Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Sylwia - cieszę się że zawsze można na Was liczyć!
jak zoorganizuję aparat to będziemy uwieczniać postępy czarnego
w Poznaniu! On jest tak spokojny że nawet nie szczeka - tylko kochać:loveu:

Posted

mam zamiar przed wyjazdem kupić a wyjazd w sobotę na noc i kier. Bieszczady :multi:
bedzie mi smutno i niespokojnie bez dogo:shake:
nie wiem czy rodzina ze mną wytrzyma :diabloti:
ale Hania corka koleżanki obiecała się zalogować na dogo to bedzie zdawać relację z postępow otwierania sie Frediego - bo tak go nazwano w DT.
Przed chwilką wrociłam z jego domku!
Czarnulek leżał wyciągnięty i spał smacznie - robi sie coraz spokojnieszy
choć to jeszcze nie to! przy głaskaniu rozlużnia sie i już zaczął zmieniać w domu swoje miejsca do leżenia! najważniejsze że już macha ogonkiem na domownikow :multi: będzie dobrze - on naprawdę ma u Elki kochający DT!!!

Posted

bumerang żadne problem z fotkami Czako. Wystarczy wstawić je w odpowiednim rozmiarze i ilości jeżeli mielibyście problem z ich zmniejszeniem do odpowiednich rozmiarów dajcie znać. Zajmuje to pare minutek łacznie z wrzuceniem na serwer.

Posted

Co do samych zdjęc warto przy robieniu fotek przykucnąć, aby piesio był fotografowany nie z "loty ptaka" ale swojej perspektywy. O wiele lepiej ukazuje sie piekno psa.

Posted

dziś go czeka druga kąpiel i zabieg strzyżenia łapek i przy uszkach i na uszkach:lol: a jak psychicznie dojdzie do siebie to chcemy zrobić badanko
u weta - czy ze zdrowkiem wszystko dobrze!

Posted

jejku, przepraszam ale nie orientuję się jeszcze zbyt dobrze w tym, jak funkcjonuje forum:/ (dlaczego nie widzę tego, co pisałam wczoraj?)
Kompas został dziś dokładnie wyczesany i mama powycinała mu "kołtuny" które miał na łapkach, przy ogonie i przy uszach. Wczoraj bumerangi obcięły mu pazury. Jeszcze tylko kąpiel (w zasadzie profilaktyczna, bo nie jest jakoś wyjątkowo brudny) i piesek jak nowy;)
Jeszcze wyjaśnienie skąd to imię, jak by ktoś był ciekawy: otóż on bezbłędnie obiera jeden kierunek- miska:lol:

Posted

Wczoraj po obcięciu łapek i uszek był ze swoją pańcią mnie odwiedzić,
nabrał trochę pewności siebie bo zwiedził moją kuchnię,przedpokoj -
obwąchał Cezara posłanie i syna pokoj! przyszedł się poprzytulać ale zaraz
biegł do Elki i wtulał głowę w swoją panią!
To cudowny piesek - tylko kochać:loveu: