BooBC Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Sonia cieszę się bardzo :) rwpb - film nie będzie bo nie chce się wgrać ;) . Jak sie wgra to będzie ... a jak nie to były foty ;) . Mogę wstawiać tory ... jeśli chcecie ... Dominika & Lucky już są na youtube ;) . Pozdrawiam. Quote
BobowitaMW Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Sonia - Kika ustawia nie tylko szczeniaki. :evil_lol: Ogólnie nie przepada za psami większymi od siebie, bądź zbytnio natrętnymi. Szczeniaka mojej babci temperuje nawet gdy jego hiperaktywność uwidacznia się w stosunku do stołu, krzesła (biega w kółko). Nie trzeba jej prowokować - sama podchodzi, szczeknie/warknie, jak trzeba pacnie łapą. Ale spokojne psiaki i szczeniaki traktuje z szacunkiem i chętnie by się zaprzyjaźniła. ;) Również dobijam o zdjęcie "młokosa". :loveu: Quote
sonia123 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Zdjęci dam jak tylko dostanę płyte z jej zdjeciami, bo ma porobione, ale kolezanka mi zgrywa je na plytke :p bo swoim aparatem robiła. Małgosia- mi chodzi glownie, zeby Kika pokazała jej kto w stadzie rządzi bo sobie na zaduzo pozwala, i nie jeden szkoleniowiec mi to powiedzial ;) musi byc to zdecydowanie pies/suke STARSZA, dominująca, i nie tolerujaca natretnych szczeniakow :p dzień w dzien jestem na telefonie z Dianą od Musli (BC) i obie musimy stosowac metody wychowawcze tz. "Bo..." na seminarium frisbee Diany hodowca wytłumaczy wszystkim co to za metoda, mi sie baardzo przydaje ;) No a teraz co do tematu- kiedy spotkanie ???? :razz: bo sie tak zastój z data zrobił :evil_lol: ja moge po wystawie, bo Zuzu juz bedzi epo dwoch szczepieniach i odrobaczeniach itp. [B]Krolino!!!- [/B]mozesz na youtube wstawić film Vigockiego??? jak masz oczywiscie ;) bardzo bym cie prosiła :grins: Quote
BooBC Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Ok .... Spotkanie hmmm .... niedziela po wystawie? Quote
BooBC Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [CENTER][LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=Black]Wysłałam zaproszenia i chcę je kierować do wszystkich zainteresowanych w tym wątku (jest tu zawarta informacja dotycząca kiedy itd. ):[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/LEFT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=Red] Agilitowe spotkanie III !!![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=Red] [SIZE=4][COLOR=DarkGreen]A więc dn. 29 czerwca 2008 (niedziela) planowane jest kolejne agilitowe spotkanie (prawdopodobnie od godziny ok.10-11 do ok. 18-19) !!![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=Red][SIZE=4][COLOR=DarkGreen]Chciałabym serdecznie zaprosić Cię na III agilitowe spotkanie ! :loveu: .[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=RoyalBlue] _________________________________[/COLOR][/FONT] [/CENTER] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=RoyalBlue] Prosiłabym Cię o odpowiedź czy jesteś zainteresowana (najlepiej na pv) ;-) . Więcej informacji: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76262"]>>LINK DO TEMATU<<[/URL] [COLOR=Purple]Kontakt: e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] gg: 5752190 pv: palma [/COLOR] [/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=RoyalBlue][COLOR=Orange]_______________________________________ Lista chętnych [B]tylko[/B] w poście numer 1 !!! [/COLOR][/COLOR][/FONT][/CENTER] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=RoyalBlue][COLOR=Orange] Pozdrawiam Karolina & Boogie[/COLOR][/COLOR][/FONT] Quote
BobowitaMW Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Sonia - to Kika jest w sam raz. :evil_lol: Nie żeby z niej był jakiś agresor, ale mówię "układa" szczeniora babci. Nigdy jeszcze nie dała sobie "w kaszę dmuchać". :cool3: Co do spotkania - my chętnie, ale raczej przed 29 (ale nie 28 ;) ). Quote
