dorotak Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='bluerat']hmm...szukam i szukam, aż zdecydowałam się pójść na łatwiznę i zapytać tutaj o jakiś wątek o maszynkach, oraz o wasze osobiste doświadczenia - co polecacie, co odradzacie?[/quote] Ja za Jostrą powiem - Moser Max :lol: Nie jestem żadnym doświadczonym fryzjerem (nawet mogę powiedzieć, że mam dwie lewe ręce do tego), ale sama maszynka chodzi super. Malawaszka też się na nią zdecydowała i - chyba :roll: - jest zadowolona. [quote name='Romas']Tylko panika mnie troche wziela jak pomyslalam ,ze ten sedzia nigdy nie sedziowal sznaucerow i nie zachwycie sie jej twarda sierscia a czepi sie jakiejs drobnej wady .[/quote] [B]Magdo[/B], ale tak samo może Cię posędziować sędzia, który sędziuje od lat. Tak naprawdę czegoś dowiesz się o swoim psie, jak wyciągniesz średnią z kilku a może kilkunastu opisów :lol: A jeździć powinnaś właśnie teraz więcej nie po opisy a dla oswojenia Bianki z klimatem wystawy. Sędzia naprawdę jest tu najmniej istotny :diabloti: Sytuacja jest idealna, bo wystawa na hali, ale dwudniowa, więc nie będzie takiego tłoku. Z cieczką to jak zwykle loteria, dlatego poczekaj ze zgłoszeniem do ostatniego momentu.
Romas Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Jak to do ostatniego momentu?Ostatni moment to chyba juz.
dorotak Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Romas']Jak to do ostatniego momentu?Ostatni moment to chyba juz.[/quote] Eeee, no bez przesady :lol: Z reguły przed krajówkami termin upływa na jakieś dwa tygodnie przed wystawą. Tutaj - jak widzę - trochę wcześniej, bo prawie miesiąc. Na stronie Legionowa jest informacja, że można zgłaszać jeszcze przez 40 dni. Więc trochę czasu masz ;) Aha, Magdo, ale widziałaś, że sznaucery są w sobotę?
malawaszka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='dorotak']Malawaszka też się na nią zdecydowała i - chyba :roll: - jest zadowolona.[/quote] tak tak z maszynki jestem bardzo zadowolona - gorzej z moimi umiejętnościami :angryy: :shake:
Romas Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='dorotak']Na stronie Legionowa jest informacja, że można zgłaszać jeszcze przez 40 dni. Więc trochę czasu masz ;) Aha, Magdo, ale widziałaś, że sznaucery są w sobotę?[/quote] Aaa ,to mam czas jeszcze na zgloszenie ,fajnie. Nie zagladalam jeszcze na ich strone ale dzieki ,ze mi mowisz.Z swoim psem to pojade chocby mnie mieli z pracy wywalic :-)
alexandra Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='malawaszka']woowww ale ekstra!!!! a gdzie będzie ów salon??? że w Krakowie to się domyślam, ale gdzie w krakowie :razz: Dzięki za kciuki za Bolusia - jest jakby troszkę lepiej, ale nadal mi się synuś męczy w nocy i ma duszności :shake: [/quote] Tak salon-sklep w Krakowie, dokładnie na jego południu w dzielnicy Podgórze, w uroczym "postkomunistycznym" pawilonie handlowym :lol: , dokładnie na ul. Łużyckiej 55. Lokal nam się trafił naprawdę fajniutki, bo spory, w osobnym pomieszczeniu mamy stoły trymerskie, w osobnym pomieszczeniu łazienkę, z wanną dla wygody zamontowaną wysoko (Mac Gaywer czyt.Rafał Izy, spisał się na medal robiąc do wanny śliczne schody dla psiaków), osobno kuchnię, osobno biuro, osobno magazyn no i osobno sklep:multi: nasz netowy adresik to [URL="http://www.animalis.pl"]www.animalis.pl[/URL] Dużo wysiłku nas to kosztowało i czasu, ale tym bardziej nas to cieszy, bo wszystko mamy po swojemu;) Coś mi się zdaje że na jednym wózku z Bolusiem jadę, od tygodnia boli mnie gardło, mam głos jak alkoholiczka, przy okazji dopadły mnie zatoki, więc super:razz: Co do maszynek, to ja też podpisuję się na liście "Moser Max 1245"
orsini Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84648839"]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84648839[/URL] czyli cos takiego?????
