Jump to content
Dogomania

Agilitowe spotkania 2009 - Goleniów!!! Zaprasza Fast Dogs.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maryśka wygrałaś wszystko w tym momencie :lol: :lol: :lol: <tarzam się po podłodze> :lol: :lol: :lol: .

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=Red][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=Navy][SIZE=2]Palma (Karolina) & Boogie
Sonia123 (Sonya) & Vigo & Zuzu
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=Red][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=Navy][SIZE=2] Figo_94 (Aga) & Figo[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=Red][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=Navy][SIZE=2] Bursztynka13 (Patrycja) & Bursztyn[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=Red][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=Navy][SIZE=2] Marysia & Pysia
Diana + Hubert & Guru & Musli
Maciek & Bono
Paweł & Tasha

[COLOR=Black]Czyli robi się nam borderowo !!! :multi: :loveu: :multi: ...[/COLOR]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT]

Posted

ło matko!! aż sześć borderasów :-o [SIZE="1"](Bono :loveu:)[/SIZE]
Bursztynka, jak twoja koleżanka z cockerkiem?? Z racji takiej, że Gosia z Kiką będą nie obecne na spotkaniu ja tu czekam na jakiegoś przedstawiciela rasy mojego psa :eviltong:

Posted

Aga, a twoja mama podwiezie nas samochodem :oops: :eviltong: ;) ?

Kurcze ... Maryśka będzie u mnie o 9 ... to co my będziemy robić do 12 ? :hmmmm: Hmmm ... nie wiem ... jakiś spacer chyba Pysia zaliczy :D :eviltong: :lol: .

Teraz tak :

o 12 pojawią się :
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=Red][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=Navy][SIZE=2]
Sonia123 (Sonya) & Vigo & Zuzu[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=Red][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=Navy][SIZE=2]
Diana + Hubert & Guru & Musli
Maciek & Bono
Paweł & Tasha

[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT]A co z resztą ? O której będziecie ?

Posted

Karolina, rób rozety, rób!

Bursztynka - faaajnie :loveu:

Karolina - to zależności od tego czy będzie w domu. Jeśli będzie to na pewno, ale bardzo możliwe, że pojadą do babci (teraz często tam jeżdżą, bo mamy u babci ogromny sad, są maliny, porzeczki, czreśnie, wiśnie, itp... ktoś to musi wszytko zebrać, dziadkowie sami nie dadzą rady. A jak już zbiorą, to oczywiście ja muszę pomagać robić dźemy i soki... :mad:).
Mi godzina obojętna.

Posted

Ale niewiadomo czy Bono bedzie!!!!!!!!! Marysia pozegnaj sie z podium :evil_lol: ja z racji przyszłego posiadania dresow na wage i adisasow( ktore elwira wielbi) zagadam z Elwira zeby postawiłą taki tor zeby NIKT nie wygrał! :diabloti: nie no.. teraz tak na powaznie- konkurenjca jest wielka, tym bardziej ze bedzie slalom! :evil_lol: :eviltong: :diabloti:( nareszcie!!) konkurencja jest wielka, bo jest Guru,Vigo i Boo :lol:

Posted

Niestety, cockera nie będzie:placz:ależ ci ludzie są niesłowni:angryy:
Mnie tata autem przywiezie:multi:więc będę po 9.20 ewentualnie o 11.00

No a ja chyba (nie chyba tylko napewno:evil_lol:) będę ostatnia, bo Bursztyn się wciąż uczy;) po torze, który znajduje się na wybiegu przy Arkońskiej pokonuje bezbłędnie:D tylo koło (które jest rozszarpane) pozostawia wiele do życzenia;) A tu są zupełnie inne przeszkody:roll: i z tego wszystkiego to tunel mu jedynie dobrze wyjdzie:(

Posted

Parycja ale Twoj pies sie dopiero uczy!to ma byc dla niego przyjemność , takze o miejsca to sie nie martw! inni ludzie, ktorych psy juz cos na prawdziwych zawodach osiagneły, to mogla miec do siebie zal np. o detkę za banalny torek ;)PS. na wybiegu sa calkiem inne przeszkody niz na normalnym torze, ale dobrze, ze bezblednie po nich smiga! napewno wiele sie od nas dowiesz na temat prowadzenie psa po torze! :p :roll: jak sie podszkolisz, to dacie rade!

Posted

[quote name='Bursztynka13']
No a ja chyba (nie chyba tylko napewno:evil_lol:) będę ostatnia[/QUOTE]
Zmienisz zdanie jak zobaczysz bieganie Figusia. Jeśli w ogóle będzie biegać. Szkoda, że nie będzie cockera... :-(

Sonia czemu niewiadomo czy będzie Bono? A slalom... mam nadzieję, że tylko taki do ćwiczenia, a nie w torkach :roll:

A! Karolina, weź proszeee tą czerwoną piszczącą piłeczkę na którą Figo się tak fajnie nakręca. Można powiedzieć, że moja została skradziona :placz:

Posted

Ja się nie martwię, bo wiem że pies się uczy:) Narazie buduję swój własny tor, abym mogła z nim ćwiczyć:) Aktualnie mam 2 hopki:evil_lol: A Bursztyn biegał już po torze "profesjonalnym" na psim ranczu-nie był na szkoleniu ale przechodziłam w okolicy i akurat pani sprzątała po zajęciach i pozwoliła mi przebiec tor puki ona sprząta:):)