BooBC Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Ola możesz przyjść posiedzieć na kocyku i zjeść z nami kiełbaskę z grilla :) , byle, żebyś mi niezemdlała jak wtedy w sklepie :-o Z Tashą ktoś ewentualnie poskacze, żeby nie czuła się pokrzywdzona ;) :eviltong: ;) Co do następnego spotkania na pewno będzie jak Kika dojdzie do siebie po sterylce, obiecywałam to Gosi ! Spotkania będą tak często jak wy będziecie chcieli ! Ja nie mam nic przeciwko aby spotykać się co tydzień !!! A zazdrościć jest czego ... naprawdę majówka nam się udała ! ;) Ewelina to ja w twoje imieninki mam pokaz frisbee . [COLOR=Red][COLOR=Black]:cool3: [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black]:eviltong: [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black]:evil_lol:[/COLOR][/COLOR] A teraz bardzo ważne pytanie !!! [COLOR=Red]Kto będzie samochodem?! [COLOR=Black]Chyba nie będzie tak kolorowo jak na majówce ... nie będzie czym doopy zawieść :evil_lol: :diabloti: :eviltong: Samochód Agi jest zarezerwowany dla przeszkód. Wiec samochody mile widziane, chyba, że spacerkiem na stadninę :cool3: :eviltong: :evil_lol:.[/COLOR][/COLOR] Quote
sonia123 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Ja bede napewno, tylko, ze jeszcze nie z borderem... :cool1: ale jełopa Vigo wezme, coby poćwiczyc tez w innym miejscu :loveu: Karolina będę na 100% także wpisz mnie na liste! ;) Quote
Paula&Goofi Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ja nie przyjadę, przykro mi i żałuję ale nie mam jak dojechać ... Quote
Dynamique Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Oooo będziesz miała Bordera ?! Z jakiej hodowli ? Łaaa... faza :razz:Jak cos to tutaj Dominika od Luckiego :razz: Szkoda,ze taka moda na Bordery się robi :-( Quote
BooBC Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 No to super ... cieszę się bardzo :D Dominika będziesz miała z kim chodzić na spacerki :D Bo borderowi u Sonyi napewno będzie extra :D :D :D . Wpisuję Was na listę. SPOTKANIE O GODZINIE 10.00 (Szczecińska 22 [parking] z busa i pociągu mogę odebrać coby się ktoś na tej naszej wsi nie zgubił - tylko proszę o info na pv) czy ktoś będzie miał problem z dojazdem na tą godzinę ?! I jeszcze raz: są tu jakieś samochody ?! Czy tylko pozostało się modlić aby Aga się wyspała jak wróci z Hayde Parku (nie wiem czy tak się pisze)? Quote
ewelinabuck Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [B]Karola ja bede tak po 12 na stadninie a to dlatego ze przyjade sobie z Chapsem rowerkiem na troche dlugo- nie bede bo niestety nie moge:shake:[/B] Quote
BobowitaMW Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Mam nadzieję, że będziecie mieć udany wypad. My z Kiką będziemy z Wami duchowo. ;) Ja osobiście czekam na relację fotkowo - filmową:razz: , a Kika będzie czekac na posiłek :P (dziś dostała tylko śniadanko, jutro będzie glodniakiem, więc kiedy Wy będziecie się świetnie bawić na agility, Kika będzie sępić na cokolwiek do jedzenia. :P ). [b]sonia123[/b] - nie wiem czy mnie kojarzysz, (a właściwie raczej na pewno nie kojarzysz), ale chyba pamiętasz Gosię z Nuką? :razz: Szkoda, że na ostatnim pikniku Cię nie było, bo byśmy się spotkały. ;) Może następnym razem się uda. No i gratuluję przyszłego borderka. Prawdopodobnie spotkamy się [w czerwcu] na agility na Psim Ranczu. ;) :razz: Quote
PositiveThought Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 my będziemy samochodem :razz: a raczej moja rodzicielka, ałtko małe, ale jakby ktoś potrzebował... bobowita, Ty Strzecin? my tez zaczynami agility w czerwcu, tyle że w HOPie... Quote
BooBC Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Beata no to extra !!! Czyli o 10.00 na Szczecińskiej 22 ... na parkingu :D . Ewelina kurcze ... nie da się nic zrobić? Weźcie kiełbaski resztą zajmę się ja ... można też wziąźć kocyk ! Quote
BooBC Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Dziewczyną tak wcześnie nie pasuje ... co wy na to aby zacząć tak jak ostatnio - o godzinie 11 ? No piszcie coś ... bo ja nie wiem jak mam planować . Quote
BobowitaMW Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='PositiveThought'] bobowita, Ty Strzecin? my tez zaczynami agility w czerwcu, tyle że w HOPie...[/quote] Szczecin. ;) Ja wolę Psie Ranczo. Choć i tu i tu dojeżdżałabym tyle samo czasu. :eviltong: Ale w Psim Ranczu trenowałam z poprzednią sunią, bardzo mi się tam podobało i w ogóle. ;) Quote
