestem ciekawa :mdleje: , co to za tajemnica :motz: , o której tu już tyle postów było :diabloti: . Doprawdy spać nie będę mogła :placz:.
[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/quote]

No dobra powiem CI na uszko ..........................................................

Jak sie spotkamy :) W Opolu ;)

Posted

[quote name='Agatka']No dobra powiem CI na uszko ..........................................................

Jak sie spotkamy :) W Opolu ;)[/quote]

[FONT=Tahoma]No to już lepiej :lol: , to idę spać, bo muszem jutro do pracy rano wstać:placz:. :lol::lol::lol:
[/FONT]
:scared:
[FONT=Tahoma][/FONT]

Posted

właśnie wykąpałam i obcięłam Lunę :shake: i wiecie co? chyba jednak nie każdy jest stworzony do tego, żeby obcinać psy :p :shake: tym bardziej teraz podziwiam Madziorkę, że sobie tak super radzi z Denisem :razz: ja po prostu nie wiem jaką techniką obcinać te cholerne łapy :angryy:

Posted

[quote name='marisia']O" />. Jakaś taka zadowolniona :loveu:, wróciła do dawnej formy, czyżby w NDM zdobyła BOB-a :razz:??[/quote]
Nie tylko CWC:)))))zaczelam championat, czas juz tyka wiec jest OK

Posted

[quote name='Angelka']Pas a no to miała być niespodzianka, z tego co wiem to jest to teren koło targu na zielonej trawce. :lol::lol:[/QUOTE]
Tak to ten koło mnie :multi: To kiedy biegacie? Przyjde popatrzeć :lol: Fiśka to raczej nie zechce tyle skakać ;)

Posted

[quote name='Agatka']
Masterton trwam niezmiennie w decyzji , co więcej juz przekonałam do tej decyzji moje drugie pół ;) Wiec chyba sie juz nic nie zmieni . A najwazniejsze, żeby ktos nie zmienił zdania :)[/quote]
ja tez wiem i to:)))))chyba...to moze na allegro tez wystawie?:))))no chyba ze to jakis nowy pomysl, o ktorym jednak nie wiem?

Posted

[quote name='orsini']ja tez wiem i to:)))))chyba...to moze na allegro tez wystawie?:))))no chyba ze to jakis nowy pomysl, o ktorym jednak nie wiem?[/quote]

Chyba raczej nie, bo gadałam o tym tylko z 3 osobami ;) I raczej żadna z nich z Toba sie nie kontaktuje ;) A do tego to sami faceci :) A z nimi to jak ze studnią ;) po godzinie nie pamietaja o czym rozmawiali ;)

Posted

[quote name='orsini']Nie tylko CWC:)))))zaczelam championat, czas juz tyka wiec jest OK[/QUOTE]

Dlaczego :shock: to mnie nie zdziwiło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :lol: :lol: :lol: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Agatka']Chyba raczej nie, bo gadałam o tym tylko z 3 osobami ;) I raczej żadna z nich z Toba sie nie kontaktuje ;) A do tego to sami faceci :) A z nimi to jak ze studnią ;) po godzinie nie pamietaja o czym rozmawiali ;)[/QUOTE]

Z tą studnią to chyba nie jest tak do końca :evil_lol: , z tego co wiem [B]Masterton [/B]jest chyba kobietą :B-fly:

Posted

Witam wszystkich,dzień doberek,u nas słoneczko i cieplutko,:lol: :lol: ŻYC SIĘ CHCE:multi: :multi: :multi: Orsini dobrze że jesteś:diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='marisia']Z tą studnią to chyba nie jest tak do końca :evil_lol: , z tego co wiem [B]Masterton [/B]jest chyba kobietą :B-fly:[/QUOTE]
Oj Marisiu jaka ty dociekliwa jesteś,cholerka....Kobietą,kobietą ale charakter mam ,coś jakby z chłopa.

Posted

[quote name='marisia']Z tą studnią to chyba nie jest tak do końca :evil_lol: , z tego co wiem [B]Masterton [/B]jest chyba kobietą :B-fly:[/quote]

Jej nie licze :)

Posted

[quote name='Agatka']Chyba raczej nie, bo gadałam o tym tylko z 3 osobami ;) I raczej żadna z nich z Toba sie nie kontaktuje ;) A do tego to sami faceci :) A z nimi to jak ze studnią ;) po godzinie nie pamietaja o czym rozmawiali ;)[/quote]

no no z 3 :) nie za duzo na raz ? hihi :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Elitesse']no no z 3 :) nie za duzo na raz ? hihi :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Hahaha a co jak szalec to szalec ;) hihihi

Posted

[quote name='Agatka']No i dobrze, bo bez niej to jakos nudno hahaha :D

Masterton trwam niezmiennie w decyzji , co więcej juz przekonałam do tej decyzji moje drugie pół ;) Wiec chyba sie juz nic nie zmieni . A najwazniejsze, żeby ktos nie zmienił zdania :)[/QUOTE]
Jeśli chodzi o mnie,to ja nie z tych,słowo,to słowo!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Masterton']Jeśli chodzi o mnie,to ja nie z tych,słowo,to słowo!!!!!!!!!![/quote]

Ja nie o Tobie pisałam , tylko o tej trzeciej co od niej wszystko zależy ;)

Posted

[quote name='Masterton']Chyba nie zmieni zdania,bo cały czas narazie jesteśmy w kontakcie.....[/quote]

I BARDZO mnie to cieszy :) :multi: :multi: :multi:

Posted

Co wy tu tak od rana plotkujecie? A baby piec to nie łaska?
U nas leje jak cholera,że się żyć nie chce, a nie tylko piec bab i krasić jajek. A w ogóle to[I][B] I hate holidays !!![/B][/I]
Zazdroszczę wam słoneczka. BUUUUUUU.:placz: Nawet pies wychodzi siku na 3 nogach i zaraz zmyka z powrotem z podkulonym ogonem i uszami takimi kłapu kłapu.:-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...