marisia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='malawaszka']tak tylko straszyła, że pójdzie sobie, ale nie poszła :razz:[/quote] [FONT=Tahoma]Wiem, ciekawa byłam jak długo wytrzyma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol::lol: :cool3::cool3: [/FONT]
Agatka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='malawaszka']tak tylko straszyła, że pójdzie sobie, ale nie poszła :razz:[/quote] No i dobrze, bo bez niej to jakos nudno hahaha :D Masterton trwam niezmiennie w decyzji , co więcej juz przekonałam do tej decyzji moje drugie pół ;) Wiec chyba sie juz nic nie zmieni . A najwazniejsze, żeby ktos nie zmienił zdania :)
marisia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Agatka']No i dobrze, bo bez niej to jakos nudno hahaha :D Masterton trwam niezmiennie w decyzji , co więcej juz przekonałam do tej decyzji moje drugie pół ;) Wiec chyba sie juz nic nie zmieni . A najwazniejsze, żeby ktos nie zmienił zdania :)[/quote] [FONT=Tahoma]Kurczę Agatka nie wytrzymam:mad:. Strasznie jestem ciekawa :mdleje: , co to za tajemnica :motz: , o której tu już tyle postów było :diabloti: . Doprawdy spać nie będę mogła :placz:. [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Tahoma][/FONT]
Agatka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='marisia'][FONT=Tahoma]Kurczę Agatka nie wytrzymam:mad:. Strasznie jestem ciekawa :mdleje: , co to za tajemnica :motz: , o której tu już tyle postów było :diabloti: . Doprawdy spać nie będę mogła :placz:. [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] No dobra powiem CI na uszko .......................................................... Jak sie spotkamy :) W Opolu ;)
marisia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Agatka']No dobra powiem CI na uszko .......................................................... Jak sie spotkamy :) W Opolu ;)[/quote] [FONT=Tahoma]No to już lepiej :lol: , to idę spać, bo muszem jutro do pracy rano wstać:placz:. :lol::lol::lol: [/FONT] :scared: [FONT=Tahoma][/FONT]
malawaszka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 właśnie wykąpałam i obcięłam Lunę :shake: i wiecie co? chyba jednak nie każdy jest stworzony do tego, żeby obcinać psy :p :shake: tym bardziej teraz podziwiam Madziorkę, że sobie tak super radzi z Denisem :razz: ja po prostu nie wiem jaką techniką obcinać te cholerne łapy :angryy:
orsini Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='marisia']O" />. Jakaś taka zadowolniona :loveu:, wróciła do dawnej formy, czyżby w NDM zdobyła BOB-a :razz:??[/quote] Nie tylko CWC:)))))zaczelam championat, czas juz tyka wiec jest OK
Pasavera Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Angelka']Pas a no to miała być niespodzianka, z tego co wiem to jest to teren koło targu na zielonej trawce. :lol::lol:[/QUOTE] Tak to ten koło mnie :multi: To kiedy biegacie? Przyjde popatrzeć :lol: Fiśka to raczej nie zechce tyle skakać ;)
orsini Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Agatka'] Masterton trwam niezmiennie w decyzji , co więcej juz przekonałam do tej decyzji moje drugie pół ;) Wiec chyba sie juz nic nie zmieni . A najwazniejsze, żeby ktos nie zmienił zdania :)[/quote] ja tez wiem i to:)))))chyba...to moze na allegro tez wystawie?:))))no chyba ze to jakis nowy pomysl, o ktorym jednak nie wiem?