Paula&Goofi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ja nie wiem czy się pojawie, chciała bym, może mnie tata podwiezie, zobaczymy. Quote
BooBC Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 No to mówcie kiedy ... jak dla mnie możemy jutro ... często zwiewam ze szkoły na agility ... ale musicie pisać . Quote
BobowitaMW Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Hmm... No to może, powiedzmy 25? Mi w sumie pasuje cały tydzień 23-29, bez 26,28,29. ;) Potem mogę dopiero po 12.07, w sierpniu wyjeżdżam 4-10 (czy jakoś tak), więc mogę od powiedzmy 11. ;) Quote
Agnieszka & Figo Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Mi pasuje codziennie w zasadzie, jeśli tylko zrobimy po wystawie. Np., środa, czwartek. Tylko, że moja mama pracuje przez cały lipiec (+ końcówka czerwca.), tak więc nie bedzie mogła nas podwieźć. Będziecie mieli dojazd w tygodniu?? (jeśli jedziecie samochodem). Quote
sonia123 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 mnie jest obojetnie! ;) ale ten 29 jest w sam raz! wtedy Zuzu bedzie mogła ze mna przyjechać :razz: :diabloti: Quote
Paula&Goofi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ja raczej nie przyjadę więc na mnie nie patrzcie ... Quote
BobowitaMW Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ja mam dojazd w tych dniach, które podałam - moi rodzice jako belfrowie mają takie wakacje jak my. :razz: Quote
Agnieszka & Figo Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Sonia, a 27.?? Jest to piątek. Kiedy Zu ma to szczepienie?? Bo widzę, że Gosi pasuje... Tylko pozostaje jeszcze reszta. Quote
BooBC Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Ok rozpatrzmy 27 ... Kto za a kto przeciw (krótką odpowiedź proszę) ! ;) Quote
Agnieszka & Figo Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 za! ;) [SIZE="1"](+ 10 znakow)[/SIZE] Quote
BooBC Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 A więc wstępnie jest tak: 27 - jeśli Gosia będzie mogła i inni nie będą mieli nic przeciwko, a jeśli Gosia nie będzie mogła nawet 27to wtedy robimy w niedzielę 29 ;) . Zdrówko. Karolina & Boo. Quote
Dynamique Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ja jestem jak najbardziej za :diabloti: Aż poszłam się upewnić czy to nie czwartek,ani sobota :eviltong: (ten kurs w psim ranczu ;)). Odrazu przestrzegam przed Luckim,który w ostatnim czasie zrobił się trochę zadziorny do innych psów (mozliwe,ze przechodzi ten wiek :shake:). W każdym razie przywiążemy go gdziwś pod drzewkiem :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BobowitaMW Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Dobrze jest. Mama się zgodziła. :cool3: Myślę, że tata też się zgodzi --> perspektywa pływania na wind surfingu jest kusząca. :razz: [b]Dynamique[/b] - chodzicie na kurs dla początkujących na PR? My też! Między innymi dla tego odpada 26 i 28. ;) Będziecie w ten czwartek? :razz: Quote
BooBC Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 No to powiem tak ... ostateczny termin to piątek 27.06 ... szczerze mówiąc też mi lepiej pasuje ;) . Powiem tak ... nikt się nie zgłosił do mnie o zmianę terminu, więc ta jest ostateczna !!! Quote
BobowitaMW Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No to super truper. :cool3: Dzisiaj przy śniadaniu spytałam się taty i jak zwykle perspektywa windsurfingu zwyciężyła. :multi: Zapowiadam, że biorę swoje koło, tunel i hopkę, którą tata w końcu zrobi. :razz: Quote
Agnieszka & Figo Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Czyli będzą dwa koła, dwa tunele... Tulnele można połączyć :p Super. Quote
Recommended Posts