jolkablaszczyk Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 No będziemy szukać czegoś mocnego. Póki co ta zastepcza obroża daje rade, do tego jest połzaciskowa więc z niej nie wyjdzie, klamrowe maja to do siebie ze pies może z niej wyjść... zwłaszcza jeśli kark psa jest równie szeroki jak łeb..... czyli tak jak u Hiro... a jakbym chciała coś łańcuszkowego to musiałabym w polsce poszukać bo tu nie mają te ich łańcuszki żadnej regulacji.. jest kawał lańsucha i na obu końcach oba takiej samej wielkości kółeczka, anie przełożyć ani nic...... dla mnie bez sensu bo nie da sie takiego czegoś rególować.... w polsce jest to lepiej pomyślane.. Ja poki co już piesy wyspacerowałam, Hiro to nawet mnie o północy na kupę wyciagnął.... teraz już obydwa po spacerze śpią.. a ja zaraz się zbieram zagłosować w wyborach.... jeszcze muszę jakieś kanapki w kieszeń zabrać bo staram sie odchudzic i nie mogę doprowadzać do uczucia głodu bo mózg mi się na odkładanie zapasów przestawi, więc staram się jeść malutko ale częściej.... ehh... Postaram się potem jakieś zdjęcia porobić i cos tu wstawić. Miłej niedzieli dla wszystkich :) Quote
Alicja Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Są fajne obroże w dobrej cenie . Jak wrócę to wrzucę Ci te co polecają TTB Quote
Oscar Patric Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Witamy się cieplutko, ,milego popoludnia :) Quote
mar....ka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 model :) https://lh5.googleusercontent.com/-aGMeRmYjA0c/VikDQltiFhI/AAAAAAAAcmc/9EEAL9cbHbk/w868-h577-no/DSC_0052.JPG Quote
Oscar Patric Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Chętnie bym zobaczyła nowe fotki :) Quote
jolkablaszczyk Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 link do galeri powstałej na początku listopada. Pogoda niestety nie zxachęca do spacerowania z aparatem... dużo deszczu zimno a aparat duży i ciezki.... https://photos.google.com/album/AF1QipNDs46EzlN_yDR92ZEVBjG-4D2Qr5PJ3rWGfe3N Quote
jolkablaszczyk Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 obawiam sie ze w takim ukladzie watek poki co umrze, bo ja nie mam sily na ogarnianie innego programu do zdjęć a picasa ani nie pokazuje juz albumow a znow dogo nie akceptuje linkow do pojedynczych zdjęć..... bez sensu... :/ piesy się czują na szczęście dobrze. Hiro dokazuje i ma mnostwo energii, Maszka tez czesto ma pogodny chumor przychodzi na mizianki i ma głupawki. Ja za dwa tygodnie lecę na dwa tygodnie do Polski. Psy zostaną z Bartkiem. Quote
mar....ka Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Jola, nie rozleniwiaj się, w każdym programie pomniejszysz Quote
Oscar Patric Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Ja od dawna dodaje przez photobucket(wszystko jest ok) Quote
jolkablaszczyk Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 jeszcze w ostatnim czasei zaczelismy odwiedzac kilka koni Quote
Oscar Patric Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Masza cudowna :) widzę że Hiro ma przyjazny stosunek do koni Quote
mar....ka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 https://scontent.fsvg1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/12107996_1149567838406131_3859708715028113621_n.jpg?oh=a6c17f45554da7d8102674e836f2c553&oe=56E91692jakie przytulasy Quote
jolkablaszczyk Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Masza cudowna :) widzę że Hiro ma przyjazny stosunek do koni Hiro do wszystkiego ma pozytywny stosunek. Tylko obcy ludzie są nieakceptowani. Jak ma gdzie się wycofać to się wycofuje, a jak nie ma gdzie to potrafi zaszarżować. szarżuje też gdy uzna, że jakiś człowiek zagraża mnie albo jemu samemu. Mijanych ludzi mija raczej obojętnie, ewentualnie obserwuje podejzliwie.... Może być tak, że zjadę na kilka miesięcy z psami do Polski, wtedy będę miala mozliwość dobrego socjalu dla Hiro... bo tu nie ma na to szans... Quote
Erykowa Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Hej Rozłożone w domu jak placuszki ;) A konie widzę,że zarośnięte jak moje :) Quote
jolkablaszczyk Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Hejka :) Pogoda do dupy :/ deszcz, deszcz, deszcz..... Kilka zaległych zdjęć... Quote
jolkablaszczyk Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 No troszkę zmężniał, ale jeszcze mu wiele brakuje do typowej rottkowej masywności.. jeszcze z niego taki szczypior. No niby rottek nabiera masy do dwóch lat.... czyli jeszcze ma rok na budowanie mięśni karku i barków bo to w sumie najbardziej strategiczne miejsca. :) słodziak moj kochany :) Quote
jolkablaszczyk Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Tu dla porównania siostra Hiro Irma i mama Hiro Lara. Irma jest masywniejsza niz jej matka... a tak jak Hiro ma zaledwie rok... także widac zupełnie inny przyrost masy. Swoją drogą to ja nie wiem czy oni Irmę karmią, że tak się rozrosła :) widać na zdjeciu że jest szersza i masywniejsza niż Lara. No i większa jest niż Hiro... co mało kiedy sie zdaża... żeby suka była większa od psa... Quote
Recommended Posts