jostra Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Ja niestety nie mam, bo mi aparat odmówił posłuszeństwa :( Ale coniektórzy sporo focili :cool3:
Agatka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Jostra Gratulacje! jestem zauroczona mała :) jest naprawde ładniutka :) I gratki dla Berrysi za kolejne CWC ! Mek nie dziekuj!!! Wiesz że dla mnie to przyjemność :) Marek zrobił sporo zdjęc , ale nawet ja ich jeszcze nie widziałam. Swojego aparatu nie brałam bo nawet bym go nie miała kiedy wyjąć z pudełka ;) Jak tylko sie dorwe do fotek to zaraz wszystkim pokaże . A nawet zainteresowanym chetnie podesle oryginały na e-mail :) Nie widze problemu :) Moje psice dizekuja wszystkim za gratki :)
Elitesse Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 to i ja sie pochwale : moja cora debiutowala w klasie posredniej i zgarnela CWC, NSwR i Zwyc Rasy (juz trzecie !) :loveu: :loveu:
Agatka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Elitesse !!! Gratulacje!!! Widziałam sunie na ringu :) I stała niedaleko nas na BOG oile dobrze pamiętam :) Nasza Eve to ma szczęscie :) W domu nazywamy ja Wypłoszkiem ;) Miała byc suczka na bazie której chcielismy wyprowadzic linię cz-sr z naszej hodowli bez wspomagania sie innymi psami, wogóle nie myslałam o wystawach kiedy ja zostawiałam,a tym czasem , nawet całkiem ładnie sie jej powodzi. Po prostu WYpłosz ma szczęście ;)
Czarne Gwiazdy Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Widzę, że wszyscy całkiem ładne łupy zebrali. Gratuluję każdemy z osobna sukcesów i jak inni czekam na fotki ;) :loveu:
jostra Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 [quote name='Agatka']Jostra Gratulacje! jestem zauroczona mała :) jest naprawde ładniutka :) I gratki dla Berrysi za kolejne CWC ! [/quote] Bardzo nam miło, że się gwiazdeczka ;) podoba Berrysia już zacałowana i zagłaskana :roll: :loveu: [quote name='Agatka']Marek zrobił sporo zdjęc , ale nawet ja ich jeszcze nie widziałam. Swojego aparatu nie brałam bo nawet bym go nie miała kiedy wyjąć z pudełka ;) Jak tylko sie dorwe do fotek to zaraz wszystkim pokaże . A nawet zainteresowanym chetnie podesle oryginały na e-mail :) Nie widze problemu :) Moje psice dizekuja wszystkim za gratki :)[/quote] To ja się zapisuję jak można :cool3: :cool1:
jostra Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 [quote name='Elitesse']to i ja sie pochwale : moja cora debiutowala w klasie posredniej i zgarnela CWC, NSwR i Zwyc Rasy (juz trzecie !) :loveu: :loveu:[/quote] Aga - gratki!!!
Agatka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 NO "gwiazdeczka" jest naprawde fajna , malutka , ale fajna :) Takiego białego mogłabym miec :) A foty beda jak tylko sie dopcham z powrotem do swojego komputera czyli pewnie gdzies po 20:00, bo wtedy bede mogła odebrac poczte.
Elitesse Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 [quote name='jostra']Aga - gratki!!![/quote] dziekuje :loveu: twoim dziewczynkom tez gratuluje !! podrap je za uszkami :multi:
Elitesse Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 no i oczywiscie gratulacje dla Meka i Agatki !! :laola: :laola: Mek zalapala ci sie moja cora na jakas fotke ??
