RudyKas Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Jeszcze ja zajrzę w starym roku, oby nadchodzący był lepszy! Quote
asiuniab Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 cześć cioteczki, nie odnajduję się na nowym dogo, nie mam swojej zawartości, nie wiem czy i kiedy trafię na wszystkie wątki w których brałam udział:( Quote
bakusiowa Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Poprzednie dogo dało w kość ale teraz to jest wszystko poj.....ne. Nie mam też swojej zawartości ale ukazuja sie starocie sprzed wielu lat. Quote
RudyKas Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: Poprzednie dogo dało w kość ale teraz to jest wszystko poj.....ne. Nie mam też swojej zawartości ale ukazuja sie starocie sprzed wielu lat. Dokładnie. Cholera człowieka trafia. Quote
Nadziejka Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Zagladam pozdrawiam ogromnie w Nowym Roku Irysiu domeczku zdrowka zdrowka zdroooowka kokany Quote
agat21 Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 O rany, dokopałam się i do Iryska.. ile czasu się marnuje na takie szukanie. Jak się miewa Irysio? Quote
szafirka Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Asiu, jeśli wg Ciebie któreś nadaje się do podmiany w ogłoszeniach, to daj znać - prześlę Ci na maila. Quote
Olena84 Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 35 minut temu, szafirka napisał: To jest cudne! Quote
Nadziejka Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Pozdrawiam sciskuniam Irysia i braciszkowo calunkie cudne Quote
free Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 zapraszam na fb na bazarek dla trojlapeczków https://www.facebook.com/events/1645538462352702/ Quote
RudyKas Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Zajrzałam oczywiście, piękny bazarek, szkoda, że muszę się z zakupami wstrzymać... Quote
RudyKas Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Zajrzałam oczywiście, piękny bazarek, szkoda, że muszę się z zakupami wstrzymać... Quote
szafirka Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Grom z jasnego nieba - pierwszy tel. w/s Iryska, aż mnie zatkało na początku, ale rozmowa trwała chyba z 40 min. Pani rewelacyjna, ma 37 lat, mieszka z córką w Warszawie w centrum ale na osiedlu otoczonym parkami (10 min piechotą do Łazienek). Pani zadzwoniła mysląc, że Irys przebywa w Warszawie, ale nie przeraziła się odległością. Zrobiła na mnie niesamowicie pozytywne wrażenie. Opowiadała o kotkce dziczce, która kilka miesięcy siedziała tylko pod kredensem, a Pani cierpliwie czekała, aż wreszcie odważy się spod niego wyjść. Miała też pieska z olsztyńskiego schroniska i wzięła go, ponieważ chciała psiaka najbrzydszego, który nie ma szans na adopcję. Cała jej rodzina ma zwierzaki pecyficzne lub po przejściach. Jakiś czas temu umarł jej psiak i postanowiła przygarnać następnego. Jest w stanie przyjechać po niego, ale ... w tą sobotę. Mamy 1 dzień na znalezienie kogoś do wizyty pa, chociaż (a zadarza się to bardzo rzadko) ja oddałabym w ciemno - osoba rewelacyjna. Quote
Gabi79 Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 O 28.01.2016o18:05, szafirka napisał: Grom z jasnego nieba - pierwszy tel. w/s Iryska, aż mnie zatkało na początku, ale rozmowa trwała chyba z 40 min. Pani rewelacyjna, ma 37 lat, mieszka z córką w Warszawie w centrum ale na osiedlu otoczonym parkami (10 min piechotą do Łazienek). Pani zadzwoniła mysląc, że Irys przebywa w Warszawie, ale nie przeraziła się odległością. Zrobiła na mnie niesamowicie pozytywne wrażenie. Opowiadała o kotkce dziczce, która kilka miesięcy siedziała tylko pod kredensem, a Pani cierpliwie czekała, aż wreszcie odważy się spod niego wyjść. Miała też pieska z olsztyńskiego schroniska i wzięła go, ponieważ chciała psiaka najbrzydszego, który nie ma szans na adopcję. Cała jej rodzina ma zwierzaki pecyficzne lub po przejściach. Jakiś czas temu umarł jej psiak i postanowiła przygarnać następnego. Jest w stanie przyjechać po niego, ale ... w tą sobotę. Mamy 1 dzień na znalezienie kogoś do wizyty pa, chociaż (a zadarza się to bardzo rzadko) ja oddałabym w ciemno - osoba rewelacyjna. O rany, jestem ciekawa, jak się sprawy mają. Quote
szafirka Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 IRYSEK WYJECHAŁ !!! Pani przyjechała po niego i razem pojechali do domku. Irysek będzie żył jak książę :) Trzymajcie kciuki za podróż i adaptację w nowym miejscu. Irysiu był bardzo zdenerwowany, ale nawet pożegnał się z moim TZ :) Quote
Recommended Posts