Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znaleziono dwie sunie, mamę z córeczką. Nie wiadomo skąd nagle pojawiły się w Zielonce, zagubione, samotne i bezdomne. :-( Mama dostała imię Sawa, a córkę nazwano Pusią. Pusia znalazła już dom :lol: ale jej mama Sawa jest bezdomna. :-(
Szukamy domu dla Sawy.
Sawa znajduje się pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt Maja.

Kontakt:
p. Małgosia tel. 0 888 423 034 (po południu)
p. Joanna tel. 0 507 132 363

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaka piękna!!z chęcią bym :mad: pogadała z tymi ludziskami co zostawiają pieski!!!Wziełabym sunię ale miesiąc temu w lesie znalazłam porzucone szczenie i mam komplet w domciu!! :oops:
jest cudna!! znajdzie dobry domek

• 2 weeks later...
Posted

czy ewentualnie bedzie mozliwy transport do zorganizowania? jesli ktos nie bedzie mogl przyjechac?

Mysle ze Sawa bedzie miec domek w Radomiu :) dalam namiar jednej dziewczynie, i mowi ze ja wezmie :multi: :multi: (mam nadzieje ze sie nie rozmysli).

w jakim wieku jest Sawa?

Posted

Bardzo na oko - bo ze zdjęć to wygląda n najwyżej 3 lata, ale lepiej chyba żeby się wypowiedział ktoś kto ją widział z bliska.
Do Radomia ? zero problemu.

Posted

betty_labrador napisał(a):
czy ewentualnie bedzie mozliwy transport do zorganizowania? jesli ktos nie bedzie mogl przyjechac?

Mysle ze Sawa bedzie miec domek w Radomiu :) dalam namiar jednej dziewczynie, i mowi ze ja wezmie :multi: :multi: (mam nadzieje ze sie nie rozmysli).

w jakim wieku jest Sawa?

P. Joanna mówiła, że ktoś przysłał SMS-a, że czeka na sunię na dworcu w Radomiu dnia ...... o godz..... że nie dzwoni bo nie ma minut. Kiedy p.Joanna zadzwoniła, to powiedziała, że będzie czekała na dworcu..... Coś nie tak:shake:

Posted

paros napisał(a):
P. Joanna mówiła, że ktoś przysłał SMS-a, że czeka na sunię na dworcu w Radomiu dnia ...... o godz..... że nie dzwoni bo nie ma minut. Kiedy p.Joanna zadzwoniła, to powiedziała, że będzie czekała na dworcu..... Coś nie tak:shake:

ta dziewczyna mi pisala smsa ze bedzie w Radomiu o 14 w niedziele. I nie wiedziala jeszcze wtedy, ja tez nie wiedzialam, ze potrzebna jest procedura adopcyjna. I myslala ze przywiezie ktos suczke do Radomia, a ona ja wezmie do siebie do Mielca. Napisalam jej wczoraj sms o tej procedurze to sie nie odezwala.

Ona chce wziac bardzo Sawe. Tylko zeby ktos sie znalazl z Mielca i sprawdzil ja jak najszybciej. Moze Sawa mialaby szybciej domek.

Posted

betty_labrador napisał(a):
ta dziewczyna mi pisala smsa ze bedzie w Radomiu o 14 w niedziele. I nie wiedziala jeszcze wtedy, ja tez nie wiedzialam, ze potrzebna jest procedura adopcyjna. I myslala ze przywiezie ktos suczke do Radomia, a ona ja wezmie do siebie do Mielca. Napisalam jej wczoraj sms o tej procedurze to sie nie odezwala.

Ona chce wziac bardzo Sawe. Tylko zeby ktos sie znalazl z Mielca i sprawdzil ja jak najszybciej. Moze Sawa mialaby szybciej domek.

hmm. no tak to jest niestety.. ale aby wyeliminowac psie tragedie w przyszlości osoba chcąca dac dom psinie musi zaakceptowac warunki zawarte w umowie adopcyjnej.. a waszystko zaczyna sie od spotkania "face to face" z tą osobą.. a potem podpisanie umowy adopcyjnej itd..raczej nie praktykuje sie podrzucania psa na dworzec.. ylko bezposrednio do miejsca docelowego , w którym pies bedzie przebywał;-)
daleko jest Mielec od Radomia??

Posted

Ja jestem z Mielca i jeśli podacie mi namiary na PW, telefon i adres, wprost z radością sprawdzę domek, bo sunia jest cudna i zasługuje na domek. Jeśli wypadnie ok., mogę i kontrolkę poadopcyjną przeprowadzić. Czekam na dane!!!

Posted

paros napisał(a):
Napisałam do dogomaniaczek z okolic Mielca :lol:

ubiegłas mnie:diabloti: przed chwila odkryam ,że Agusia zet jest z Mielca, heeeh imiałam to wrzucic na watek;-)))