Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tą miejscówkę odwiedzam dosyć regularnie, zdjęcia już nie raz z tego miejsca mogliście oglądać, dziś tu pierwszy raz zabrałam Bartka bo chciał coś zjeść w plenerze. Zabraliśmy najpotrzebniejszy sprzęt biwakowy, po drodze kupiliśmy jajka i chleb i pojechaliśmy do lasu zjeść jajecznicę :D Bartkowi sie miejscówka spodobała, coś mi nawet przebąkiwał, że może byśmy jutro też się tam wybrali?? :) - zobaczymy czy jutro też jeszcze będzie chciał (:P)
Dodam, że jak ktoś ma mnie w znajomych na FB to tez z tego miejsca jest kilka filmików z taplania się Maszy i Hiro w tym bagienku :) (bo jeziorem to ciężko nazwać) :P

Posted

ja o 5 to szłam siku, o 6 Bartek wstawał do pracy o 7 szłam z psami na pierwszy tego dnia długi spacer (gdzieś z 5 km), byliśmy w domu po 8 więc zapaliłam w akwarium światło i zabrałam sie za książkę :)

Posted
Teraz, angineuuka napisał:

no ej xD Dlaczego wy mnie namawiacie do zła.. Gdzie ja ją wcisnę? ;P 

No najlepiej do buzi.. ja tam nie wiem gdzie ty byś ją jeszcze chciała wciskać.... hym.... dziwnie piszesz... :P

• Upvote 1