jostra Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='orsini'][URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84648839"]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84648839[/URL] czyli cos takiego?????[/quote] dokładnie to jest ta maszynka, a facet sprzedaje je najtaniej
Olivka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Kurcze, a ja w zeszłym roku zapłaciłam za maszynkę 609 zł jakoś. Cholerka.:diabloti: Ja też chcę pokazać Wam mój salonik, w którym działam od listopada 2005 roku. Zdjęcia w galerii
orsini Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 aaaha:))dzieki no no Olivka GRATULUJE!!!!! widze, ze sie kobitki rozwijacie!:loveu: :loveu: :multi: :multi:
Elitesse Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Olivka'] Ja też chcę pokazać Wam mój salonik, w którym działam od listopada 2005 roku. Zdjęcia w galerii[/quote] w jakiej galeri ?? :roll:
orsini Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 NASZEJ kołku:)))))))))))))))))))))))))) a czy ktos wie gdzie mozna dostac jak najtaniej klatki metalowe????jakis sklep w necie albo cus Olivka sliczny salonik!!!!
Olivka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Cieszę się, że się podoba. Bardzo go lubię i dobrze mi się tam pracuje
orsini Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 zazdroszcze!!!! i zadnego szefa nad soba!~!chocby najfajniejszego,ale jednak szefa....
orsini Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 sluchajcie a czym sie rozni ten Moser od Ostera???? no i ile kosztuja dodatkowe ostrza? mi sie komp wiesza wiec nie bardzo moge szukac tego:((((
Olivka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Orsini ! To jest niesamowite jak fajnie się idzie do swojej firmy do pracy. Fakt, że wszystko na Twojej głowie i nikt za Ciebie nie zrobi niczego, ale jest ten atut, że nikt Ci nie gdera, nie rozkazuje itp. Ja uwierz, nie czuję, że idę do pracy. Czuję się tam jak w domu , moje psice też. Więc na razie same zalety. Byłam zaskoczona, bo jak otworzyłam salon, nie miałam jeszcze reklamy , tylko tyle co na drzwiach, to codziennie miałam klientów. I co najważniejsze że wracają do mnie. Czyli są zadowoleni.
orsini Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 ehhh no zazdroszcze!!! tez bym chciala robic to co lubie i z tego zyc
dorotak Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='orsini']sluchajcie a czym sie rozni ten Moser od Ostera????[/quote] Firmą :lol::lol::lol: [quote name='orsini'] no i ile kosztuja dodatkowe ostrza?[/quote] Tyle samo, bo ten Moser jest kompatybilny z Osterem A5 (co prawda nie sprawdzałam tego własnoręcznie) Też kupowałam u tego gościa na Allegro i mogę go śmiało polecić. Ja kupowałam za prawie 500zł, ale wtedy dodawał do zestawu jeszcze trzy plastikowe grzebyki. [quote name='orsini'] a czy ktos wie gdzie mozna dostac jak najtaniej klatki metalowe????jakis sklep w necie albo cus[/quote] Czy to najtaniej to Ci nie powiem, ale ja kupowałam tu: [URL="http://www.psy.kankan.pl/klatki.htm"]http://www.psy.kankan.pl/klatki.htm[/URL] Na Allegro też bywają w podobnych cenach.
orsini Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 dzieki, a nez tego denka gdzies sa do kupienia????bo ta metalowa "miska" mi nie potrzebna, a przez nia i cena wyzsza
Olivka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Orsini! Ja Ci mogę sprzedać taką klatkę, bo mi niepotrzebna. Zawsze będzie taniej
Recommended Posts