malagos Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Jamniki kocha też Celina12....I Tanitka, ale ona dzis "dostała" wyzelka na tymczas z Wrzesni. Quote
Aga Frejno Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 dzieki postaram sie zawiadomić jak najwieksze grono jamniczych przyjaciół:cool3: Quote
Celina12 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Kocham..bardzo kocham zaraz dam link na wątek moich jamników.... Śliczny jamniczek prosi o uwagę i DOMEK!!!! Quote
maciaszek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Jak to miło, że ruszyło sie cosik na wątku Teodorka śmieciojada :). Może znajdzie wreszcie domek dzięki jamnikomaniaczkom! Trzymam kciuki i podnoszę. Quote
Aga Frejno Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Bardzo sie cieszę że tu więcej ludzi zagląda, może w końcu i zaglądnie ten Jedyny dla Teodora?!:cool3: A Teodor wczoraj zupełnie nic nie nabroił :multi: grzecznie czekał na mój powrót, potem poszlismy razem " na koty"!:cool3: Pozdrawiam wszystkich jamniczomaniaków gorąco! Quote
Roxana Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 "Pies ma w zwyczaju uważać, że koniecznie musi pojechać z tobą w samochodzie, tak na wypadek, gdyby zaistniała konieczność poujadania ci zupełnie bez powodu do ucha" - Dave Barry Kto chciałby mieć takiego towarzysza podróży jak Teodor :cool3: Quote
maciaszek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Zaglądam do Teodorka po pracy i co widzę? Że ciocia Roxana znowu sypie cytatami jak asami z rękawa :). Quote
tanitka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 proponuję na allegro wystawić aukcję za 12 złotych, będziesz miała kilka tysiecy wejśc i w tytule wpisz "jamnik, jamniczka...." bo jak ludzie szukaja przez wyszukiwarkę, to różnie wpisują.:roll: Quote
Aga Frejno Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 witam w szystkich z radosną nowiną jutro Teodor jedzie do nowego domu!!!!:multi: :multi: :multi: dom w Świerklańcu z ogrodem! Mam tylko pytanie jak z umową adopcyjną? wydrukowałam sobie wzór wypiszę ją i wystarczy ją do schroniska zawieź samemu? serce skacze z radosci ale też z niepokoju, Teodor sie strasznie do mnie przywiazał.... Quote
maciaszek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Już rozmawiałyśmy i wiesz wszystko o umowie adopcyjnej, schronisku i w ogóle, ale muszę jeszcze raz powiedzieć, że SUPER !!!! :multi: :multi: :multi: I wielkie dzięki za to, że przygarnęłaś Teodorka na tą chwilkę :loveu: . Quote
Aga Frejno Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 to była jedna z najwspanialszych chwil w moim życiu i smutno że teraz bedę życzyć Teosiowi zeby jak najszybciej o mnie zapomniał:-( , ale fajne życie go czeka, dom z ogrodem! kurcze moze mnie też ktos z ogródkiem przygarnie?!:lol: :lol: :lol: Quote
Aga Frejno Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Teodor wyjeżdż jutro rano, zostanie odwieziony samochodem do swojej nowej rezydencji.:cool3: Quote
Roxana Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Cóż za cudne wiadomości :multi: Wszystkiego najlepszego piesku :loveu: Quote
Aga Frejno Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Teodorek juz w nowym domku, mimo lata i pięknej pogody smutno dzis...:-( , ale napewno bedzie mu tam dobrze pocieszam sie, nowa Pani zwróciła sie do Teodora: Teodor teraz musisz mnie pokochac bo ja juz Ciebie kocham;) , to dobry znak.Mam nadzieje ze bedzie szczęśliwym psiakiem w nowym domku bo zasługuje na to i tego mysle zyczymy mu wszyscy :lol: Quote
maciaszek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Nie smuktaj :glaszcze:. Zrobiłaś dla Teodora wspaniałą rzecz, polubiliście się i teraz przez kilka dni będzie Wam smutno, ale potem... Teodorek będzie najszczęśliwszym psem świata. Taką mam nadzieję i tego mu życzę! A Ty spróbuj się nie smucić... No i pora chyba zmienić tytuł i poprosić moda o zmianę działu :). Quote
