BooBC Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Właśnie czekam aż znaki zapytania będą uzupełnione (nie wiedziałam z jakim psiakiem się wybierasz dlatego dałam ,,?'' ) ;) Zapowiada się ciekawie ... ja już szykuję tory, myślę, że wezmę jakieś z zawodów i poprzerabiam :D ;) :D Quote
Agnieszka & Figo Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='palma']* Agnieszka (Figo_94) * Dominika (Dynamique na forum border collie) z Lucky (border collie) * Ewelina (ewelinabuck) z Chaps (pudel średni) * Karolina, Elwira (Palma, Jess) z Boogie (borderka collie) * [SIZE=2]Gosia (Bobowita_MW) z Kiką (cocker spaniel?) * Paula (Paula&Goofi) z Goofi (pudel średni) oraz być może: * Olka (Olynda) z Tashą (sznaucerka mini) * Edyta z Walusiem (fox terrier) To ja zedytowałam. Ja idę bez psa :-(, Edyta nie pisze na dogo, a Gosia pisze także pod tym nickiem tutaj. Quote
rwpb Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Witamy Jak będzie chwilka czasu to też podjadę, ale tylko zobaczyć. Quote
Agnieszka & Figo Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Nic, nie, Figo cały i zdrowy (jeśli o to chodzi) tylko trochę boję się trochę go zabrać... ze względu na zachowanie... Będzie tyle nowych rzeczy, ludzi, psów... No ale jak już napisałam na agilitowym - zastanowię się jeszcze. Mamy nie cały tydzień, będziemy ostro pracować nad przywołaniem. Tylko odwołanie może nic nie dać jeśli Figo zacznie się zachowywać tak jak kiedyś na treningu :cool1: Quote
Paula&Goofi Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ja też boje się trochę że Goofi nie będzie chciał się złapać jak go spuszczę, ale pracujemy nad tym ;) Mam nadzieje, że będziesz z Figiem, bo bardzo chętnie go poznam ;) Ja dzisiaj zaopatrzyłam się w 3 paczki smaczków xD Jeszcze okupie co najmniej ze 3 ;) Pozdrawiamy! Quote
BooBC Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 rwpb napisał(a):Witamy Jak będzie chwilka czasu to też podjadę, ale tylko zobaczyć. Tylko nie wiem czy nas znajdziesz ;) Bo my ze szczecińskiej 22 startujemy na stadninę ;) Pozdrawiam. Quote
rwpb Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Otwórz ten link i zaznacz dokładnie. Goleniów troszkę znam, pracowałem kiedyś w GFM. My mieszkamy w Wielgowie. LINK Quote
limoncia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Fajny pomysl z ta majowka :):) :p ....byc moze bede ;) nie jestem jeszcze tego pewna ale postaram sie byc....nie obiecuje na 100%:eviltong:... Quote
BobowitaMW Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 O! W końcu znalazłam ten temat! :eviltong: (Szukałam w złym jak mniemam miejscu) W każdym razie jak już pisałam na forum agility my będziemy na 99% (zawsze musi być ta niepewność bomby atomowej :eviltong: ). palma - czytałam, że szykujesz jakieś torki! Fajnie. :) Tylko ja z Kiką jesteśmy dość początkujące (a nawet mniej niż początkujące), więc mam nadzieję, że nie będziemy jakoś szczególnie "nieporęczne" . ;) Mam nadzieję, że Kika nauczy się czegoś nowego (zaopatrzyłam się w zapas paróweczek :evil_lol: ). Już nie mogę się doczekać! Pozdrawiam Bobowita (Gosia) & Kika :] Quote
BooBC Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Torki będą proste ... kiedyś musi być pierwszy raz !!! :) EDIT: Mapa: Czerwone - jak dojechać do miejsca spotkania (Szczecińska 22 godzina 11.00) Zielone - jak będziemy jechać na stadninę (nie widać kawałka polnej drogi) http://img265.imageshack.us/img265/3558/mapavh4.png Zapraszam do oglądania filmu z Boogie (kręcone na stadninie, widać nasze przeszkody) http://pl.youtube.com/watch?v=0u2p1YQyg4I Zastanawiam sie jak z końmi ... czasami są wypuszczone. Quote