sonia123 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Czemu w naszy klubie w czerwcu ?! :crazyeye: czy ja o czyms nie wiem???? a moze znowu dowiem sie po fakcie... :roll: no ale coz... coz.. by tu pisać?... [SIZE=5][B]Małgosia skąd masz kolejnego cokera??? i wogole nic nikt o Tobie nie mowi- mogłaś wpadac przeciez od razu! a co z Nuką??? [SIZE=3] PositiveTought-a podobno HOPowi tor zdewastowali :roll: tak ostatnio w świecie aktywnych agilityomaniakow bylo słychac :roll: a mi pasuje nawet o 9 takze mnie to zwisa o ktorej godzinie ;)[/SIZE] [/B][/SIZE] Quote
ewelinabuck Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [B]nie tor a tylko kladke ;););););):roll::roll::roll::roll::roll:[/B] [B]no nic sie nie da zrobic:shake:[/B] Quote
BooBC Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 No to zrobimy tak ... spotkanie o 10 ... a dziewczyny z Goleniowa sobie dojadą ... przeszkody weźmiemy samochodem Beaty (PositiveThought) może mój tata weźmie samochód ... ale to tylko może . Quote
BooBC Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Nie wiem ... nikt nie pisze ! [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red]Goleniów ... 10.00 ... szczecińska 22 ...[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] Quote
BobowitaMW Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 To ja mogę napisać. ;) Widzę, że wszystko macie "dopięte na ostatni guzik". ;) A ile w sumie osób będzie? Quote
BobowitaMW Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Nie wpadłabym na to, żeby sprawdzić na pierwszej stronie. :eviltong: Widzę, że zmieniła się "stawka". ;) Fajnie by było, aby kiedyś spotkali się wszyscy co byli na 1 + ci, co będą na 2. ;) Quote
BooBC Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 A kto będzie miał aparat? Bo mój jest niesprawny. :( Quote
Paula&Goofi Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [B]Wiem, że pisałam wcześniej, ale nie wiem czy czytaliście ja nie będę na 100 % Żałuje ;( ale co zrobić, może uda mi się przyjechać w czerwcu. Ja czekam na fotki i filmiki ;) Pozdrawiamy! [/B] Quote
PositiveThought Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='BobowitaMW']Szczecin. ;) Ja wolę Psie Ranczo. Choć i tu i tu dojeżdżałabym tyle samo czasu. :eviltong: Ale w Psim Ranczu trenowałam z poprzednią sunią, bardzo mi się tam podobało i w ogóle. ;)[/quote] aaa :razz: ja się tak zastanawiałam i w końcu nie wiem, szkoda, że Ciebie nie będzie, może byś mi coś poopowiadała, jak tam jest, bo ja mam dylemacik. [quote name='sonia123'][SIZE=5] [B][SIZE=5]PositiveTought-a podobno HOPowi tor zdewastowali :roll: tak ostatnio w świecie aktywnych agilityomaniakow bylo słychac :roll: [/SIZE][/B] [/SIZE][/quote] wiem tylko, że na razie się aklimatyzują na nowym torze, zajęcia są od 1 czerwca. [quote name='palma']No to zrobimy tak ... spotkanie o 10 ... a dziewczyny z Goleniowa sobie dojadą ... przeszkody weźmiemy samochodem Beaty (PositiveThought) może mój tata weźmie samochód ... ale to tylko może .[/quote] ałtko to Corsa :p mam nadzieję, że się zmieścimy? :evil_lol: ja mogę wziąć aparat, ale mam popsuty wyświetlacz... (zdjęcia się robi na ślepo) na następnym spotkanku(jeśli będziecie mnie chciały jeszcze raz zaprosić :evil_lol: ) będę już luszczankować(czkeam 2 lata...) i mam nadzieję, że będę z suczą. Quote
sonia123 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [COLOR=Red][B][SIZE=4]Karolina ja bede jutro ok 10 przed cmentarzem! jzu mam miejsce zarezerwowane w busie :multi: tylko nie moge sie do Ciebie dodzwonić i cały czas poczta głosowa sie włącza... :cool1: Plisss.... wlącz telefon bo inaczej jutro Ci nie dam znać jak już bede na miejscu!![/SIZE]![/B] :placz: [/COLOR] Quote
rwpb Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ja będę samochodem (Tico). Mogę kogoś zabrać, o ile nie będzie się bać mojego Atosa. O 12 muszę jednak wyjechać. O 13 procesja w Wielgowie, a o 17 w Nieźwiedziu, więc muszę tam być "służbowo". Pozdrawiamy Quote
BooBC Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 No nareszcie ktoś pisze ! [b]Paula&Goofi[/b] wiem :( A wiec do czerwca :) . [b]PositiveThought[/b] dobrze że wogóle jakiś aparat będzie ... moja siostra da sobie radę ... ja chyba porzyczę od kolegi ... . [b]sonia123[/b] moja mama ma komórke a jest dziś na II zmianie i nie ma zasięgu ... od 22.30 do jutra będę już pod telefonem! [b]rwpb[/b] byłoby extra gdybyś kogoś zabrał ... bo na pieszo byśmy musiały iść ... możesz być o 10.00 na Szczecińskiej 22 na parkingu ? Byłoby extra! A więc DO JUTRA AGILITOMANIACY !!! Quote
PositiveThought Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 oumaj, już się denerwuje, pewnie Dusiaczydło mi siary narobi :evil_lol: do zobaczenia! Quote
Recommended Posts