RobinCzWa Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Coś przycichłaś moja droga, myślałem, że zaraz wyskoczysz ostro jak dawniej a tu nici ;) Zakochana czy jak? Mam kilka dni wolnego to obskubałem troche mojego morderce. Jak troche odrośnie to wkleje jakieś fotki.
Mek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 a ja myślę sobie ,ze to nie Pani włascicielka hodowli pisała to ogłoszenie tylko ktos inny , życzliwy :mad: . Jak myslicie kto to mógł być ?? ;).
orsini Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Mek']a ja myślę sobie ,ze to nie Pani włascicielka hodowli pisała to ogłoszenie tylko ktos inny , życzliwy :mad: . Jak myslicie kto to mógł być ?? ;).[/quote] no to tez mozliwe!!!! i to bardzo!!!!
RobinCzWa Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Może syn pani Danusi? Konto na allegro raczej nie jest jej, bo wątpie żeby sobie takiego nicka wybrała :), a może ktoś znajomy.
orsini Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 no syn to moglby miec takie texty z tym ze czarne sa wredne. A mysmy myslaly, ze rude:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Mek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='RobinCzWa']Może syn pani Danusi? Konto na allegro raczej nie jest jej, bo wątpie żeby sobie takiego nicka wybrała :), a może ktoś znajomy.[/quote] Ale w sumie kto by to nie był to i tak musiał miec przyzwolenie na napisanie takiego tekstu od pani Danusi . Wkurzyło mnie to :mad: Bo nie chodzi tu o kogos kto by był nowicjuszem w "branzy", ale o osobę ,która jakić czas zajmuje sie hodowla i pisanie takich tekstów jest wprost wymierzone w konkurencje. Bo niby w jakim celu to pisze ?
orsini Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 no mnie tez to zdziwilo, bo jednak to hodowla znana i z renoma a tu taki zonk:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 z drugiej strony... pies sie upodabnia do wlasciciela tak? czarna suka Kavanga jestwredna czyli....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ZGADZA SIE!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :multi: :multi: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Elitesse Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='orsini'] my troszeczke inaczej traktujemy allegro niz jako zwykle ogloszenie:)))))czy widziales pozadna hodowle na allegro????bo ja nie, dlatego bardzo mnei to ogloszenie zdziwilo [/quote] ja tam sie zawsze na allegro oglaszam i traktuje je jak kazda inna stroine z psimi ogloszeniami
Mek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 RobinCzwa napisał w innym topiku [QUOTE]Podam Wam przykład bardzo znanej pani w środowisku sznaucerkowym. W swoim domu mieszkają u niej na stałe 3 pieprzaki i 1 czarny - wszystkie miniatury. Wszystkie pieprzaki są "dobrze wychowane" i cieszą sie z każdgeo gościa, przychodzą sie przywitać, obwąchać itd, ale ten jeden czarny jest ich przeciwnością. Trzeba go zamykać w łązience gdy ktoś przybędzie do domu, bo od razu sie rzuca i nikt nie potrafi nad nim zapanować. Właścicielka zapewnia, że wychowywała go tak samo jak pozostałe, a doświadczenia ze sznaucerami ma wieloletnie i osiąga sukcesy.[/QUOTE] I tu jest cały pies pogrzebany .
RobinCzWa Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 No nie wiem, czy ktoś sam sobie świadomie robiłby antyreklame.
RobinCzWa Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Żeby nie było, że ja przedstawiam też taki pogląd to proponowałbym cytować wypowiedź w całości.
Pasavera Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='orsini']hahaha racja Ty tez masz wredna suke:))) haha i Justa i Pass i inni hahahhahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Tia wszystkie czarnuszki to wredoty :evil_lol: Hi hi mam wredną Figę :multi:
RobinCzWa Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Idąc tą drogą wychodzi na to, że białe to anioły, a pieprzaki i srebrne są pewnie Judaszami.
PUENTA imszar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Mój pies Judaszem :) Ka-vanga zaczynam chodzić od marca na agility :) dziewczyny doczekać się nie mogę i że z Olą się poznam
jostra Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 W związku z zaistniałą sytuacją związaną powrotem do nas suczki z ostatniego naszego miotu, chcielibyśmy przeprosić Pana Marcina Wilczka za przykrości, które spotkały go z powodu, że zechciał nam udzielić pomocy w tej sprawie. Jego udział polegał tylko i wyłącznie na przewiezieniu suczki z Olsztyna do Warszawy i oświadczamy, że nie miał udziału w żadnym spisku ani też zmowie, gdyż takowej nie było. Równocześnie ponownie dziękujemy za pomoc. Przykro jest nam, że tak sprawa się potoczyła. Justyna i Piotr Ostropolscy
Pasavera Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 O matko właśnie przeczytałam, że 'istnieją' sznaucery kremowe :lol: He he i newet zdjęcia są :lol:
orsini Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Elitesse']znowu jakas afera ? :roll: :roll:[/quote] nie interesuj sie bo kociej mordki dostaniesz:mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='orsini']nie interesuj sie bo kociej mordki dostaniesz:mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] spadaj :diabloti:
Romas Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Orsini prostuje pomylke ,faktycznie link dala mi Beluta :-) Za co jej teraz dziekuje :-) w pospiechu zle zobaczylam . No i weszlam sobie na stronke tego sklepu , znam ten sklep ale nie wiedzialam ,ze strone netowa maja .Uwielbiam ogladac te psie akcesoria ,moze jakiegos fijola mam ,wybierac ,przebierac itd
orsini Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ja to uwielbiam robic zakupy czy to psie czy inne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Elitesse Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ehh a kto nie lubi ? tylko jeszcze trzeba kasiarka dysponowac ... :roll:
Ka-Vanga Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='orsini']wiem kto to jest Robin dlatego wkleilam:))) no i te texty o tym ze czarne sa wredne hahahahah KaVanga ma wredna suke:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Musze chyba podziekowac autorom tego tekstu, ze mnie uswiadomili, bo nie wiadomo co moj wredny pies moglby zrobic, a ciekawe czy to tez sie tyczy olbrzymow ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: .
Recommended Posts