Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda to jak pojadę następnym razem to wezmę ta czache i Ci wyśle :P

Aga fakt jest bydlę z niego :) jestem ciekawa jak będzie wyglądał jak juz się rozrosnie całkowicie ;)

Posted

Jeszcze mu się głowa rozrośnie ;) Jak zawsze Qwendi robiła dzisiaj szał pod biedronką , każdy chciał ją pogłaskać ale się bal podejśc bo obok stal Neron hahahaha

Posted

Hahahaha :D

A właśnie ! Dzisiaj się dowiedziałam że Brando i Leon są na pewno spokrewnieni i mają wspólnego dziadka :P i to facet bardzo poważnie mówił xd

Posted

No serio zdebialam :D jeden mały z płaska morda i stojacymi uszami a drugi duzy z długim pyskiem i klapnietymi uszami xd to jak miałby wyglądać ten ich wspólny dziadek ? :P

Posted

Chyba musiały byśmy nową rasę wymyślić żeby to ogarnąć hahahaha a propos dziadka to mi przypomniałaś że jeden dziadek tak patrzył na nasze psy i w pewnym momencie mówi " no to ja rozumiem " popatrzyłam na niego jak na kosmite a On mówi " teraz wszedzie widac ludzi z takimi jakimiś dziwnymi małyi psami , nie wiem czy to można w ogóle psami nazwać a to Wasze to są psy " mówie do niego że potocznie na tak małe psy sie koty mówi a On " paniiiiiiiiii to jest przecież o połowe mniejsze od kota nawet " hahahaha

Posted

Magda poproś bodziana to Ci doprawi poroże :D :P

Jak mi doprawi, to ma walizki za drzwiami :P

Magda to jak pojadę następnym razem to wezmę ta czache i Ci wyśle :P

Ale to nie to samo. co samemu znaleźć :(

Chyba musiały byśmy nową rasę wymyślić żeby to ogarnąć hahahaha a propos dziadka to mi przypomniałaś że jeden dziadek tak patrzył na nasze psy i w pewnym momencie mówi " no to ja rozumiem " popatrzyłam na niego jak na kosmite a On mówi " teraz wszedzie widac ludzi z takimi jakimiś dziwnymi małyi psami , nie wiem czy to można w ogóle psami nazwać a to Wasze to są psy " mówie do niego że potocznie na tak małe psy sie koty mówi a On " paniiiiiiiiii to jest przecież o połowe mniejsze od kota nawet " hahahaha

I miał facet rację ;)

Bo jak można psa nazywać psem, jak to waży 2-3kg :D

Posted

Magda szkoda walizek :P ciuchy przez okno i niech zbiera :P

no troche racji miał dziadek :D

Z naszej sypialni, to wszystko leciałoby na podwórko, a nie będę sobie syfu pod domem robić :P

Lepiej spakować i wystawić za drzwi ;)

Trochę dużo ;)

Posted

Ej a nie lepiej go oskubać do gołego tyłka w takiej sytuacji ? :P

W takiej sytuacji sam by się oskubał, bo dom należy się mi i dzieciom ;)

A do tego alimenty na dzieci + dla mnie :)

Posted

Też moim zdaniem dziadek miał rację :D dla mnie już Leon to takie minimum psa a waży 14kg :P

Dzisiaj na wieczornym spacerze mijalismy psa i Brando był dosyć napięty ale mnie nie pociągnął i jak tylko go minelismy to zaczął się mega cieszyć do mnie xd odebrałam to tak jakby był z siebie mega dumny i mówił "pancia widziałaś jak ładnie ? potrafię potrafie :D"

Posted

Hahaaha, genialny ten Brando ;D Gratuluję takiej psiej postawy, kiedy piesek zaczyna ogarniać co mu się opłaca, a co nie i czeka na nagrodę :D