Ka-Vanga Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Masterton']Bo pisiorka nie miałas,ja kiedyś też tak myślałam[/quote] Mialam i to nie jednego :eviltong: .
marisia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Mialam i to nie jednego :eviltong: .[/QUOTE] A ja miałam same psy a rodzinkę wyposażyłam w suczki, żebym mogła z moimi psami spokojnie do nich pojechać w odwiedziny :evil_lol:, bo niestety do tych znajomych, którzy mają psy z psami nie mogę jechać :evil_lol: Ale [B]Ka-Vang [/B] zdradź, jak daleko w Rosję chcesz się zagłębić :crazyeye: Kolega, który pracował w Nowosybirsku postanowił służbowe auto dostarczyć z Moskwy osobiście i okazało się, że tam dalej potrafi się droga nagle urwać a dalej to tylko terenowym można lub ciężarówką :evil_lol: . Całe szczęście, że w głębi Rosji dobrzy ludzie są :lol: i mu pomogli.
Ka-Vanga Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='marisia']A ja miałam same psy a rodzinkę wyposażyłam w suczki, żebym mogła z moimi psami spokojnie do nich pojechać w odwiedziny :evil_lol:, bo niestety do tych znajomych, którzy mają psy z psami nie mogę jechać :evil_lol: [/quote] Ja na poczatku tez mialam psy i bylam bardzo zadowolona, no i pewnego pieknego i mroznego dnia przyjechala do nas suczka i od tej pory zakochalam sie w suczkach :loveu: . [quote]Ale [B]Ka-Vang [/B]zdradź, jak daleko w Rosję chcesz się zagłębić :crazyeye: Kolega, który pracował w Nowosybirsku postanowił służbowe auto dostarczyć z Moskwy osobiście i okazało się, że tam dalej potrafi się droga nagle urwać a dalej to tylko terenowym można lub ciężarówką :evil_lol: . Całe szczęście, że w głębi Rosji dobrzy ludzie są :lol: i mu pomogli.[/quote] To na razie moja slodka tajemnica ;) .
marisia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Ka-Vanga'] To na razie moja slodka tajemnica ;) .[/QUOTE] :placz: :placz: :placz:
Pasavera Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Angelka']Dorota , kolezanka od Phalco pokaże nam co i jak i będzeimy śmigac ona też tam sie przeniosla bo ich klub zostal zamknięty, a tor u Kalisza najbliżej :evil_lol: Taaa extreeme dog haahahha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No nie to ja się dopiero teraz dowiaduje, że będziecie biegac przed moim blokiem?! :mad: Czy Kalisz ma jakiś inny tor? :razz:
Agatka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Masterton, ja się nie boje, ale wiesz każdy ma stracha. ;) A wogóle to będę Wam wszystkim kibicowac! I kto by nie wygrał bedzie super! Najfajniej jest jak dostanie ktos dla kogo to ostatni dzwonek :) A ja nie chce średniaka, ale Masterton Ty wiesz co ja chce ;) :P :D
marisia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 :shocked!: [quote name='Agatka']Ka Vanga nie daj się nic nie mów ;) :D[/QUOTE] I tak się kiedyś wyda :eviltong: :eviltong: :eviltong: :lol: A przed wystawką wszyscy mają strraccccccccccchhhhhhhhhhhaaaaa:shock: oprócz tych co się nie wybierają:loveu: :evil_lol:
Masterton Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Agatka']Masterton, ja się nie boje, ale wiesz każdy ma stracha. ;) A wogóle to będę Wam wszystkim kibicowac! I kto by nie wygrał bedzie super! Najfajniej jest jak dostanie ktos dla kogo to ostatni dzwonek :) A ja nie chce średniaka, ale Masterton Ty wiesz co ja chce ;) :P :D[/QUOTE] Nio wiem co chcesz,czyli trwasz w decyzji,oki...
Masterton Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='marisia']:shocked!: I tak się kiedyś wyda :eviltong: :eviltong: :eviltong: :lol: A przed wystawką wszyscy mają strraccccccccccchhhhhhhhhhhaaaaa:shock: oprócz tych co się nie wybierają:loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Właśnie tak!!!KTO NIE JEDZIE,TEN SIĘ NIE STRACHAAAAAA.....
orsini Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Ka-Vanga'] To na razie moja slodka tajemnica ;) .[/quote] hihihihih a JA wiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kto ile da zebym powiedziala?bo za friko to nic nie daja najwyzej w dziób:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ka-Vanga Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='orsini']hihihihih a JA wiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kto ile da zebym powiedziala?bo za friko to nic nie daja najwyzej w dziób:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Hahaha ja Ci zaraz dam, cicho siedz :eviltong: .
orsini Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Hahaha ja Ci zaraz dam, cicho siedz :eviltong: .[/quote] co dasz??? wiesz za milczenie tez mozesz zaplacic:)))jesli cene przebijesz oczywiscie:)))wrzuce na allegro hahahaha pt. TAJEMNICA KAVANGA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ka-Vanga Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='orsini']co dasz??? wiesz za milczenie tez mozesz zaplacic:)))jesli cene przebijesz oczywiscie:)))wrzuce na allegro hahahaha pt. TAJEMNICA KAVANGA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :eviltong: . A od ilu zaczniesz licytacje ;).
orsini Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :eviltong: .[/quote] nie hahahaha tylko odkładaj już kaskę:)))jak chcesz zachowac tajemnicę:))))))))))))))))))))))))
Ka-Vanga Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='orsini']nie hahahaha tylko odkładaj już kaskę:)))jak chcesz zachowac tajemnicę:))))))))))))))))))))))))[/quote] Buahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , a kto by chcial znac ta tajemnice ;) .
malawaszka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 ja ja :multi: :multi: :multi: chociaż nie wiem po co :lol: z ciekawości :evil_lol: babskiej :evil_lol: :cool1:
Ka-Vanga Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='malawaszka']ja ja :multi: :multi: :multi: chociaż nie wiem po co :lol: z ciekawości :evil_lol: babskiej :evil_lol: :cool1:[/quote] Waszeczko no wiesz, mialas pisac, ze nie chcesz wiedziec, teraz Orsini bedzie mnie szantazowac ;) :evil_lol: .
Angelka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Dorota z tym językiem czeskim to jakoś bedzie, zawsze jakoś można sie dogadać :cool3: Pas a no to miała być niespodzianka, z tego co wiem to jest to teren koło targu na zielonej trawce. :lol::lol: Masterton , widzę że już Agnieszka z Ola odpowiedzialy ci na twoje do mnie pytanie :lol: Od Dalajskeho Potoka to moim zdaniem najlepsza hodowla , kobieta robi to z pasją i hoduje nie tylko dla eksterieru ale i robi coś z tymi psami , nie dość że Steven startuje w agility i cursingu to Genesis zostala ostatnio psem lawinowym :loveu: A żeby jeszcze ci namącić wgłowie prosze to jest link do hodowli z której pochodzi Steven Seagal tam to już całkiem oczopląsu mozna dostać , ale mają świetnie zrobione rodowody psów ze zdjęciami nawet najdalszych przodków [URL="http://www.mansopelegri.com/index2.htm"]http://www.mansopelegri.com/index2.htm:loveu::loveu: [/URL]
marisia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='orsini']nie hahahaha tylko odkładaj już kaskę:)))jak chcesz zachowac tajemnicę:))))))))))))))))))))))))[/quote] O cóż moje oczy widzą :crazyeye: [B]orsini[/B] – córa marnotrawna powróciła na łono matki DGM :evil_lol:. Jakaś taka zadowolniona :loveu:, wróciła do dawnej formy, czyżby w NDM zdobyła BOB-a :razz:??
malawaszka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 nie zauważyłam, żeby kiedykolwiek opuszczała dogo więc... :niewiem:
marisia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='orsini']ja tez odchodze z Dogomani-pare dni temu juz chcialam, wiec napewno sie ucieszycie z tego faktu! zanim odejde chcialabym przeprosic Ewe S.(Senge) za calokształt mojej tworczosci, za niestworzone historyjki nigdzie nie potwierdzone , ktore mogly ja urazic i obrazic.[/quote] A to ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
marisia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ja [B]orsini [/B]nie wyganiam, ale podroczyć się można :sweetCyb:. Ona to bardzo lubi :eviltong:
malawaszka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 tak tylko straszyła, że pójdzie sobie, ale nie poszła :razz:
Recommended Posts