Aga Frejno Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 ja bym poczekała do jutra, a jak sie zmienia tytuł? Quote
maciaszek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Aga Frejno napisał(a):ja bym poczekała do jutra, a jak sie zmienia tytuł? Ok, to poczekajmy, choć mam nadzieję, że NIC się nie zmieni i Teodorek będzie miał ten kochający domek na zawsze! Żeby zmienić tytuł musisz wejść w pierwszy post w wątku, nacisnąć "edit", następnie "zaawansowane" i już będziesz mogła zmieniać co chcesz :). Quote
Aga Frejno Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 myślę że można już przenieść ten watek, Teodor nadal w nowym domku, mam nadzieję ze szczęsliwy.Swoją droga dzwoniło i pisało do mnie pare osób o Teodora juz po adopcji,jedna Pani chciała po niego 500 km przyjechać! To chyba oznacza ze Teodorek nie był aż tak osamotniony:multi: Quote
maciaszek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Aga Frejno napisał(a):myślę że można już przenieść ten watek, Teodor nadal w nowym domku, mam nadzieję ze szczęsliwy.Swoją droga dzwoniło i pisało do mnie pare osób o Teodora juz po adopcji,jedna Pani chciała po niego 500 km przyjechać! To chyba oznacza ze Teodorek nie był aż tak osamotniony:multi: W sprawie przeniesienia wątku musisz napisać do moderatora tego działu :). Bardzo się cieszę, że Teodorek fajnie trafił !!! :multi: :multi: :multi: Jeśli odzywają się do Ciebie ludzie w sprawie jamnia to może polecaj im pieska nr 14 (post nr 3) z katowickiego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75461 ? Może dzięki Teodorkowi (poniekąd dzięki niemu) i ten znajdzie dom? :) Quote
Aga Frejno Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 mhm a kto jest tym moderatorem? to napisze,jak któś dzwoni to polecam dogomanię forum bo ludzie w zasadzie o niej niewiedza Ci co dzwonią , ale pewnie jak ktoś jeszcze zadzwoni to polece pieska. Rozmawiałam z Panią od Teodora dzisiaj, jest super trochę tesknił ale nosiła go cały piątek na rękach i teraz już śpia nawet razem w łóżku ( czyli nic sie nie zmieniło):cool3: , Teodor pije tylko mleko, nie chce wody ( u mnie pił tylko wode do głowy mi nie przyszło mleko), je jakaś specjalną kiełbasę po którą Pan jeżdzi, wszyscy go ogólnie kochają i jak rozmawiałyśmy to ucinał sobie drzemke na werandzie.:lol: A niektórzy muszą w pracy siedzieć!!! A jauz czekam na sobotę bo wraca z wywczasów mój piesiok i strasznie sie stęskniłam.... Acha i Pani wysle zdjecia wtedy je tu też spróbuję umieścić. Quote
maciaszek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Moderatorzy tego działu: zaba14, Szamanka, LALUNA, Maupa4, Pianka. A z Teodrową panią jak będziesz rozmawiała to powiedz, żeby nie poili ( ;) ) psiaka tylko mlekiem, bo zacznie mieć biegunki. Z Twojego opisu wynika, że Teodorek ŚWIETNIE trafił!!!! :) !!! :) !!!! Quote
Aga Frejno Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Z rana tragiczna widomość! Teodora nie chcą już w nowym domu! Wraca do domku tymczasowego u mnie i nadal czeka moze ktoś w końcu odpowiedzialny go pokocha?? Państwo we wtorek jeszcze zapewniali ,mnie że Jamnis kochany wcale nie tęskni już się przyzwyczaił śpi z nimi itp. Dzisiaj już piszczy, wiec nie wiem kiedy była prawda.Najbardziej żal psiaka, wszyscy zainteresowani adopcją i zdający soobie sprawę z faktu ze pies nie jest zabawką proszeni o kontakt ze mna jeszcze arz mój numer 609 208 666 Quote
Aga Frejno Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Teodor w górę !! Kochany pies który jedyne co ma do zaoferowania to swoje wielkie pragnące miłosci serce szuka domu który go juz nigdy nie zawiedzie! Czy są na tym świecie ludzie którzy pokochaja jamnika po przejsciach!?:placz: Quote
Recommended Posts