BobowitaMW Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 palma napisał(a):Torki będą proste ... kiedyś musi być pierwszy raz !!! :) No tak ;) . Tylko pamiętajcie - Kika z przeszkodami miała kontakt 2 razy, podczas 2 wypadów na Osowo ;) . Filmik - super. :) Quote
Agnieszka & Figo Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ja też już szykuję torki... Więc chciałabym wiedzieć ile mamy hopek. Ja mam jeszcze 5 granatowych kijów więc wezmę. Końmi się raczej martwić nie musimy. Jak są wypuszczone to na drugim końcu łąki, a jest ogromniasta :eviltong:. Chociaż jeden kiedyś do nas podchodził :/ Karolina świetny film. Nadal się zastanawiam czy brać Figusia... ale raczej tak :roll: No i jeszcze musimy wznosić modły do nieba, żeby nam dali jakąś przyzwoitą pogodę... bo na razie jest nam przypisane 15 stopni, zachmurzenie i deszcz :-( (wp.pl) Quote
BobowitaMW Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Bierz Figolca i nie marudź! ;) Pogoda MUSI być. ;) Cokolwiek, oby nie padało.... Nawet niech se tam chmury i zimno będzie, ale nie deszcz... Quote
Paula&Goofi Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Palma super filmik! xD Figo_94 bierz Figa !!! Oby nie padało!!! :( Quote
Paula&Goofi Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Mam dobrą wiadomość ! Jutro będzie słoneczny dzionek! :) Mam dobre źródło, sprawdza się w 90 % !!! Do zobaczenia jutro ! ;) Quote
BooBC Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Agnieszko mamy 10 stacjonat + te które ty weźmiesz (ale może je postawimy tak z boku aby każdy mógł poskakać jak będzie miał ochotę ;) ), 1 koło, 1 skok w dal i 1 tunel :D Jeśli układasz tory to zrób tak aby stacjonaty były cały czas w tym samym miejscu, aby nie tracić czasu na przestawianie ich - zmień po prostu kolejność skakania (tunel i koło można przestawiać bez problemu, z hopkami wiesz że jest problem i ze skokiem w dal tak sobie ;) ) Pogoda w tym momencie jest BOSKA !!! Chyba pójdę dziś na stadninę i zobaczę czy są konie ... i sobie troszkę poskaczę :D Quote
Agnieszka & Figo Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Noo pogoda jest świetna. oby się utrzymala :p Ok. Myślę, że wymyślę coś fajnego. Figo będzie, jeśli się będzie dobrze zachowywał. Tzn. moja mama będzie tam siedzieć z nami przez pół godziny okolo, i jak Figo będzie niegrzeczny to zabierze go do domu. :roll: Quote
Paula&Goofi Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Dobre wyjście ;) Ja miałam pewne kłopoty z mamusią, ale wszystko załatwione i właśnie sie pakuje ;) Quote
BobowitaMW Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Super, że ładna pogoda się szykuje! :D No ja w sumie też się do pakowania biorę. ;) Figuś musi być grzeczny! Już nie mogę doczekać się jutra. ;) Quote
Agnieszka & Figo Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Figo jak na razie śpi i na nic nie reaguje, bo go nieźle zmęczylam wczoraj i dziś :roll: Wczoraj byliśmy u babci, dziś nad jeziorkiem, tak więc... no, za dużo to sobie nie poskaczemy. Ja już spakowana, smaczki pokrojone, woda przygotowana, wszystko kupione :p Quote
BooBC Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 No to ja już na Was dziewczyny czekam ... przeszkody już są w piwnicy na samym wierzchu wyciągnięte ... myślę że a jakieś 3 godziny będziemy śmigać :D :D :D Quote
BooBC Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Dziękujemy ! Śliczne zdjęcia ! Miło było wszystkich poznać ! Dziękuję za taką wzorową frekwencję i myślę, że było to pierwsze z wielu agilitowych spotkań !!! :loveu: Quote
Recommended Posts