Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bluerat']hmm...szukam i szukam, aż zdecydowałam się pójść na łatwiznę i zapytać tutaj o jakiś wątek o maszynkach, oraz o wasze osobiste doświadczenia - co polecacie, co odradzacie?[/quote]
Ja za Jostrą powiem - Moser Max :lol: Nie jestem żadnym doświadczonym fryzjerem (nawet mogę powiedzieć, że mam dwie lewe ręce do tego), ale sama maszynka chodzi super. Malawaszka też się na nią zdecydowała i - chyba :roll: - jest zadowolona.

[quote name='Romas']Tylko panika mnie troche wziela jak pomyslalam ,ze ten sedzia nigdy nie sedziowal sznaucerow i nie zachwycie sie jej twarda sierscia a czepi sie jakiejs drobnej wady .[/quote]
[B]Magdo[/B], ale tak samo może Cię posędziować sędzia, który sędziuje od lat. Tak naprawdę czegoś dowiesz się o swoim psie, jak wyciągniesz średnią z kilku a może kilkunastu opisów :lol: A jeździć powinnaś właśnie teraz więcej nie po opisy a dla oswojenia Bianki z klimatem wystawy. Sędzia naprawdę jest tu najmniej istotny :diabloti: Sytuacja jest idealna, bo wystawa na hali, ale dwudniowa, więc nie będzie takiego tłoku. Z cieczką to jak zwykle loteria, dlatego poczekaj ze zgłoszeniem do ostatniego momentu.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='Romas']Jak to do ostatniego momentu?Ostatni moment to chyba juz.[/quote]
Eeee, no bez przesady :lol: Z reguły przed krajówkami termin upływa na jakieś dwa tygodnie przed wystawą. Tutaj - jak widzę - trochę wcześniej, bo prawie miesiąc. Na stronie Legionowa jest informacja, że można zgłaszać jeszcze przez 40 dni. Więc trochę czasu masz ;)

Aha, Magdo, ale widziałaś, że sznaucery są w sobotę?

Posted

[quote name='dorotak']Malawaszka też się na nią zdecydowała i - chyba :roll: - jest zadowolona.[/quote]

tak tak z maszynki jestem bardzo zadowolona - gorzej z moimi umiejętnościami :angryy: :shake:

Posted

[quote name='dorotak']Na stronie Legionowa jest informacja, że można zgłaszać jeszcze przez 40 dni. Więc trochę czasu masz ;)

Aha, Magdo, ale widziałaś, że sznaucery są w sobotę?[/quote]

Aaa ,to mam czas jeszcze na zgloszenie ,fajnie.
Nie zagladalam jeszcze na ich strone ale dzieki ,ze mi mowisz.Z swoim psem to pojade chocby mnie mieli z pracy wywalic :-)

Posted

[quote name='malawaszka']woowww ale ekstra!!!! a gdzie będzie ów salon??? że w Krakowie to się domyślam, ale gdzie w krakowie :razz:

Dzięki za kciuki za Bolusia - jest jakby troszkę lepiej, ale nadal mi się synuś męczy w nocy i ma duszności :shake: [/quote]

Tak salon-sklep w Krakowie, dokładnie na jego południu w dzielnicy Podgórze, w uroczym "postkomunistycznym" pawilonie handlowym :lol: , dokładnie na ul. Łużyckiej 55. Lokal nam się trafił naprawdę fajniutki, bo spory, w osobnym pomieszczeniu mamy stoły trymerskie, w osobnym pomieszczeniu łazienkę, z wanną dla wygody zamontowaną wysoko (Mac Gaywer czyt.Rafał Izy, spisał się na medal robiąc do wanny śliczne schody dla psiaków), osobno kuchnię, osobno biuro, osobno magazyn no i osobno sklep:multi: nasz netowy adresik to [URL="http://www.animalis.pl"]www.animalis.pl[/URL] Dużo wysiłku nas to kosztowało i czasu, ale tym bardziej nas to cieszy, bo wszystko mamy po swojemu;)
Coś mi się zdaje że na jednym wózku z Bolusiem jadę, od tygodnia boli mnie gardło, mam głos jak alkoholiczka, przy okazji dopadły mnie zatoki, więc super:razz:

Co do maszynek, to ja też podpisuję się na liście "Moser Max 1245"

Posted

[quote name='orsini'][URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84648839"]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84648839[/URL]

czyli cos takiego?????[/quote]

dokładnie to jest ta maszynka, a facet sprzedaje je najtaniej

Posted

Kurcze, a ja w zeszłym roku zapłaciłam za maszynkę 609 zł jakoś.
Cholerka.:diabloti:

Ja też chcę pokazać Wam mój salonik, w którym działam od listopada 2005 roku. Zdjęcia w galerii

Posted

NASZEJ kołku:))))))))))))))))))))))))))
a czy ktos wie gdzie mozna dostac jak najtaniej klatki metalowe????jakis sklep w necie albo cus

Olivka sliczny salonik!!!!

Posted

Orsini !

To jest niesamowite jak fajnie się idzie do swojej firmy do pracy. Fakt, że wszystko na Twojej głowie i nikt za Ciebie nie zrobi niczego, ale jest ten atut, że nikt Ci nie gdera, nie rozkazuje itp.
Ja uwierz, nie czuję, że idę do pracy. Czuję się tam jak w domu , moje psice też. Więc na razie same zalety.
Byłam zaskoczona, bo jak otworzyłam salon, nie miałam jeszcze reklamy , tylko tyle co na drzwiach, to codziennie miałam klientów.
I co najważniejsze że wracają do mnie. Czyli są zadowoleni.

Posted

[quote name='orsini']sluchajcie a czym sie rozni ten Moser od Ostera????[/quote]
Firmą :lol::lol::lol:

[quote name='orsini'] no i ile kosztuja dodatkowe ostrza?[/quote]
Tyle samo, bo ten Moser jest kompatybilny z Osterem A5 (co prawda nie sprawdzałam tego własnoręcznie)

Też kupowałam u tego gościa na Allegro i mogę go śmiało polecić. Ja kupowałam za prawie 500zł, ale wtedy dodawał do zestawu jeszcze trzy plastikowe grzebyki.

[quote name='orsini'] a czy ktos wie gdzie mozna dostac jak najtaniej klatki metalowe????jakis sklep w necie albo cus[/quote]
Czy to najtaniej to Ci nie powiem, ale ja kupowałam tu: [URL="http://www.psy.kankan.pl/klatki.htm"]http://www.psy.kankan.pl/klatki.htm[/URL] Na Allegro też bywają w podobnych cenach.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...