Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coś przycichłaś moja droga, myślałem, że zaraz wyskoczysz ostro jak dawniej a tu nici ;)
Zakochana czy jak?
Mam kilka dni wolnego to obskubałem troche mojego morderce. Jak troche odrośnie to wkleje jakieś fotki.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

a ja myślę sobie ,ze to nie Pani włascicielka hodowli pisała to ogłoszenie tylko ktos inny , życzliwy :mad: . Jak myslicie kto to mógł być ?? ;).

Posted

[quote name='Mek']a ja myślę sobie ,ze to nie Pani włascicielka hodowli pisała to ogłoszenie tylko ktos inny , życzliwy :mad: . Jak myslicie kto to mógł być ?? ;).[/quote]
no to tez mozliwe!!!!
i to bardzo!!!!

Posted

[quote name='RobinCzWa']Może syn pani Danusi? Konto na allegro raczej nie jest jej, bo wątpie żeby sobie takiego nicka wybrała :), a może ktoś znajomy.[/quote]

Ale w sumie kto by to nie był to i tak musiał miec przyzwolenie na napisanie takiego tekstu od pani Danusi .
Wkurzyło mnie to :mad: Bo nie chodzi tu o kogos kto by był nowicjuszem w "branzy", ale o osobę ,która jakić czas zajmuje sie hodowla i pisanie takich tekstów jest wprost wymierzone w konkurencje. Bo niby w jakim celu to pisze ?

Posted

z drugiej strony...
pies sie upodabnia do wlasciciela tak? czarna suka Kavanga jestwredna czyli....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ZGADZA SIE!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :multi: :multi: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='orsini']
my troszeczke inaczej traktujemy allegro niz jako zwykle ogloszenie:)))))czy widziales pozadna hodowle na allegro????bo ja nie, dlatego bardzo mnei to ogloszenie zdziwilo
[/quote]

ja tam sie zawsze na allegro oglaszam i traktuje je jak kazda inna stroine z psimi ogloszeniami

Posted

RobinCzwa napisał w innym topiku
[QUOTE]Podam Wam przykład bardzo znanej pani w środowisku sznaucerkowym. W swoim domu mieszkają u niej na stałe 3 pieprzaki i 1 czarny - wszystkie miniatury. Wszystkie pieprzaki są "dobrze wychowane" i cieszą sie z każdgeo gościa, przychodzą sie przywitać, obwąchać itd, ale ten jeden czarny jest ich przeciwnością. Trzeba go zamykać w łązience gdy ktoś przybędzie do domu, bo od razu sie rzuca i nikt nie potrafi nad nim zapanować. Właścicielka zapewnia, że wychowywała go tak samo jak pozostałe, a doświadczenia ze sznaucerami ma wieloletnie i osiąga sukcesy.[/QUOTE]

I tu jest cały pies pogrzebany .

Posted

[quote name='orsini']hahaha racja Ty tez masz wredna suke:)))
haha i Justa i Pass i inni hahahhahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
Tia wszystkie czarnuszki to wredoty :evil_lol:
Hi hi mam wredną Figę :multi:

Posted

W związku z zaistniałą sytuacją związaną powrotem do nas suczki z ostatniego naszego miotu, chcielibyśmy przeprosić Pana Marcina Wilczka za przykrości, które spotkały go z powodu, że zechciał nam udzielić pomocy w tej sprawie. Jego udział polegał tylko i wyłącznie na przewiezieniu suczki z Olsztyna do Warszawy i oświadczamy, że nie miał udziału w żadnym spisku ani też zmowie, gdyż takowej nie było. Równocześnie ponownie dziękujemy za pomoc. Przykro jest nam, że tak sprawa się potoczyła.
Justyna i Piotr Ostropolscy

Posted

[quote name='Elitesse']znowu jakas afera ? :roll: :roll:[/quote]
nie interesuj sie bo kociej mordki dostaniesz:mad: :mad: :mad: :mad:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Orsini prostuje pomylke ,faktycznie link dala mi Beluta :-) Za co jej teraz dziekuje :-) w pospiechu zle zobaczylam .
No i weszlam sobie na stronke tego sklepu , znam ten sklep ale nie wiedzialam ,ze strone netowa maja .Uwielbiam ogladac te psie akcesoria ,moze jakiegos fijola mam ,wybierac ,przebierac itd

Posted

[quote name='orsini']wiem kto to jest Robin dlatego wkleilam:)))
no i te texty o tym ze czarne sa wredne hahahahah
KaVanga ma wredna suke:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Musze chyba podziekowac autorom tego tekstu, ze mnie uswiadomili, bo nie wiadomo co moj wredny pies moglby zrobic, a ciekawe czy to tez sie tyczy olbrzymow ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...