carolinascotties Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 piekny jest :) pieskowy chlopaczek prosi o dom :) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Przeczytałąm wątek. Zastanawiające po co ci ludzie brali psa. To nie pierwszy raz na Dogomnii taka czy podobna historia. Czy to jakaś choroba psychiczna jest, czy co - biorą psa żeby się nad nim poznęcać?!:shake: Ciekawe kiedy ci psychole wezmą nastepną ofiarę. Dobrze że maluch jest bezpieczny pod troskliwą opieką. Quote
Frotka Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Pluto przez dwa tygodnie "wisiał" na Allegro. Nikt nie zadzwonił :shake: Quote
irenaka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Z prawdziwą przyjemnością wklejam zdjęcia Pluto. Jest nadzwyczajny, mam nadzieję, że teraz znajdzie kochający dom pełen miłości. Z całego serca tego życzę. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ale ma uszy - jak gacek :loveu: a jaki on jest duży? Quote
Frotka Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Pluto jest malutki, a Laura jeszcze mniejsza, "na oko" waży 5 kg Pani Ireno - bardzo dziękujemy za zdjęcia! Pani Beato - bardzo dziękujemy za ogłoszenie w Gazecie Krakowskiej! [SIZE=2]Pod nieobecność Xeni wydałam Pluta do nowego domu. Był też dom dla Laury, ale musimy go jeszcze dokładnie sprawdzić. W razie "wpadki" Xenia wróci i ...... :lmaa: :pissed: :zly7: :zly7: :zly7: Quote
wellington Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [SIZE=2]Wrócilam, nowy domek sprawdzilam i w pelni zaakceptowalam. Frotko, dobrze wybralas :Rose: :buzi:! Alfa i Zuzia : Glowka Plutkowi urosla i te piekne uszy juz nie takie wielkie sie wydaja, w ogole wyraz pyszczka mu sie b. zmienil, inaczej jakos sie patrzy na czlowieka . Plutunio rozrabia niezle. Lapka calkowicie wyzdrowiala. Bardzo jest przywiazany do swojego pana, co jest zaskakujace, poniewaz przedtem na mezczyzn reagowal agresywnie. Slucha pana (pania ciut mniej ;)) i podobno kazde slowo rozumie w locie :loveu:. Od poczatku wiedzialam ze jest wyjatkowym psem :angel:. Zaraz poprosze o wstawienie zdjec Ireneka, ktora mnie wybawia z tego :wink: . Quote
Ulka18 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Irenka pojechala pod Myslenice po kolaczke, wiec pewnie zdjecia wstawi wieczorem. Czy Pluto nadal ma takie cudne uszyska? Quote
wellington Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ulka18, oczywiscie ze Pluto ma dalej te cudne uszyska, i zawsze bedzie mial , ale juz nie wydaja sie takie wielkie bo glowka wieksza i caly piesek wiekszy, a uszka tak jakby nie urosly juz za bardzo, jakos sie wszystko wyrownalo :loveu: Quote
irenaka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Wybaczcie mi dziewczyny, że dopiero dzisiaj wklejam zdjęcia. Z dnia na dzień coś nowego i "przejemnego" mnie spotyka i na zdjęcia już brakuje czasu. Już się poprawiam i jeszcze raz przepraszam. Quote
jotpeg Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 irenaka napisał(a): ależ odjazd!!! :lol::loveu::lol: cudaczek cudny! :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts