Aga Frejno Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Hej,witam z rana. Teodor dzisiaj jak wychodziłam do pracy podniósł tylko głowę z pod kołdry!:multi: Chyba zajarzył jak wygladaja dni w tygodniu... Odpowiadajac na pytanie z wczoraj do weta idę w czwartek ale na jego karcie szczepień jest napisane ze w czerwcu jak był szczepiony to miał rok i pięc miesiecy,pomyśle nad allegro po południu.A rozmiar zdjecia mhm znowu mam problem jak to zrobić i tak wczoraj wiele mnie wysiłku i wytężonego główkowania kosztowało aby wkleić te zdjecia :p Quote
Aga Frejno Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Teodor skacze na pierwsza strone hoooop! Quote
maciaszek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Widzę, że Teodorek to prawdziwy jamnior - śpi w łóżku, jak na przedstawiciela tej rasy przystało :) Quote
Aga Frejno Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Oczywiscie o spaniu samemu niema mowy! Coprawda Teodor ma swój "pachwork" do przykrycia ale i tak cisnie sie pod kołdrę:lol: Quote
Aga Frejno Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Teodor przypomina się na pierwszej stronie!!! Quote
maciaszek Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 A co z Allegro? Schroniskowe jamniory na mojej "aukcji" mają już (po niecałym tygodniu) ponad 600 wyświetleń. No i co z innymi ogłoszeniami? Tutaj Teodorek raczej domu nie znajdzie... Quote
Aga Frejno Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Wystawiłam Teodora na Allegro. Ktoś zna jeszcze jakieś strony na których można zamieścić ogłoszenie? Quote
eurydyka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 na www.kupsprzedaj.pl i cala masa stron tutaj zebrana http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9859 Quote
maciaszek Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Aga Frejno napisał(a):Wystawiłam Teodora na Allegro. Podasz link? :) Quote
Aga Frejno Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 http://www.allegro.pl/item221663550_grzeczny_jamniczek_czeka_na_domek.html Quote
maciaszek Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Zaglądnęłam, przeczytałam i obryłam się przez moment. "Nie wykazuje agresji do nikogo, ani ludzi ani dzieci." ==> A dzieci to nie ludzie? :evil_lol: :eviltong: Jeśli mogę coś zasugerować, to zmianę w tytule na jamnik (z jamniczka). Będzie więcej wyświetleń. Quote
Aga Frejno Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 no tak to była chwila zaćmienia z mojej strony, no cóz chyba zaliczam dzieci sądzac po moich do osobnej kategorii istot :eviltong: zaraz zmienie tytuł. Quote
maciaszek Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Teraz powinno być lepiej :) Więcej osób zaglądnie. I oby zaglądnęła też ta WŁAŚCIWA !!! A jak się sprawuje Teodorek? Quote
Aga Frejno Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 jest kochanym łakomczuchem, pzred wczoraj wszamał z duzego stołu paczke delicji i napoleonkę!! trzeba wszystko chowac jak sie wychodzi z pokoju do kuchni, na szafę.Za duze ryzyko! Poza tym wczoraj sam sobie pod moja nieobecnosć otworzył szafke ze śmietnikiem i wygrzebał kosci, bo mu coś mieso z ryzem wczesniej mniej smakowało, to sobie znalazł co inengo:mad: i w dodoatku jedną obgryziona kosć zakopał w sypialni! Quote
Aga Frejno Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Shot with Canon PowerShot A530 at 2007-08-02 Quote
maciaszek Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Jaki on fajny jest! :) A jak zainteresowanie ogłoszeniem na Allegro? No i musisz wrzucać mniejsze fotki, bo Ci je modzi zamienią na linki... Quote
Aga Frejno Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 ;) na alegro było rano 113 odwiedzin , ogłaszam powoli na stronach z linków, ale idzie to powoli bo na częsci trzeba czekać na aktywacje. Nikt na razie sie nie zgłasza, ludzie nie wiedzą co tracą!!:mad: Byłam wczoraj u weta, potwierdził wiek Teodora ma ółtora roku do dwóch lat niewiecej. Quote
Aga Frejno Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Poza ty jest zdrowy, jedynie kamień z zebów ma do usunięcia, no i sczzepienia. Był bardzo gzreczny na wizycie choć nieszczególnie zachwycony ogledzinami miejsc intymnych:oops: ! Został obejrzany od stóp do głów.:lol: Quote
maciaszek Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Aga Frejno napisał(a):Był bardzo gzreczny na wizycie choć nieszczególnie zachwycony ogledzinami miejsc intymnych:oops: No wiesz... a kto by był zachwycony, chyba zbok jakiś :evil_lol:... Quote
Aga Frejno Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Hej , czy naprawdę nikt nie chce takiego fajnego i wiernego psiaka jakim jest Teodor ?! :shake: Quote
maciaszek Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Mówię Ci Agnieszko, że tu będzie mu trudno znaleźć dom...:shake: Sama widzisz, że prawie nikt tu nie zagląda :-(. A jak tam Allegro? I czy ogłaszałaś go jeszcze gdzieś? Quote
Aga Frejno Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 na aleegro wczoraj miałam 260 wejsc, ogłosiłam jeszcze na kupiepsa,eofert.adverts i jeszcze jedno którego nie pamiętam. W wolnej chwili bedę ogłaszać dalej. U mnie sytuacja sie zaostrzyła bo niestety teodor zostaje sam po 8 godzin, i troche to dla niego dużo,:-( zaczeły sie niewybredne przytyki sąsiadów :shake: Quote
maciaszek Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Czyżby chłopak hałasował? Niedobrze... :shake: Może napisz jeszcze do zajamniczonych dogomaniaków. Może mają jakieś kontakty, może znają kogoś kto akurat poszukuje jamniora... JamniczaRodzina, Kiwi, Matusz, Roxana. Jak sobie przypomnę jeszcze jakieś nicki to dopiszę. Quote
Aga Frejno Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Teodor wczoraj znowu dorwał sie do kosza na śmieci:mad: !! Teraz juz nie tylko słodycze ląduja na szafie ale i kosz na śmieci jak wychodze z domu! Z nowości Teodor "KOCHA" koty! całe spacery sprowadzaja sie do niuchania za nimi,a "najszczęsliwszy" jest jak moze sobie je poogladac z balkonu.:lol: Quote
Recommended Posts