papudraczek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 cudna wiadomość!! bravo Sawa:multi::multi: Quote
Zmysł Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 piekielnyaniolek18 napisał(a):Właśnie dzwoniła do mnie p. Kamila Sawa zostaje na stałe w domku tymczasowym:multi: Dodatkowo p. Kamila wyśle mi zdjęcia innych psiaków wraz z ich opisami i prosiła by założyć wątki tym które jeszcze ich nie mają.Tak że już dziś prawdopodobnie dostanę zdjęcia innych psiaków Hip hip hurra! Quote
betty_labrador Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 super ze w koncu sie wyjasnilo :) i trzymamy kciuki ze inne psiaki znajda domki, moze u Ciebie tez? pozdr. Quote
paros Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 piekielnyaniolek18 napisał(a):Właśnie dzwoniła do mnie p. Kamila Sawa zostaje na stałe w domku tymczasowym:multi: Dodatkowo p. Kamila wyśle mi zdjęcia innych psiaków wraz z ich opisami i prosiła by założyć wątki tym które jeszcze ich nie mają.Tak że już dziś prawdopodobnie dostanę zdjęcia innych psiaków To fajnie, że Sawa ma dom :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts