Jump to content
Dogomania

Agilitowe spotkania 2009 - Goleniów!!! Zaprasza Fast Dogs.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No supcio mi pasuje- tylko, ze nie wiem czy mam wziac vigo czy Zuzu bo Zu może sobie tylko przez tunel i hopki całkowicie obnizone posmigać, a Vigo moze biegac baaaardzo trudne tory więc...:cool1: ( i szczerze mowiąc to nienawidze prościutkich ustawień ;)) a dwoch psow mi nie wezma :eggface: z jednej strony chciałabym zacząc z Zu, ale szkoda mi Vigora :hmmmm: nie wiem co zrobic :???:

Posted

Nie wiem jaką zasadę uznajesz ... ale np. Magda z seminarium uważa że border powinien mieć dzieciństwo ... ja uznaje taką samą zasadę ... najpierw socjalizacja itd. Ale ja bym wzięła Vigora, a Zu w torbę ... :eviltong: Albo umówiła się z Gosią samochodem ... ;)

Co do torów ... będą proste układy ... a później tor z niespodzianką jaką przygotowuje z Dominiką od Lucky'ego :cool3: :cool3: :cool3: .

Termin Ci Sonia pasuje, wiesz że uległ zmianie ? :)

Coś jeszcze ? :D

Posted

Kika już nie będzie takim laikiem, więc myślę, że będzie jej się lepiej śmigało. :cool3: Proste torki, to będzie wyzwanie, ale teraz to Kika naprawdę sobie lepiej radzi. :cool3:

[b]Sonia[/b] - jeśli nie masz transportu, mogę spytać rodziców czy nie moglibyśmy Cię z psem/ami zabrać z nami. :razz:

Mam nadzieję, że zbierze się sporo osób. :razz:

Posted

Ja Marysi na gadu-gadu pytałam ale nie chce mi się teraz uruchomić więc nie wiem czy odpisała (jakby co dałam jej linka do tematu).

Sonia ja bym chciała poznać Zu, a Vigo już się naskakał ... w końcu macie tor pod nosem. A tu Zu by poznała borderki i inne pieski. Ona już była kiedyś na agility? ;)

Posted

Beata ... wakacje ?

No, ale myślę, że następny termin będzie Wam już pasował :) . Nigdy nie uda dobrać się tak aby wszyscy mogli :( . Mi osobiście to rybka z terminem ... :lol: Jak mnie wogóle na w-f nie było przez cały rok, bo chodziłam na frisbee męczyć te rzuty z których i tak nic nie powychodziło :lol: . Albo z całego dnia do Eweliny na kapliczki :evil_lol: .

Sonia ... halo halo ... weź dwa psy ... i postaraj zabrać się z Gosią (bo bus nie weźmie Cię z dwoma [jak z jednym mieli problem, busiarze ... buu :shake:] . Bo jak przyjedziesz z Zu ... to ja Wam pozwolę 'poskakać' ale tylko na tyczkach na ziemi, bo ona jeszcze bardzo maluteńka jest ... i też z umiarem :) . A pozatym przyjedziesz z psem i wrócisz bez, bo ja Ci ją porwę do domu :loveu:

[quote name='Figo_94']ale wiadomo coś o:[/quote]
[quote name='Figo_94']Marysi[/quote]
Być może się pojawi, ale data jej nie pasuje, bo ma lekcje tańca.
[quote name='Figo_94']Ewelinie[/quote]
Ona musi być, a nie po knajpach się szlaja :diabloti: .
[quote name='Figo_94']Pauli[/quote]
Pisała w temacie, że nie będzie.
[quote name='Figo_94']Olyndzie[/quote]
Ma wyjazd do Włocławka (tam też sobie poskacze ), ale nie wie jeszcze kiedy, więc może się pojawi (jest o tym wzmianka na liście) .

Brakuje mi emotikonek ... 10 ogranicza okazanie moich emocji :lol: .

Jakieś pytania ?

