dorcia2 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 dla wszystkicha bidaczkow a dla starszych namopcniej o ludu ludu te starowinki mają najciężej Quote
jaguska Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 To prawda, moja 14-letnia babuszka bardzo ciężko znosi te upały i mimo że to jest "zdrowa" babcia to bardzo się o nią martwię, dobrze że jutro ma być chłodniej. Biedne są te psiaczki w schroniskach, przy takim upale mają pewnie tropiki :-(, a nie daj Boże jak sobie któryś wyleje wodę z miski :-((( Quote
Maruda666 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Doczytałam wreszcie :) Trzymam kciuki za szybki wyciągnięcie sierściuszka:) 1 Quote
dorcia2 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Biedne są te psiaczki w schroniskach, przy takim upale mają pewnie tropiki :-(, a nie daj Boże jak sobie któryś wyleje wodę z miski aż strach myśleć o tych na krótkich łańcuchach , bez możliwości schronienia się w cieniu i często bez dostępu do wody , zgroza Quote
jaguska Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Dorcia ale mi koszmara na wieczór zapodałaś :-((( nawet nie chcę o tym myśleć bo spać nie będę. Quote
Nadziejka Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 zrobmy razem jakis wspolny bazarek czem predzej kochane zrobmy Quote
Beat2010 Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Beat2010 ja nie mam hoteliku, tylko mikro bdt, na miarę moich finansowych możliwości i oczywiście fizycznych możliwości przede wszystkim. Mam małe psiaczki, małe ale starszawe ;-) być może niebawem zawita do nas taki bidniusi chorutki dziadziuś, czekam na decyzję. wiem wiem :) , podziwiam szczególnie za kotka Quote
Beat2010 Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 znowu dogo wariuje, ciekawe jak długo jeszcze Quote
beataczl Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 znalazłam watek...jaka bieda z tym nowym dogo,żeby się odnalesc! wkleiłam banerekCczupurka udało się. :) Quote
bakusiowa Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Domowy hotelik dla staruszków prowadzi kikou. Jest tam Cejlonek z dogomani. Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 przybiegam na zaproszenie naszej Marudki :) wspomożemy Czupurka bazarkiem :) zdrówka psiaku kochany :* Quote
Beat2010 Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Domowy hotelik dla staruszków prowadzi kikou. Jest tam Cejlonek z dogomani. ale tylko dla małych suczek :) Cejlonek jest wyjątkiem. Hotelik mamy blisko od Warszawy, żeby Czupura odwiedzać i, już umówiony, tylko muszą zakończyć się sprawy urzędowe i oficjalnie powstać :). . W sobote może dowiem się kiedy termin kastracji, bo na to czekamy Quote
Maruda666 Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 przybiegam na zaproszenie naszej Marudki :) wspomożemy Czupurka bazarkiem :) zdrówka psiaku kochany :* Marticzka :) dziękuję, że już jesteś :) Wzięłam się za wysyłanie zaproszeń z listy bazarkowej - jako że adminów ostatnio ni widu ni słychu, może bana nie dostanę. Jeżeli z rozpędu poślę zaproszenie do osób już bedących na wątku, to bardzo przepraszam [url=http://emotikona.pl/emotikony/][/url] 1 Quote
Beat2010 Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 przybiegam na zaproszenie naszej Marudki :) wspomożemy Czupurka bazarkiem :) zdrówka psiaku kochany :* bardzo dziękuję Marudko, dziękuję za zapraszanie, jesteś the best :) Quote
Beat2010 Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 przybiegam na zaproszenie naszej Marudki :) wspomożemy Czupurka bazarkiem :) zdrówka psiaku kochany :* bardzo dziękuję Marudko, dziękuję za zapraszanie, jesteś the best :) zrobmy razem jakis wspolny bazarek czem predzej kochane zrobmy Ewuniu, nie wiem czy robić bazarek dla psiaka, który jeszcze jest w schronisku? a może właśnie robić, żeby były pieniądze na start???? Bardzo proszę o opinie :) Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 ciocia robic robic bo tu każda złotóweczka na wagę złota :) Quote
Beat2010 Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 ciocia robic robic bo tu każda złotóweczka na wagę złota :) :) Quote
bakusiowa Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 ale tylko dla małych suczek :) Cejlonek jest wyjątkiem. Hotelik mamy blisko od Warszawy, żeby Czupura odwiedzać i, już umówiony, tylko muszą zakończyć się sprawy urzędowe i oficjalnie powstać :). . W sobote może dowiem się kiedy termin kastracji, bo na to czekamy Czy Czupurek nie jest za stary na kastrację? Może nie przeżyć narkozy. Quote
bakusiowa Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 ale tylko dla małych suczek :) Cejlonek jest wyjątkiem. Hotelik mamy blisko od Warszawy, żeby Czupura odwiedzać i, już umówiony, tylko muszą zakończyć się sprawy urzędowe i oficjalnie powstać :). . W sobote może dowiem się kiedy termin kastracji, bo na to czekamy Czy Czupurek nie jest za stary na kastrację? Może nie przeżyć narkozy. Quote
MALWA Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Dobry wieczór, jestem na zaproszenie Marudy......... Biedny Czupurek i chory i stary.........sama mam w domu schorowanego 15 letniego staruszka, i wiem ile kosztuje leczenie............ Ale zastanawiam się czy w jego wieku trzeba psiaka męczyć kastracją? Czy ona jest wskazana przez weta? Jeśli tak, to można zastosować kastracje chemiczna - zastrzyk podaj esie raz na pól roku, jest bezpieczny, i co najważniejsze nie wymaga znieczuleń i usypiania psiaka............. Gdzie teraz jest Czupurek, czy nadal w schronie czy już w hoteliku? Quote
yolanovi Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Przychodzę na zaproszenie. Nie moge dać DT ale mogę zadeklarować 15 zł stałej dla bidaka. Quote
Recommended Posts