jolkablaszczyk Posted November 26, 2016 Author Posted November 26, 2016 nagrałam filmiki jak Hiro mi reaguje na JEDEN filmik w internecie, może sami go juz kiedyś gdzieś widzieliście. jest to film pokazujący jak mały pies broni jedzenia przed kilkoma lwiątkami. Pies jest odważny i udaje mu sie lwy odpędzać. Hiro się niesamowicie wczuwa i chce ugryźć lwy na filmie... tak jakby chciał pomoc psu ochronic jego zdobycz.... https://youtu.be/0b6rO0E6vL4 https://youtu.be/SiWyt0SCymE https://www.youtube.com/watch?v=9zgF64I2_Tg&feature=youtu.be Quote
łamAga Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Jaju jakie piekne te Twoje psiaki <3 a pies w łańcuszku jest mega <3 zawsze podobały mi się łańcuszki na szyjach krótkowłosych psów i nie tylko <3 filmiki bomba :D widziałam Cie "na żywo" siala la la la :P ale laptop swoje musiał przejśc pod takimi łapskami :D 1 Quote
*Magda* Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Godzinę temu, jolkablaszczyk napisał: nagrałam filmiki jak Hiro mi reaguje na JEDEN filmik w internecie, może sami go juz kiedyś gdzieś widzieliście. jest to film pokazujący jak mały pies broni jedzenia przed kilkoma lwiątkami. Pies jest odważny i udaje mu sie lwy odpędzać. Hiro się niesamowicie wczuwa i chce ugryźć lwy na filmie... tak jakby chciał pomoc psu ochronic jego zdobycz.... https://youtu.be/0b6rO0E6vL4 https://youtu.be/SiWyt0SCymE https://www.youtube.com/watch?v=9zgF64I2_Tg&feature=youtu.be Padłam Quote
jolkablaszczyk Posted November 26, 2016 Author Posted November 26, 2016 No zaskoczył mnie tą swoją reakcją... to że doskonale odbiera obraz i potrafi ocenić sytuację na filmie, nie wkurzał się na psa ktory zaciekle broni jedzenia tylko ewidentnie ciumkał pyskiem w lwy widziane na ekranie... ciekawe czy umiał by sie uczyć z takich filmików.. tzn zastanawiam sie czy może poszukac czegos co by go zainteresowało ale też w jakiś sposób może uczyło,... tylko nie wiem co by to mogło być ... muszę to sobie przemyśleć... :) to mój pierwszy pies który tak lubi oglądać filmy, a te filmiki pokazują, że już samo oglądanie to pikus.. on sie w nie angażuje! :) Quote
Ania :) Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Jaki groźny potwór z niego :D dostać taka łapa xd dobrze, że laptop przeżył :p Quote
jolkablaszczyk Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 oj tak, potrafi sprawic wrażenie groźnego i chyba wcale nie udaje :) dziś Hirek sie zdjeciował na łąkach, Maszka została w domu bo nie przejawiała chęci towarzyszenia nam... więc dzis tylko Hiro się załapał :) Quote
Alicja Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Pieknie Hiro wygląda . Z filmiku uśmiałam się setnie :) 1 Quote
Oscar Patric Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Teraz z niego kawał byka a co dopiero za 2 lata jak będzie w pełni dojrzały :) 1 Quote
MaCam Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Witamy się pierwszy raz ;) Hiro ma przesłodki pychol a Film mnie powalił :D moja suczka z kolei dostaje głupawki kiedy wydaje jej się, że nawiązała kontakt wzrokowy z postacią z filmu. Raz zastopowałam film i wyszłam z pokoju i usłyszałam burczenia. Wracam do pokoju a tam Carmen siedzi przed tv i warczy na zapauzowanego aktora bo ten ma czelność gapić się na nią :D Quote
jolkablaszczyk Posted November 28, 2016 Author Posted November 28, 2016 Witaj! :) haha, dobre! Hiro z reguły tylko popiskuje gdy ogląda filmy czy to kreskowki czy jakies schroniskowe czy zwykle zabawy psow, czy ogólnie filmy przyrodnicze... skomli oczywiscie oglądając samego siebie na filmikach i chyba nie ogarnia do końca, że widzi samego siebie dopiero jak słyszy na filmiku mój głos albo widzi Maszę to przestaje skomleć i jest taki skupiony, że maskra. Wtedy dopiero chyba stara się rozkminić co tam robi Masza i dlaczego tam słychać mój glos... samego siebie w każdym razie nie rozpoznaje i skomli z zazdrością "jak ten pies sie fajnie bawi, szkoda, że nie ze mną! " :) Quote
łamAga Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Wycałowała bym tą sznupkę słodziastą <3 Quote
Ania :) Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 56 minut temu, łamAga napisał: Wycałowała bym tą sznupkę słodziastą <3 A on by na Ciebie nawarczal :P Quote
łamAga Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 4 minuty temu, Ania :) napisał: A on by na Ciebie nawarczal :P wysmarowała bym się kiełbasą :P poza tym Qwendi ma cieczkę więc myślę że Hirek by mnie polubił :P Quote
jolkablaszczyk Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 wspominki biwakowe z maja... Quote
łamAga Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Nooo z taką ochroną to możecie spokojnie biwakować Quote
mar....ka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 do filmiku- Hiro sam wydaje odgłosy jak lew :P z ciekawości muszę Shadowowi ten filmik puścić heh Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 11 minut temu, mar....ka napisał: do filmiku- Hiro sam wydaje odgłosy jak lew :P z ciekawości muszę Shadowowi ten filmik puścić heh Mój Oscar nawet nie przyszedł,obecnie jest na etapie mam wszystko w dupie,napisz jak Shado zareaguje Quote
jolkablaszczyk Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 2 godziny temu, mar....ka napisał: do filmiku- Hiro sam wydaje odgłosy jak lew :P z ciekawości muszę Shadowowi ten filmik puścić heh puść, puść :) ostatnio Hiro puściłam znow ten ilmik, tym razem brat mojego Bartka trzymał Hiro a ja na wszelki wypadek trzymałam lapka w górze... pies znow chciał zjeść lwy.... warczał głucho, wyrywał sie Tomkowi i chciał dopaśc laptopa..tzn lwy... :) 22 godzin temu, *Magda* napisał: Maszka w czapce wymiata :) mnie też się w niej niesamowice podoba... :D cudna jest i bardzo jej w niej do twarzy :) Quote
jolkablaszczyk Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 dziś bylismy na spacerku.. takim wiecie - porannym i troche zdjęć porobiłam, tym razem głównie Maszka, jakaś taka fotogeniczniejsza była dziś od Hirka... takze dzis Maszka- do zerzygania :) Quote
Recommended Posts