Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie "moja zawartość" też pusta. Ale jak klikam w "moją zawartość", to jest na górze opcja "zobacz nową zawartość" i tam znalazłam (chyba) wszystko.

Przy okazji spytam, czy moja dyszka doszła?

Figuniu doszła z pewnością, tak jak wiele innych, ale nie mam jeszcze potwierdzenia od SOS Husky. Jak tylko dostane to potwierdzenie naniosę na wątek.

Dziekuję w imieniu Blanki.

Dzis do domu stałego pojechała ostatnia sunia - córeczka Blanki.....bardzo jestem z tego zadowolona. Trochę trwało ale udało sie ogarnać sytuację. Teraz skupiam sie tylko na Blance.

Posted

... a gdzie jest ta moja zawartość??..  qurcze!?

Na górze, klikasz w strzałke przy twoim nicku i tam otworzy ci sie okno. Tylko że w tamtej zawartości nic juz nie bedzie, przynajmniej u mnie nie ma. Ale pod spodem, tez z prawej strony na górze jest pasek i na nim napis "zobacz nowa zawartość". Tam teraz kliknij i z lewej strony pokaze ci sie menu. Ustaw sobie parametry wyszukiwania. Powinny pojawić się utracone wątki.

Posted

Figuniu doszła z pewnością, tak jak wiele innych, ale nie mam jeszcze potwierdzenia od SOS Husky. Jak tylko dostane to potwierdzenie naniosę na wątek.

Dzis do domu stałego pojechała ostatnia sunia - córeczka Blanki.....bardzo jestem z tego zadowolona. Trochę trwało ale udało sie ogarnać sytuację. Teraz skupiam sie tylko na Blance.

Jak doszła, to w porządku. Nie ma za co dziękować, bo wiele nie pomogłam...

Dobrze, że dzieciaczki Blanki już mają domki. Oby takie na całe życie...i ona niebawem też!

Posted

Wieści od Grety na temat Blanki.

"Zapomniałam Wam powiedzieć... ale na dobre wiadomości nigdy za późno nie jest :) Nie był to raczej kenel, bo psy zdrowe, a i Blanka nie kaszle :) Za to szaleje, wchodzi do łóżka i rozkochała w sobie Kluskę... To aż niewiarygodne, ale Klucha iska ją zawzięcie, ganiają się po podwórzu i nawet się nie krzywi, gdy Blanka się jej odgryza. Oczywiście z innymi psami też szaleje :) Czas smyczy nadchodzi ;)"

1551500_1460710204223663_580770518289551

11215813_1460710247556992_40290028430444

11406998_1460710257556991_14305072646716

A ja dodam od siebie, że Blanka rozkochała w sobie nie tylko psy Grety....rozkochała również mnie. Marzy mi się aby jakieś "dogomaniackie" serduszko zabiło żwawiej na widok Blanki...........a i tak przemagluję takie serce przed adopcją, oj przemagluję.....

Posted

Dziękuję :) nie znałam tego!  nigdy nie korzystałam z tego! teraz jak kliknęłam to wyświetla ...brak informacji do pokazania... a te informcje?  to jak rozumiem, nasze wątki w których uczestniczymy?  czy one się zapisują same?  czy też trzeba je zapisać ręcznie? 

Anusiu, odzyskałaś już Swoje wątki?

... ja tam nic nie miałam zapisanego Aniu, tylko w zakładkach, jak dla mnie to wszystko... mocno skomplikowane jest! ;)

Wcale się nie dziwię ,że Blaneczka tak chwyciła Doris za serducho, to wyjątkowa sunieczka, cieszę się że po tym co przeszła, jest jeszcze taka radosna :)

Posted

Blanka to młodziutka sunia, szybko nadrobi braki. Juz sporo nadrobiła. Była zaniedbana ale nie była jakoś okrutnie krzywdzona, nie ma w niej traumy, tylko wszystko jest nowe i trzeba to nowe oswoić.

Posted

Pierwsze telefony są, tak myslałąm, że od razu bedą....ale nie podobają mi sie rozmowy z ludzmi. Bo pierwsze słowa były takie,  ze ludzie szukają psa do towarzystwa dla ich rasowego psiaka, który sie nudzi pod ich nieobecność. Nie chcę aby Blania była jedynie lekiem na smutek czyjegos rasowego ( w domyśle drogiego ) psa. Poczekamy....wybierzemy najlepszy.

• Upvote 1
Posted

Pierwsze telefony są, tak myslałąm, że od razu bedą....ale nie podobają mi sie rozmowy z ludzmi. Bo pierwsze słowa były takie,  ze ludzie szukają psa do towarzystwa dla ich rasowego psiaka, który sie nudzi pod ich nieobecność. Nie chcę aby Blania była jedynie lekiem na smutek czyjegos rasowego ( w domyśle drogiego ) psa. Poczekamy....wybierzemy najlepszy.

... dokładnie tak!... Blaneczka, zasługuje na najlepszy domek! :) 

Posted

Po seri durnych telefonów.......posypały sie same fajne........i to z całej Polski. Oj, Blaniu, Blaniu....komu ja mam Cię oddać?

Posted

Nie było mnie przez pare dni i troche tu cichutko. Ale prosze .....nacieszcie oczy takimi cudami.

11666061_1463371227290894_57226941529101

Blanka kocha koty a koty kochają Blanke.

10399992_1463372193957464_83484541141588

11536113_1463371097290907_24622718568657

tak sobie bawię się......

11537696_1463370793957604_23173988525702