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='palma']A ty nie lepsza !!! Będziesz? Spotkanie przeniesione na 27.06 ;)[/quote]

no moze nie lepsza...cóż...Życie :) :evil_lol: :evil_lol: to sie zobaczy czy bede...postaram sie :) ;)

Posted

A ja się już nie moge doczekać :loveu: Jestem ciekawa czy rodzice dadzą mi kase na busa,bo tyle już straciłam pieniędzy na dojazd na psie ranczo :shake:
Chyba zaczne odliczac dni do spotkania :diabloti:

Posted

No oczywiście, ze Zu powinna miec dziecistwo, ale posiedzenie, czy nawet przechodzenie przez 2 lub trzy hopki jej nie zaburzy tego dzieciństwa! to tyklo w ramach zabawy, oswajania itp. Ja wiem o co chodzi takze bez obaw ;) To ja się zaraz z Małgosia dogadam... :eviltong: ;) jeżeli sie nie uda( ale musi sie udać) to nie wiem... :shake:
PS- jak dla mnie mozecie ustawiać przedziwne tory, bo Vigo ze swoja prędkoscia zrobi wiele wygibasów :oops:A Vigo itak swego dostojnego[U][I][B] tempa[/B][/I][/U] nie zmieni ;)

Posted

Dokładnie. Wszystko dogadane. :razz:

A Wy możecie mi zazdrościć bo będę jechać z Zu w samochodzie. :loveu: :cool3:

To ile dni zostało? 5! Odliczanie czas zacząć. :cool3:

Ponawiam pytanie o miejsce spotkania - stadnina, czy Szczecińska?

Posted

Gosia ... Szczecińska ... trzeba władować tobołki do skakania :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: .

Sonia ... super że będziesz z Zu i Vigo (tak myślałam, że nie będzie problemu żebyś jechała z Gosią :loveu: ). Zu pobiega na tyczkach położonych na ziemi oczywiście z ograniczeniem i długimi odpoczynkami ... myślę że jak będziesz skakać z Vigo to znajdzie się wielu chętnych do opieki nad Zu (wyimaginowanym dzieckiem Boogie i Bono :diabloti: :evil_lol: :lol: ).

[COLOR=Red]Mogę wiedzieć ile będzie dodatkowych przeszkód? Czyli kto co bierze (bo układam tory).

[COLOR=Black]A ja dzień wcześniej mam borderkowy spacer .... to odliczam dni odliczam :D :D :D .

Pozdrawiam !
[/COLOR][/COLOR]

Posted

o ile da sie tam wbić [COLOR=Red]kije[COLOR=Black] to ja moge wziac 2 hopki złozone tak samo jak te Twoje karolina :p tylko nie wiem czy potrzebne beda Wam 2 hopki, ale jak tak, to postaram sie jej wziąc ;) i jeszcze Małgosia ma wziac ze soba kolo, tunel, i cos jeszcze :roll: a Dominika ma tunel (chyba) więc tez mogłaby wziąc :cool3:

A mnie nie bedzie w czwartek... :-( na spotkaniu Borderowym, bo mama mowi, ze albo spotkanie agility, alebo Swinoujście, a juz byłam w Swinoujściu, takze wole spotkania :roll: no chyba, ze tata cos zasponsoruje :cool1: ale raczej małe sa tego szanse...
[/COLOR][/COLOR]

Posted

Ja biorę koło (i tu Zu się będzie mogła wykazać, bo ono spokojnie można obniżyć tak, że opiera się na ziemi. :cool3: ), tunel, oraz może hopki. To zależy - mam materiały, projekt, wolny czas, tylko jeszcze tatę muszę namówić. :evil_lol: Ale postaram się. :razz:

Jeżeli chodzi o ładowanie sprzętu do samochodu - może być ciut problematycznie. Nie zapominajcie, że jadą z nami 3 psy. Ale może coś wejdzie (o ile Vigo pogodzi się z czymś w bagażniku - będzie miejsce w bagażniku, a Zu usiedzi na kolanach Soni - będzie trochę miejsca z tyłu.)

Odliczanko: zostały już tylko 4 dni!! :multi: