Jess Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Chyba jeszcze skok w dal będzie.? ;) A będą Edyta z Walusiem i Olynda z Tashą .... już by było Nas więcej. :D Quote
Agnieszka & Figo Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Edyta raczej będzie, ale muszę z nią pogadać dzisiaj. Quote
sonia123 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No supcio mi pasuje- tylko, ze nie wiem czy mam wziac vigo czy Zuzu bo Zu może sobie tylko przez tunel i hopki całkowicie obnizone posmigać, a Vigo moze biegac baaaardzo trudne tory więc...:cool1: ( i szczerze mowiąc to nienawidze prościutkich ustawień ;)) a dwoch psow mi nie wezma :eggface: z jednej strony chciałabym zacząc z Zu, ale szkoda mi Vigora :hmmmm: nie wiem co zrobic :???: Quote
BooBC Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Nie wiem jaką zasadę uznajesz ... ale np. Magda z seminarium uważa że border powinien mieć dzieciństwo ... ja uznaje taką samą zasadę ... najpierw socjalizacja itd. Ale ja bym wzięła Vigora, a Zu w torbę ... :eviltong: Albo umówiła się z Gosią samochodem ... ;) Co do torów ... będą proste układy ... a później tor z niespodzianką jaką przygotowuje z Dominiką od Lucky'ego :cool3: :cool3: :cool3: . Termin Ci Sonia pasuje, wiesz że uległ zmianie ? :) Coś jeszcze ? :D Quote
BobowitaMW Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Kika już nie będzie takim laikiem, więc myślę, że będzie jej się lepiej śmigało. :cool3: Proste torki, to będzie wyzwanie, ale teraz to Kika naprawdę sobie lepiej radzi. :cool3: [b]Sonia[/b] - jeśli nie masz transportu, mogę spytać rodziców czy nie moglibyśmy Cię z psem/ami zabrać z nami. :razz: Mam nadzieję, że zbierze się sporo osób. :razz: Quote
Agnieszka & Figo Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No, fajnie by było, gdyby było dużo osób. Edyta z Walusiem będzie, już z nią rozmawiałam, ale wiadomo coś o Marysi, Ewelinie, Pauli i Olyndzie...? Beata też coś się nie odzywa... Quote
Jess Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ja Marysi na gadu-gadu pytałam ale nie chce mi się teraz uruchomić więc nie wiem czy odpisała (jakby co dałam jej linka do tematu). Sonia ja bym chciała poznać Zu, a Vigo już się naskakał ... w końcu macie tor pod nosem. A tu Zu by poznała borderki i inne pieski. Ona już była kiedyś na agility? ;) Quote
ewelinabuck Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [B]rozmawialam wczoraj z ta od Walusia bo sie spotkalysmy i mowila ze moze bedzie:diabloti:[/B] [B]no ja postaram sie byc:razz:[/B] Quote
Agnieszka & Figo Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 "ta od Walusia" ma na imię Edyta i będzie na pewno Quote
ewelinabuck Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 no wlasnie ja jakos pamieci do imion nie mam:P:P;P:P:diabloti: Quote
BooBC Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Beata ... wakacje ? No, ale myślę, że następny termin będzie Wam już pasował :) . Nigdy nie uda dobrać się tak aby wszyscy mogli :( . Mi osobiście to rybka z terminem ... :lol: Jak mnie wogóle na w-f nie było przez cały rok, bo chodziłam na frisbee męczyć te rzuty z których i tak nic nie powychodziło :lol: . Albo z całego dnia do Eweliny na kapliczki :evil_lol: . Sonia ... halo halo ... weź dwa psy ... i postaraj zabrać się z Gosią (bo bus nie weźmie Cię z dwoma [jak z jednym mieli problem, busiarze ... buu :shake:] . Bo jak przyjedziesz z Zu ... to ja Wam pozwolę 'poskakać' ale tylko na tyczkach na ziemi, bo ona jeszcze bardzo maluteńka jest ... i też z umiarem :) . A pozatym przyjedziesz z psem i wrócisz bez, bo ja Ci ją porwę do domu :loveu: [quote name='Figo_94']ale wiadomo coś o:[/quote] [quote name='Figo_94']Marysi[/quote] Być może się pojawi, ale data jej nie pasuje, bo ma lekcje tańca. [quote name='Figo_94']Ewelinie[/quote] Ona musi być, a nie po knajpach się szlaja :diabloti: . [quote name='Figo_94']Pauli[/quote] Pisała w temacie, że nie będzie. [quote name='Figo_94']Olyndzie[/quote] Ma wyjazd do Włocławka (tam też sobie poskacze ), ale nie wie jeszcze kiedy, więc może się pojawi (jest o tym wzmianka na liście) . Brakuje mi emotikonek ... 10 ogranicza okazanie moich emocji :lol: . Jakieś pytania ? Pozdrawiam. Quote
limoncia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='palma'] Ona musi być, a nie po knajpach się szlaja :diabloti: . [/quote] buahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BooBC Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 A ty nie lepsza !!! Będziesz? Spotkanie przeniesione na 27.06 ;) Quote
