*Magda* Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Kuźwa, a ja tak bym chciała znaleźć jakieś poroże i nie umiem :( Quote
łamAga Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Magda poproś bodziana to Ci doprawi poroże :D :P Ania bo Brando jest bydlakiem <3 takim jakie lubie <3 Quote
Ania :) Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Magda to jak pojadę następnym razem to wezmę ta czache i Ci wyśle :P Aga fakt jest bydlę z niego :) jestem ciekawa jak będzie wyglądał jak juz się rozrosnie całkowicie ;) Quote
łamAga Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Na pewno bedzie dużym psem z wielką glową i będą go mylić z rottkiem :P Qwendi dzisiaj znowu została nowofunlandem :D Quote
Ania :) Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 No głowę ma aktualnie małą jak do swojej masy :P kark ma ogromny haha :D Hahaha Qwendi niuf :D Quote
łamAga Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Jeszcze mu się głowa rozrośnie ;) Jak zawsze Qwendi robiła dzisiaj szał pod biedronką , każdy chciał ją pogłaskać ale się bal podejśc bo obok stal Neron hahahaha Quote
Ania :) Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Hahahaha :D A właśnie ! Dzisiaj się dowiedziałam że Brando i Leon są na pewno spokrewnieni i mają wspólnego dziadka :P i to facet bardzo poważnie mówił xd Quote
łamAga Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Buahahahahahahahahahahahahahahahahaha no poleciał po całości hahahaha Leon pewnie jest dziadkiem Brando :P Quote
Ania :) Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 No serio zdebialam :D jeden mały z płaska morda i stojacymi uszami a drugi duzy z długim pyskiem i klapnietymi uszami xd to jak miałby wyglądać ten ich wspólny dziadek ? :P Quote
łamAga Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Chyba musiały byśmy nową rasę wymyślić żeby to ogarnąć hahahaha a propos dziadka to mi przypomniałaś że jeden dziadek tak patrzył na nasze psy i w pewnym momencie mówi " no to ja rozumiem " popatrzyłam na niego jak na kosmite a On mówi " teraz wszedzie widac ludzi z takimi jakimiś dziwnymi małyi psami , nie wiem czy to można w ogóle psami nazwać a to Wasze to są psy " mówie do niego że potocznie na tak małe psy sie koty mówi a On " paniiiiiiiiii to jest przecież o połowe mniejsze od kota nawet " hahahaha Quote
*Magda* Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Magda poproś bodziana to Ci doprawi poroże :D :P Jak mi doprawi, to ma walizki za drzwiami :P Magda to jak pojadę następnym razem to wezmę ta czache i Ci wyśle :P Ale to nie to samo. co samemu znaleźć :( Chyba musiały byśmy nową rasę wymyślić żeby to ogarnąć hahahaha a propos dziadka to mi przypomniałaś że jeden dziadek tak patrzył na nasze psy i w pewnym momencie mówi " no to ja rozumiem " popatrzyłam na niego jak na kosmite a On mówi " teraz wszedzie widac ludzi z takimi jakimiś dziwnymi małyi psami , nie wiem czy to można w ogóle psami nazwać a to Wasze to są psy " mówie do niego że potocznie na tak małe psy sie koty mówi a On " paniiiiiiiiii to jest przecież o połowe mniejsze od kota nawet " hahahaha I miał facet rację ;) Bo jak można psa nazywać psem, jak to waży 2-3kg :D Quote
łamAga Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Magda szkoda walizek :P ciuchy przez okno i niech zbiera :P no troche racji miał dziadek :D Quote
*Magda* Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Magda szkoda walizek :P ciuchy przez okno i niech zbiera :P no troche racji miał dziadek :D Z naszej sypialni, to wszystko leciałoby na podwórko, a nie będę sobie syfu pod domem robić :P Lepiej spakować i wystawić za drzwi ;) Trochę dużo ;) Quote
*Magda* Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Ale wieksze szoł by bylo :D To musiałabym rzucać przez okno u Theosia, bo to od strony ulicy ;) Wtedy by wszyscy widzieli :D Quote
łamAga Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Ej a nie lepiej go oskubać do gołego tyłka w takiej sytuacji ? :P Quote
*Magda* Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Ej a nie lepiej go oskubać do gołego tyłka w takiej sytuacji ? :P W takiej sytuacji sam by się oskubał, bo dom należy się mi i dzieciom ;) A do tego alimenty na dzieci + dla mnie :) Quote
łamAga Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Biedny Bodzian ;( nie moze zaryzykowac nawet skoku w bok hahahaha :D Quote
*Magda* Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 On już przy kupnie domu stwierdził, że teraz, to już mu się rozwód nie opłaca :D Quote
Ania :) Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Też moim zdaniem dziadek miał rację :D dla mnie już Leon to takie minimum psa a waży 14kg :P Dzisiaj na wieczornym spacerze mijalismy psa i Brando był dosyć napięty ale mnie nie pociągnął i jak tylko go minelismy to zaczął się mega cieszyć do mnie xd odebrałam to tak jakby był z siebie mega dumny i mówił "pancia widziałaś jak ładnie ? potrafię potrafie :D" Quote
Guest TyŚka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Hahaaha, genialny ten Brando ;D Gratuluję takiej psiej postawy, kiedy piesek zaczyna ogarniać co mu się opłaca, a co nie i czeka na nagrodę :D Quote
Ania :) Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Magda tu dla Ciebie poroże :D :P Quote
Recommended Posts