Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Jostra Gratulacje! jestem zauroczona mała :) jest naprawde ładniutka :)
I gratki dla Berrysi za kolejne CWC !

Mek nie dziekuj!!! Wiesz że dla mnie to przyjemność :)

Marek zrobił sporo zdjęc , ale nawet ja ich jeszcze nie widziałam. Swojego aparatu nie brałam bo nawet bym go nie miała kiedy wyjąć z pudełka ;)
Jak tylko sie dorwe do fotek to zaraz wszystkim pokaże . A nawet zainteresowanym chetnie podesle oryginały na e-mail :) Nie widze problemu :)

Moje psice dizekuja wszystkim za gratki :)

Posted

Elitesse !!! Gratulacje!!!
Widziałam sunie na ringu :) I stała niedaleko nas na BOG oile dobrze pamiętam :)

Nasza Eve to ma szczęscie :) W domu nazywamy ja Wypłoszkiem ;) Miała byc suczka na bazie której chcielismy wyprowadzic linię cz-sr z naszej hodowli bez wspomagania sie innymi psami, wogóle nie myslałam o wystawach kiedy ja zostawiałam,a tym czasem , nawet całkiem ładnie sie jej powodzi. Po prostu WYpłosz ma szczęście ;)

Posted

[quote name='Agatka']Jostra Gratulacje! jestem zauroczona mała :) jest naprawde ładniutka :)
I gratki dla Berrysi za kolejne CWC !
[/quote]

Bardzo nam miło, że się gwiazdeczka ;) podoba
Berrysia już zacałowana i zagłaskana :roll: :loveu:

[quote name='Agatka']Marek zrobił sporo zdjęc , ale nawet ja ich jeszcze nie widziałam. Swojego aparatu nie brałam bo nawet bym go nie miała kiedy wyjąć z pudełka ;)
Jak tylko sie dorwe do fotek to zaraz wszystkim pokaże . A nawet zainteresowanym chetnie podesle oryginały na e-mail :) Nie widze problemu :)
Moje psice dizekuja wszystkim za gratki :)[/quote]

To ja się zapisuję jak można :cool3: :cool1:

Posted

[quote name='Elitesse']to i ja sie pochwale : moja cora debiutowala w klasie posredniej i zgarnela CWC, NSwR i Zwyc Rasy (juz trzecie !) :loveu: :loveu:[/quote]

Aga - gratki!!!

Posted

NO "gwiazdeczka" jest naprawde fajna , malutka , ale fajna :)
Takiego białego mogłabym miec :)

A foty beda jak tylko sie dopcham z powrotem do swojego komputera czyli pewnie gdzies po 20:00, bo wtedy bede mogła odebrac poczte.

Posted

[quote name='malawaszka']a ja chciałam spytać czy Waszym psom też ropieją oczy czy powinnam się zacząć martwić? bo że Bolusiowi ropieją to normalne bo on ma cały czas z oczami problemy przez tą jaskrę, ale Lunie nie ropiały - tzn. zawsze tam miała małą ropkę, ale ostatnio ma tego jakby więcej :placz: w kącikach mimo tego, że ma przy oczkach wycięte włosy więc nic jej tam nie drażni[/QUOTE]
Też chciałabym sie dowiedzieć jak to jest z innymi sznaucerkami :roll: Fiska też ostatnio ma tzw 'śpiochy' no i nie jest ich mało więc również czekam na odpowiedzi ;)

Posted

[quote name='Pasavera']Też chciałabym sie dowiedzieć jak to jest z innymi sznaucerkami :roll: Fiska też ostatnio ma tzw 'śpiochy' no i nie jest ich mało więc również czekam na odpowiedzi ;)[/quote]

chiba sie nie doczekamy :placz:

Gratulacje dla Zwycięzców :laola:

Posted

[quote name='malawaszka']chiba sie nie doczekamy :placz: [/QUOTE]

Zwykłe ropki w oczach to nic strasznego.
Wiadomo, pies chodzi z nosem oprzy ziemi, więc brud i kurz musi być w jakiejś postaci usówany z oka ;)

Posted

[quote name='Elitesse']no i oczywiscie gratulacje dla Meka i Agatki !!

:laola: :laola:

Mek zalapala ci sie moja cora na jakas fotke ??[/quote]

elitesse dzieki. a do do zdjec to ja sredniaki wielkim łukiem obchodze po tym jak mnie jeden w sączu w d**e ugryzł :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']Waszka, a może zmieniłąś dietę? :P - Od "za dobrze" zbilansowanego jedzenia też czasem bardziej niż zwykle oczka ropieją :][/quote]

no właśnie niby zmieniłam trochę bo ostatnio dostaje więcej gotowanego niż Acany bo zapomniałam zamówić - wcześniej jadła raz gotowane (skrzydełko z ryżem i marchewką + biotyna) i drugi [posiłek to była acana a teraz dwa razy gotowane

Justa właśnei chodzi o to, że to nie jest normalnie - za takie uważam to co miała kiedyś - czyli takie malutkie kuleczki śpioszki ;-) - teraz jest nieco więcej :placz:

Posted

[quote name='Mek']elitesse dzieki. a do do zdjec to ja sredniaki wielkim łukiem obchodze po tym jak mnie jeden w sączu w d**e ugryzł :mad: :mad: :mad:[/quote]

to trzeba bylo z daleka robic hihi :evil_lol: mam nadzieje ze ci tak do konca zycia nie zostanie bo moze kiedys sie spotkamy na jakiejs wystawie :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']no właśnie niby zmieniłam trochę bo ostatnio dostaje więcej gotowanego niż Acany bo zapomniałam zamówić - wcześniej jadła raz gotowane (skrzydełko z ryżem i marchewką + biotyna) i drugi [posiłek to była acana a teraz dwa razy gotowane

Justa właśnei chodzi o to, że to nie jest normalnie - za takie uważam to co miała kiedyś - czyli takie malutkie kuleczki śpioszki ;-) - teraz jest nieco więcej :placz:[/QUOTE]
Może odstaw biotynę. Ten posiłek jest [b]według mnie[/b] dobrze zbilansowany [1/3 mięsa, 1/3 włoszczyzny 1/3 wypełniacza] więc dodatkowe witaminy, chyba nie są potrzebne, szczególnie, że akurat ta witamina występuje przecież w ryżu i marchwi, które równiez podajesz.

Posted

[quote name='malawaszka']Gdzie Orsini była na wystawce w ten weekend???[/quote]
Byla byla:)))))z Waniem bylismy w pi.... daleko na koncu swiata:))))ELITE SHOW KISZYNIEW hahahahahaahhaaNo ale sie oplacilo:))))))ja napisze za siebie, a wanio za siebie-chociaz ja to przy nim skromniutko bardzo wypadlam:))))Byly 3 wystawki-2 cacibowki i 1 cacowka, no i Wiktor:3 razy BEST OF BREED, 2 razy CACiB, 3 razy Najlepszy Pies w Rasie, 3 CACE, zdobyl Championat Moldawi hahahahaha, i Zwycieztwo Moldawii 2006:)))))))))))))))Przez nastepne 2 lata MAM DOSC MOLDAWII!!!!!!!!!!!!!!ale Intera zaczelismy, a po to jechalam, bo czas zaczal tykac:)))no i w sumie te 3 oceny do hodowlanki juz mam , wiec za miesiac od razu i tytul REPRODUKTORA wbijemy w rodowod:)))) Bo w sumie to byl nasz debiut w doroslej klasie.Teraz nie mam czasu-next time Wam opisze te wycieczke hahahahaha na koniec swiata:))))))))))))))))

Posted

Ja tam wiem co to Mołdawia i tylko samolotem bym sie tam drugi raz wybrała. Moze mnie kiedys najdzie ochota . Raz byłam w 2001 r. i jak narazie mam dosc ;) hihihihi

W kazdym razie wielkie Gratki !!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...