Pasavera Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 [quote name='malawaszka']a ja chciałam spytać czy Waszym psom też ropieją oczy czy powinnam się zacząć martwić? bo że Bolusiowi ropieją to normalne bo on ma cały czas z oczami problemy przez tą jaskrę, ale Lunie nie ropiały - tzn. zawsze tam miała małą ropkę, ale ostatnio ma tego jakby więcej :placz: w kącikach mimo tego, że ma przy oczkach wycięte włosy więc nic jej tam nie drażni[/QUOTE] Też chciałabym sie dowiedzieć jak to jest z innymi sznaucerkami :roll: Fiska też ostatnio ma tzw 'śpiochy' no i nie jest ich mało więc również czekam na odpowiedzi ;)
malawaszka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 [quote name='Pasavera']Też chciałabym sie dowiedzieć jak to jest z innymi sznaucerkami :roll: Fiska też ostatnio ma tzw 'śpiochy' no i nie jest ich mało więc również czekam na odpowiedzi ;)[/quote] chiba sie nie doczekamy :placz: Gratulacje dla Zwycięzców :laola:
Justa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 [quote name='malawaszka']chiba sie nie doczekamy :placz: [/QUOTE] Zwykłe ropki w oczach to nic strasznego. Wiadomo, pies chodzi z nosem oprzy ziemi, więc brud i kurz musi być w jakiejś postaci usówany z oka ;)
Czarne Gwiazdy Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Waszka, a może zmieniłąś dietę? :P - Od "za dobrze" zbilansowanego jedzenia też czasem bardziej niż zwykle oczka ropieją :]
Mek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 [quote name='Elitesse']no i oczywiscie gratulacje dla Meka i Agatki !! :laola: :laola: Mek zalapala ci sie moja cora na jakas fotke ??[/quote] elitesse dzieki. a do do zdjec to ja sredniaki wielkim łukiem obchodze po tym jak mnie jeden w sączu w d**e ugryzł :mad: :mad: :mad:
malawaszka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 [quote name='Czarne Gwiazdy']Waszka, a może zmieniłąś dietę? :P - Od "za dobrze" zbilansowanego jedzenia też czasem bardziej niż zwykle oczka ropieją :][/quote] no właśnie niby zmieniłam trochę bo ostatnio dostaje więcej gotowanego niż Acany bo zapomniałam zamówić - wcześniej jadła raz gotowane (skrzydełko z ryżem i marchewką + biotyna) i drugi [posiłek to była acana a teraz dwa razy gotowane Justa właśnei chodzi o to, że to nie jest normalnie - za takie uważam to co miała kiedyś - czyli takie malutkie kuleczki śpioszki ;-) - teraz jest nieco więcej :placz:
Elitesse Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 [quote name='Mek']elitesse dzieki. a do do zdjec to ja sredniaki wielkim łukiem obchodze po tym jak mnie jeden w sączu w d**e ugryzł :mad: :mad: :mad:[/quote] to trzeba bylo z daleka robic hihi :evil_lol: mam nadzieje ze ci tak do konca zycia nie zostanie bo moze kiedys sie spotkamy na jakiejs wystawie :eviltong:
Czarne Gwiazdy Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 [quote name='malawaszka']no właśnie niby zmieniłam trochę bo ostatnio dostaje więcej gotowanego niż Acany bo zapomniałam zamówić - wcześniej jadła raz gotowane (skrzydełko z ryżem i marchewką + biotyna) i drugi [posiłek to była acana a teraz dwa razy gotowane Justa właśnei chodzi o to, że to nie jest normalnie - za takie uważam to co miała kiedyś - czyli takie malutkie kuleczki śpioszki ;-) - teraz jest nieco więcej :placz:[/QUOTE] Może odstaw biotynę. Ten posiłek jest [b]według mnie[/b] dobrze zbilansowany [1/3 mięsa, 1/3 włoszczyzny 1/3 wypełniacza] więc dodatkowe witaminy, chyba nie są potrzebne, szczególnie, że akurat ta witamina występuje przecież w ryżu i marchwi, które równiez podajesz.
orsini Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 [quote name='malawaszka']Gdzie Orsini była na wystawce w ten weekend???[/quote] Byla byla:)))))z Waniem bylismy w pi.... daleko na koncu swiata:))))ELITE SHOW KISZYNIEW hahahahahaahhaaNo ale sie oplacilo:))))))ja napisze za siebie, a wanio za siebie-chociaz ja to przy nim skromniutko bardzo wypadlam:))))Byly 3 wystawki-2 cacibowki i 1 cacowka, no i Wiktor:3 razy BEST OF BREED, 2 razy CACiB, 3 razy Najlepszy Pies w Rasie, 3 CACE, zdobyl Championat Moldawi hahahahaha, i Zwycieztwo Moldawii 2006:)))))))))))))))Przez nastepne 2 lata MAM DOSC MOLDAWII!!!!!!!!!!!!!!ale Intera zaczelismy, a po to jechalam, bo czas zaczal tykac:)))no i w sumie te 3 oceny do hodowlanki juz mam , wiec za miesiac od razu i tytul REPRODUKTORA wbijemy w rodowod:)))) Bo w sumie to byl nasz debiut w doroslej klasie.Teraz nie mam czasu-next time Wam opisze te wycieczke hahahahaha na koniec swiata:))))))))))))))))
k.iwona Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 ORSINI moje gratulacje !!!!! :) fantastyczny wynik !!! :multi:
Agatka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ja tam wiem co to Mołdawia i tylko samolotem bym sie tam drugi raz wybrała. Moze mnie kiedys najdzie ochota . Raz byłam w 2001 r. i jak narazie mam dosc ;) hihihihi W kazdym razie wielkie Gratki !!!!
orsini Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Iwona i Agatka dzieki:))))no ja tez na co najmniej 2 lata mam dosc!!!!:)))ale nawet Selivestrowa byla :o :o :o :o
Recommended Posts