Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piekielnyaniolek18 napisał(a):
jak dla mnie ta cała czarna wygląda młodziej więc myślałam że to jest córka Sawy.Może ktoś kto zna suczkę się wypowie, napisze coś o jej charakterze itp.Byłabym bardzo wdzięczna:oops:

Dowiem się :lol:

agusiazet napisał(a):
Super, ze zostałam odkryta:diabloti:!!!......

No nie wiem, teraz jest chłodno ..... ;)

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kontakt:
p. Małgosia tel. 0 888 423 034 (po południu)
p. Joanna tel. 0 507 132 363

Te dane znalazłam na stronie fundacji Maja

Wielkie dzięki i jakbyś mogła to wypytaj się o jej zachowanie, charakter no ogólnie jak najwięcej info

Jeszcze raz wielkie dzięki:oops:

Posted

agusiazet napisał(a):
Nie, nie powiedziała, podziękowała za chęć pomocy i rozłączyła się. Wiem, że ta osoba stawiała jakieś dziwne wymagania, a teraz w ogóle nie odbiera telefonu!!!

Agusia, dziękuję za pomoc. Mnie też wydaje się to niepoważne z tym domkiem.

Pani Joanna nie odbiera telefonu i to jest dziwne. :shake: Dziwne, że tak szybko zakończyła rozmowę i dziwne, że teraz nie odbiera telefonu :shake: Zawsze odbierała :cool3:
Może teraz dobek Klarnet ma operację :-( bo dzisiaj miał mieć ale nie wiem o której godzinie :roll: Coś jest nie tak :cool3:

Posted

jak dla mnie ta cała czarna wygląda młodziej więc myślałam że to jest córka Sawy.Może ktoś kto zna suczkę się wypowie, napisze coś o jej charakterze itp.Byłabym bardzo wdzięczna:oops:

Ta cała czarna to jest Sawa :lol: jutro powinnam otrzymać informacje o charakterze suni z tymczasu, gdzie jest Sawa :roll:

Posted

To będę czekać na wieści o charakterze Sawy i jeśli będzie ok tzn. toleruje inne psy , nie jest rozrabiaką i szybko akceptuje nowych ludzi no i jednym słowem jest kochana to...Będę czekać na wizytę przed adopcyjną jakiegoś dogomaniaka.Jednym słowem chcę zaadoptować Sawę;). Jeśli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem;)

Posted

[quote name='agusiazet']Rozmawiałam z Panią Zaniewska, prezes Fundacji Maja, domek w Mielcu, został niestety, uznany za niepoważny!!!

aha, czyli mam rozumiec ze ta dziewczyna ktora chciala Sawe nie dostanie jej? z jakich powodow zostal uznany za niepowazny?

piekielnyaniolek18 fajnie ze sie suczka zainteresowalas :) gdzie mieszkasz?

Posted

[quote name='betty_labrador']ta dziewczyna mi pisala smsa ze bedzie w Radomiu o 14 w niedziele. I nie wiedziala jeszcze wtedy, ja tez nie wiedzialam, ze potrzebna jest procedura adopcyjna. I myslala ze przywiezie ktos suczke do Radomia, a ona ja wezmie do siebie do Mielca. Napisalam jej wczoraj sms o tej procedurze to sie nie odezwala.

Ona chce wziac bardzo Sawe. Tylko zeby ktos sie znalazl z Mielca i sprawdzil ja jak najszybciej. Moze Sawa mialaby szybciej domek.

Ta dziewczyna unika kontaktu i zastanawiam się, czy to nie jest osoba z informacji, jaką otrzymałam. ".... w Mielcu jest taka kolekcjonerka psow, ktora zbiera rozne rasowce i polrasowce, p.kierownik schroniska ja zna, dlatego ona bierze psy spoza Mielca." :mad:

Bo po informacji o kontroli przedadopcyjnej jest cisza :cool3:

Posted

Dlatego też dobrze by było wyjaśnić sprawy do końca. Z jednej strony jeśli to kolekcjonerka albo jakaś dziwna osoba to na dodać do "czarnych kwiatków". A jeśli nie to usunąć takowe podejrzenia.