limoncia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='palma']A ty nie lepsza !!! Będziesz? Spotkanie przeniesione na 27.06 ;)[/quote] no moze nie lepsza...cóż...Życie :) :evil_lol: :evil_lol: to sie zobaczy czy bede...postaram sie :) ;) Quote
Dynamique Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 A ja się już nie moge doczekać :loveu: Jestem ciekawa czy rodzice dadzą mi kase na busa,bo tyle już straciłam pieniędzy na dojazd na psie ranczo :shake: Chyba zaczne odliczac dni do spotkania :diabloti: Quote
BobowitaMW Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 A ja mam takie pytanie organizacyjne. Albo nie doczytałam, albo nie było sprecyzowane - spotykamy się na stadninie, czy na Szczecińskiej? Quote
sonia123 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 No oczywiście, ze Zu powinna miec dziecistwo, ale posiedzenie, czy nawet przechodzenie przez 2 lub trzy hopki jej nie zaburzy tego dzieciństwa! to tyklo w ramach zabawy, oswajania itp. Ja wiem o co chodzi takze bez obaw ;) To ja się zaraz z Małgosia dogadam... :eviltong: ;) jeżeli sie nie uda( ale musi sie udać) to nie wiem... :shake: PS- jak dla mnie mozecie ustawiać przedziwne tory, bo Vigo ze swoja prędkoscia zrobi wiele wygibasów :oops:A Vigo itak swego dostojnego[U][I][B] tempa[/B][/I][/U] nie zmieni ;) Quote
sonia123 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Moge jechać z MAłgosią ;) także bede z Zuzu i Vigo :multi: :evil_lol: do zobaczenia! juz nie moge sie doczekać! Quote
BobowitaMW Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Dokładnie. Wszystko dogadane. :razz: A Wy możecie mi zazdrościć bo będę jechać z Zu w samochodzie. :loveu: :cool3: To ile dni zostało? 5! Odliczanie czas zacząć. :cool3: Ponawiam pytanie o miejsce spotkania - stadnina, czy Szczecińska? Quote
PositiveThought Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 kurde, żeście się tak z tymi terminami :evil_lol: 27 trzeba jeszcze zanieść papiery do LO, i będę musiała rodzinę wysłać... spotkanko mnie omija... Quote
BooBC Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Gosia ... Szczecińska ... trzeba władować tobołki do skakania :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: . Sonia ... super że będziesz z Zu i Vigo (tak myślałam, że nie będzie problemu żebyś jechała z Gosią :loveu: ). Zu pobiega na tyczkach położonych na ziemi oczywiście z ograniczeniem i długimi odpoczynkami ... myślę że jak będziesz skakać z Vigo to znajdzie się wielu chętnych do opieki nad Zu (wyimaginowanym dzieckiem Boogie i Bono :diabloti: :evil_lol: :lol: ). [COLOR=Red]Mogę wiedzieć ile będzie dodatkowych przeszkód? Czyli kto co bierze (bo układam tory). [COLOR=Black]A ja dzień wcześniej mam borderkowy spacer .... to odliczam dni odliczam :D :D :D . Pozdrawiam ! [/COLOR][/COLOR] Quote
sonia123 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 o ile da sie tam wbić [COLOR=Red]kije[COLOR=Black] to ja moge wziac 2 hopki złozone tak samo jak te Twoje karolina :p tylko nie wiem czy potrzebne beda Wam 2 hopki, ale jak tak, to postaram sie jej wziąc ;) i jeszcze Małgosia ma wziac ze soba kolo, tunel, i cos jeszcze :roll: a Dominika ma tunel (chyba) więc tez mogłaby wziąc :cool3: A mnie nie bedzie w czwartek... :-( na spotkaniu Borderowym, bo mama mowi, ze albo spotkanie agility, alebo Swinoujście, a juz byłam w Swinoujściu, takze wole spotkania :roll: no chyba, ze tata cos zasponsoruje :cool1: ale raczej małe sa tego szanse... [/COLOR][/COLOR] Quote
BobowitaMW Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ja biorę koło (i tu Zu się będzie mogła wykazać, bo ono spokojnie można obniżyć tak, że opiera się na ziemi. :cool3: ), tunel, oraz może hopki. To zależy - mam materiały, projekt, wolny czas, tylko jeszcze tatę muszę namówić. :evil_lol: Ale postaram się. :razz: Jeżeli chodzi o ładowanie sprzętu do samochodu - może być ciut problematycznie. Nie zapominajcie, że jadą z nami 3 psy. Ale może coś wejdzie (o ile Vigo pogodzi się z czymś w bagażniku - będzie miejsce w bagażniku, a Zu usiedzi na kolanach Soni - będzie trochę miejsca z tyłu.) Odliczanko: zostały już tylko 4 dni!! :multi: Quote
sonia123 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Mysle ze sie pogodzi...inaczej bedzie biegł za samochodem :diabloti: :evil_lol: :lol: to ja nie biore hopek jak mamy sie cisnac w aucie, to sobie odpuszcze. ;) Quote
Recommended Posts