Ania :) Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 Według mnie wygląda w niej jak wiejski burek :P więc pewnie ja sprzedam... Ja nie lubię obroż w jakieś wzory tzn na nie moim psie to spoko ale dla swoich nie. Jakieś jednolite tak a no i marzy mi się dla Branda obroża w amerykańska flagę :D Quote
Ania :) Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 Wow Dominika podgladasz nas :D Tak właśnie taka obroże :D Quote
Ania :) Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 No ona ma bodajże 5cm ? I nie wiem jak to na nim będzie wyglądać ale podoba mi się bardzo :D My już w Ostrowie od wczoraj :) ciągle na pełnych obrotach od paru dni i już wysiadam. Chodzę jak zombie xd A jeszcze tyyle przed nami rozpakowywania , sprzątania. Za tydzień może wrócę do żywych ;) Quote
Guest TyŚka Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 nie lubię aż tak szerokich obróż, ale może się nie znam :p Ja jak zombie chodze przez cały rok, idzie się przyzwyczaić. xd Quote
Ania :) Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Ja kiedyś też takich szerokich nie lubiłam ale od jakiegoś czasu zaczęły mi się podobac :D Quote
marta1624 Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 A ja odwrotnie- zawsze szerokie lubiałam a teraz mnie wkurza 2,5cm plus podszycie z kudłatego :lol: Quote
łamAga Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Ja też uwielbiam szerokie obroże , a ta jest mega ! ;) Oooo juz w Ostrowie :D witamy w naszym pięknym mieście :D :P Ej jaka ja jestem zakręcona , stwierdzenie że jak słoik jest zdecydowanie za słabe :P dopiero jadąc na wystawe zaczaiłam bład jaki tutaj wtedy napisałam , ja byłam pewna że Ania byla na wystawie w piatek a My jedziemy w sobote , dopiero Sebek w samochodzie mnie uświadomil że jest niedziela buahahahahahahahhaa Quote
Ania :) Posted September 29, 2015 Author Posted September 29, 2015 Hej Aga :D Hahaha to nieźle się zakrecilas :P Quote
*Magda* Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Siemka :) Jak tam z przeprowadzką? Ogarnęłaś już wszystko? Quote
Ania :) Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Czesć :) No już większość ogarniete. Ja dzisiaj ostatni dzień w pracy jestem. Psy dzisiaj pierwszy raz na kilka godzin w nowym domu zostały same , no i co ? Brando zjadł Leona legowisko i powygryzal listwy. Już mam dość. Zaczynamy klatkowanie od jutra. Quote
łamAga Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Hejka ;) Oj to Wam narozrabialo maleństwo :/ Quote
Guest TyŚka Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Gdyby mój kotek tyle zniszczył to bym się cieszyła, no ale wiadomo: punkt widzenia zależy od położenia (czy jakoś tak), więc trzymam kciuki za opanowanie tego problemu ;) Quote
Ania :) Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 No jakby tak w Starym domu zrobił to by mi nie było szkoda. Ale tutaj dwa dni i już pozarte. No nic. Ćwiczymy klatkowanie. Wchodzić to wchodzi bez problemu , spac też tam sam z siebie chodzi tak jak na legowisko. Musimy ćwiczyć jeszcze zamykanie w niej. A z lepszych wiadomości to dzisiaj w biedronce kupiliśmy miskę , woreczki na kupy , zabawkę , rękawice do ściągania sierści (nie jest zła ale wolałabym lepsze efekty :P ) i smycz automatyczna dla Leona ;) niby jest napisane ze do 50kg ale byłabym się Branda na niej prowadzić :) dla Leona jest idealna. A co do Leona to zdarł sobie pazury w tylnich łapkach i podnosi te łapy (w szczególności jedna) do gory przy chodzeniu. Szkoda mi go ale chyba nic na to sie nie poradzi i trzeba czekać az odrosna. Quote
łamAga Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 NO ja też bym była mega zła jak by mi w nowy domu taka rozróbę pies zrobił :/ W biedronce sa fajne psie rzeczy ;) Quote
Ania :) Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 No dla mnie to fajna sprawa bo w mojej dawnej biedronce nigdy nie było psich rzeczy ;) Quote
*Magda* Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 To przyznać się, co kupiłyście dla psów w biedronce? Quote
Recommended Posts