Posted

Ja już troszkę się w tym zagmatwałam.Sawa przebywa obecnie w Zielonce czy w Mielcu?U tej dziewczyny która chciała ją adoptować była kontrola przed adopcyjna?Też uważam że sprawę trzeba dokładnie wyjaśnić.Jeśli się okaże że to jednak dobry domek to czemu nie, jakby co będę czekać w kolejce;)

Posted

paros napisał(a):
Agusia, dziękuję za pomoc. Mnie też wydaje się to niepoważne z tym domkiem.

Pani Joanna nie odbiera telefonu i to jest dziwne. :shake: Dziwne, że tak szybko zakończyła rozmowę i dziwne, że teraz nie odbiera telefonu :shake: Zawsze odbierała :cool3:
Może teraz dobek Klarnet ma operację :-( bo dzisiaj miał mieć ale nie wiem o której godzinie :roll: Coś jest nie tak :cool3:

P. Joanna miała wczoraj cięzki dzień , z klarnetem u lekarza potem z jakąs sunią u garncarza.. podejrzewam ,ze była u weta własnie i dlatego mogla sie rozłaczyc szybciutko.. tez chciałam ja wczoraj złapać i umówiłysmy sie na 23.00 w wawie po czym okazało sie ,ze bedzie chyba w wawie dopiero o połnocy najwczesniej....mam dla niej kagance, troche karmy i witaminki dla piesów.. może dzis sie uda mi ja dorwać.

Skoro Joanna stwierdziła ,ze ten domek jest niepowazny to prawdopodnie tak jest..powiem Wam,ze nieraz słyszałam jak rozmawia z potencjalnymi chetnymi na pieska i uwierzcie mi ,ze nie ma jakichs dziwnych wymagan co do przyszłych opiekunów.. mam wrazenie ,że ja jestem o wiele bardziej wnikliwa i upierdliwa niz ona;-))

Posted

elainfo napisał(a):

.. mam wrazenie ,że ja jestem o wiele bardziej wnikliwa i upierdliwa niz ona;-))

No właśnie, starasz się dotrzeć do sedna a nie pozostać przy pozorach.
I dlatego między innymi opinia Joanny jest dla mnie mało wiarygodna.
Nie umniejszając każdy domek trzeba potraktować poważnie i starać się wyjaśnić możliwe nieporozumienia.
Akurat w tym przypadku może mieć rację, bo zachowanie osoby świadczy o dość niepoważnym podejściu. Między innymi dlatego bardzo się cieszę że jak widzę mamy na wątku rozsądną alternatywę.

Posted

[quote name='piekielnyaniolek18']Ja już troszkę się w tym zagmatwałam.Sawa przebywa obecnie w Zielonce czy w Mielcu?U tej dziewczyny która chciała ją adoptować była kontrola przed adopcyjna?Też uważam że sprawę trzeba dokładnie wyjaśnić.Jeśli się okaże że to jednak dobry domek to czemu nie, jakby co będę czekać w kolejce;)

Sawa przebywa w domku tymczasowym w Józefowie koło W-wy. Jest tam z innymi psiakami wiec przyzwyczjona jest do zwierząt. Nie jest już szczeniakiem, jest młoda i znaleziono ją z córeczką, która już znalazła dom. Sawa szuka domu :-(

Ta dziewczyna, która chciała adoptować sunię, kiedy dowiedziała sie o kontroli przedadopcyjnej przestała odbierać telefony i ........ cisza. Nie odpowiedziała też na SMS-a Betty_labrador :shake: Dlatego sprawa wydaje się podejrzana :cool3: i widać jest nieaktualna.

To jest Sawa

Posted

W takim razie czy moja kandydatura jest brana pod uwagę:oops:?Wiem że Sawa jest starsza(chodzi mi o to że nie jest już szczeniakiem)z tego co wyczytałam ma około 3 lat ale mi to nie przeszkadza.Jeśli macie jakieś pytania to odpowiem na wszystkie.Aha jeszcze jedno pytanko mam czy Sawa jest wysterylizowana?

Posted

W takim razie czy moja kandydatura jest brana pod uwagę:oops:?Wiem że Sawa jest starsza(chodzi mi o to że nie jest już szczeniakiem)z tego co wyczytałam ma około 3 lat ale mi to nie przeszkadza.Jeśli macie jakieś pytania to odpowiem na wszystkie.Aha jeszcze jedno pytanko mam czy Sawa jest wysterylizowana?

Sawa będzie miała sterylkę w czwartek (pojutrze) :roll: A gdzie będzie mieszkać Sawa??