Ulka18 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Nie zapominamy :p Czeko sie pokazuje wszystkim dogomaniakom na 1szej stronie. Quote
sylrwia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 bumerang dorzuciałam link do tego tematu w temacie, który prosiłaś założyć w grupie VIII http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6457004#post6457004 Quote
bumerang Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Dzięki Sylwia - cieszę się że zawsze można na Was liczyć! jak zoorganizuję aparat to będziemy uwieczniać postępy czarnego w Poznaniu! On jest tak spokojny że nawet nie szczeka - tylko kochać:loveu: Quote
sylrwia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 bumerang a moze poprosiś jakiegos dogomaniaka z aparatem, konkretnie mysle o bigos, tylko nie wiem czy ona na miejscu w Poznaniu czy czasami nie ma urlopu:lol: Quote
bumerang Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 mam zamiar przed wyjazdem kupić a wyjazd w sobotę na noc i kier. Bieszczady :multi: bedzie mi smutno i niespokojnie bez dogo:shake: nie wiem czy rodzina ze mną wytrzyma :diabloti: ale Hania corka koleżanki obiecała się zalogować na dogo to bedzie zdawać relację z postępow otwierania sie Frediego - bo tak go nazwano w DT. Przed chwilką wrociłam z jego domku! Czarnulek leżał wyciągnięty i spał smacznie - robi sie coraz spokojnieszy choć to jeszcze nie to! przy głaskaniu rozlużnia sie i już zaczął zmieniać w domu swoje miejsca do leżenia! najważniejsze że już macha ogonkiem na domownikow :multi: będzie dobrze - on naprawdę ma u Elki kochający DT!!! Quote
bumerang Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 a dlaczego nie zostawiono chociaż tych przepisowych 5 zdjęć???? nierozumiem - jest mi przykro:shake::shake: Quote
Wędkoholik Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 W swoim poście zostawiłem link do wszystkich zdjęć i filmików. Tu można tylko 5 zdjęć, tam skolko natrzaskamy :lol: Quote
bumerang Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 czy mogę prosić o ten link!!! Hania z DT Czako prosiła a może byś jej wysłał; [email protected] dziękuję!!! Quote
sylrwia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 bumerang żadne problem z fotkami Czako. Wystarczy wstawić je w odpowiednim rozmiarze i ilości jeżeli mielibyście problem z ich zmniejszeniem do odpowiednich rozmiarów dajcie znać. Zajmuje to pare minutek łacznie z wrzuceniem na serwer. Quote
sylrwia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Co do samych zdjęc warto przy robieniu fotek przykucnąć, aby piesio był fotografowany nie z "loty ptaka" ale swojej perspektywy. O wiele lepiej ukazuje sie piekno psa. Quote
bumerang Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 dzięki za fachowe rady,myślę że syn wykona fotki dobrze i postara się je wstawic zgodnie z przepisami:loveu: Quote
bumerang Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Czeko vel Kompas - przypomina się :loveu: Quote
bumerang Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Czeko vel Kompas - flatopodobny - czarnuszek szuka domku stałego!!! Quote
bumerang Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Czeko vel kompas w domku Tymczasowym - fotki dzisiejsze!!! Popatrzcie - jaki jestem śliczny i kochany :loveu: Quote
GoniaP Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ojej, faktycznie piękny... A te oczy :loveu: Quote
bumerang Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 on ma oczka jak bursztynki - tylko kochać :loveu::loveu: Quote
bumerang Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 dziś go czeka druga kąpiel i zabieg strzyżenia łapek i przy uszkach i na uszkach:lol: a jak psychicznie dojdzie do siebie to chcemy zrobić badanko u weta - czy ze zdrowkiem wszystko dobrze! Quote
Hany Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 jejku, przepraszam ale nie orientuję się jeszcze zbyt dobrze w tym, jak funkcjonuje forum:/ (dlaczego nie widzę tego, co pisałam wczoraj?) Kompas został dziś dokładnie wyczesany i mama powycinała mu "kołtuny" które miał na łapkach, przy ogonie i przy uszach. Wczoraj bumerangi obcięły mu pazury. Jeszcze tylko kąpiel (w zasadzie profilaktyczna, bo nie jest jakoś wyjątkowo brudny) i piesek jak nowy;) Jeszcze wyjaśnienie skąd to imię, jak by ktoś był ciekawy: otóż on bezbłędnie obiera jeden kierunek- miska:lol: Quote
Agata69 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 śliczny kompas, nie zostawimy cię samego. Quote
ewatr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Hany'] Jeszcze wyjaśnienie skąd to imię, jak by ktoś był ciekawy: otóż on bezbłędnie obiera jeden kierunek- miska:lol: Cwaniak :evil_lol: ;) ale śliczny i taki grzeczny !!! Hany a postu wczorajszego nie widziałas bo sa 2 wątki o Czeko i na tamtym o nim pisałaś http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76462 Quote
bumerang Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Wczoraj po obcięciu łapek i uszek był ze swoją pańcią mnie odwiedzić, nabrał trochę pewności siebie bo zwiedził moją kuchnię,przedpokoj - obwąchał Cezara posłanie i syna pokoj! przyszedł się poprzytulać ale zaraz biegł do Elki i wtulał głowę w swoją panią! To cudowny piesek - tylko kochać:loveu: Quote
Agata69 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Hany, napisz coś o was, jak twoja rodzina przyjęła Kompasa i skąd w ogóle pomysł żeby wziąć go na tymczas. Tak w ogóle to witaj w klubie. Quote
Becia66 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Piekny psiak , nie będzie długo czekał na domek...:razz: Quote
Recommended Posts