Agatka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='orsini']ja tez wiem i to:)))))chyba...to moze na allegro tez wystawie?:))))no chyba ze to jakis nowy pomysl, o ktorym jednak nie wiem?[/quote] Chyba raczej nie, bo gadałam o tym tylko z 3 osobami ;) I raczej żadna z nich z Toba sie nie kontaktuje ;) A do tego to sami faceci :) A z nimi to jak ze studnią ;) po godzinie nie pamietaja o czym rozmawiali ;)
marisia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='orsini']Nie tylko CWC:)))))zaczelam championat, czas juz tyka wiec jest OK[/QUOTE] Dlaczego :shock: to mnie nie zdziwiło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :lol: :lol: :lol: :cool3: :cool3: :cool3:
marisia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Agatka']Chyba raczej nie, bo gadałam o tym tylko z 3 osobami ;) I raczej żadna z nich z Toba sie nie kontaktuje ;) A do tego to sami faceci :) A z nimi to jak ze studnią ;) po godzinie nie pamietaja o czym rozmawiali ;)[/QUOTE] Z tą studnią to chyba nie jest tak do końca :evil_lol: , z tego co wiem [B]Masterton [/B]jest chyba kobietą :B-fly:
Masterton Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Witam wszystkich,dzień doberek,u nas słoneczko i cieplutko,:lol: :lol: ŻYC SIĘ CHCE:multi: :multi: :multi: Orsini dobrze że jesteś:diabloti: :evil_lol: :evil_lol:
Masterton Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='marisia']Z tą studnią to chyba nie jest tak do końca :evil_lol: , z tego co wiem [B]Masterton [/B]jest chyba kobietą :B-fly:[/QUOTE] Oj Marisiu jaka ty dociekliwa jesteś,cholerka....Kobietą,kobietą ale charakter mam ,coś jakby z chłopa.
Agatka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='marisia']Z tą studnią to chyba nie jest tak do końca :evil_lol: , z tego co wiem [B]Masterton [/B]jest chyba kobietą :B-fly:[/quote] Jej nie licze :)
Elitesse Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Agatka']Chyba raczej nie, bo gadałam o tym tylko z 3 osobami ;) I raczej żadna z nich z Toba sie nie kontaktuje ;) A do tego to sami faceci :) A z nimi to jak ze studnią ;) po godzinie nie pamietaja o czym rozmawiali ;)[/quote] no no z 3 :) nie za duzo na raz ? hihi :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Agatka']Jej nie licze :)[/quote] nie mow tak bo jeszcze sie obrazi ! :diabloti:
Agatka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Elitesse']no no z 3 :) nie za duzo na raz ? hihi :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Hahaha a co jak szalec to szalec ;) hihihi
Agatka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Elitesse']nie mow tak bo jeszcze sie obrazi ! :diabloti:[/quote] E , jestem pewna że nie :)
Masterton Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Agatka']No i dobrze, bo bez niej to jakos nudno hahaha :D Masterton trwam niezmiennie w decyzji , co więcej juz przekonałam do tej decyzji moje drugie pół ;) Wiec chyba sie juz nic nie zmieni . A najwazniejsze, żeby ktos nie zmienił zdania :)[/QUOTE] Jeśli chodzi o mnie,to ja nie z tych,słowo,to słowo!!!!!!!!!!
Agatka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Masterton']Jeśli chodzi o mnie,to ja nie z tych,słowo,to słowo!!!!!!!!!![/quote] Ja nie o Tobie pisałam , tylko o tej trzeciej co od niej wszystko zależy ;)
Masterton Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Agatka']E , jestem pewna że nie :)[/QUOTE] Chyba nie zmieni zdania,bo cały czas narazie jesteśmy w kontakcie.....
Agatka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Masterton']Chyba nie zmieni zdania,bo cały czas narazie jesteśmy w kontakcie.....[/quote] I BARDZO mnie to cieszy :) :multi: :multi: :multi:
iwonka_ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Co wy tu tak od rana plotkujecie? A baby piec to nie łaska? U nas leje jak cholera,że się żyć nie chce, a nie tylko piec bab i krasić jajek. A w ogóle to[I][B] I hate holidays !!![/B][/I] Zazdroszczę wam słoneczka. BUUUUUUU.:placz: Nawet pies wychodzi siku na 3 nogach i zaraz zmyka z powrotem z podkulonym ogonem i uszami takimi kłapu kłapu.:-(
Masterton Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Dziouchy,podajcie jeszcze raz namiar,na hodowle z Dalekiego Potoka,bo nie chce mi sie grzebać w postach.:shake:
Recommended Posts