Jump to content
Dogomania

Agilitowe spotkania 2009 - Goleniów!!! Zaprasza Fast Dogs.

Recommended Posts

Posted

Sonia cieszę się bardzo :)

rwpb - film nie będzie bo nie chce się wgrać ;) . Jak sie wgra to będzie ... a jak nie to były foty ;) . Mogę wstawiać tory ... jeśli chcecie ... Dominika & Lucky już są na youtube ;) .

Pozdrawiam.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonia - Kika ustawia nie tylko szczeniaki. :evil_lol: Ogólnie nie przepada za psami większymi od siebie, bądź zbytnio natrętnymi. Szczeniaka mojej babci temperuje nawet gdy jego hiperaktywność uwidacznia się w stosunku do stołu, krzesła (biega w kółko). Nie trzeba jej prowokować - sama podchodzi, szczeknie/warknie, jak trzeba pacnie łapą. Ale spokojne psiaki i szczeniaki traktuje z szacunkiem i chętnie by się zaprzyjaźniła. ;)

Również dobijam o zdjęcie "młokosa". :loveu:

Posted

Zdjęci dam jak tylko dostanę płyte z jej zdjeciami, bo ma porobione, ale kolezanka mi zgrywa je na plytke :p bo swoim aparatem robiła.

Małgosia- mi chodzi glownie, zeby Kika pokazała jej kto w stadzie rządzi bo sobie na zaduzo pozwala, i nie jeden szkoleniowiec mi to powiedzial ;) musi byc to zdecydowanie pies/suke STARSZA, dominująca, i nie tolerujaca natretnych szczeniakow :p dzień w dzien jestem na telefonie z Dianą od Musli (BC) i obie musimy stosowac metody wychowawcze tz. "Bo..." na seminarium frisbee Diany hodowca wytłumaczy wszystkim co to za metoda, mi sie baardzo przydaje ;)

No a teraz co do tematu- kiedy spotkanie ???? :razz: bo sie tak zastój z data zrobił :evil_lol: ja moge po wystawie, bo Zuzu juz bedzi epo dwoch szczepieniach i odrobaczeniach itp.

[B]Krolino!!!- [/B]mozesz na youtube wstawić film Vigockiego??? jak masz oczywiscie ;) bardzo bym cie prosiła :grins:

Posted

[CENTER][LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=Black]Wysłałam zaproszenia i chcę je kierować do wszystkich zainteresowanych w tym wątku (jest tu zawarta informacja dotycząca kiedy itd. ):[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/LEFT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=Red]
Agilitowe spotkanie III !!![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=Red] [SIZE=4][COLOR=DarkGreen]A więc dn. 29 czerwca 2008 (niedziela) planowane jest kolejne agilitowe spotkanie (prawdopodobnie od godziny ok.10-11 do ok. 18-19) !!![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=Red][SIZE=4][COLOR=DarkGreen]Chciałabym serdecznie zaprosić Cię na III agilitowe spotkanie ! :loveu: .[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=RoyalBlue] _________________________________[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=RoyalBlue]
Prosiłabym Cię o odpowiedź czy jesteś zainteresowana (najlepiej na pv) ;-) .

Więcej informacji:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76262"]>>LINK DO TEMATU<<[/URL]

[COLOR=Purple]Kontakt:
e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
gg: 5752190
pv: palma
[/COLOR] [/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=RoyalBlue][COLOR=Orange]_______________________________________

Lista chętnych [B]tylko[/B] w poście numer 1 !!!
[/COLOR][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=RoyalBlue][COLOR=Orange]

Pozdrawiam
Karolina & Boogie[/COLOR][/COLOR][/FONT]

Posted

Sonia - to Kika jest w sam raz. :evil_lol: Nie żeby z niej był jakiś agresor, ale mówię "układa" szczeniora babci. Nigdy jeszcze nie dała sobie "w kaszę dmuchać". :cool3:

Co do spotkania - my chętnie, ale raczej przed 29 (ale nie 28 ;) ).

Posted

Hmm... No to może, powiedzmy 25? Mi w sumie pasuje cały tydzień 23-29, bez 26,28,29. ;) Potem mogę dopiero po 12.07, w sierpniu wyjeżdżam 4-10 (czy jakoś tak), więc mogę od powiedzmy 11. ;)

Posted

Mi pasuje codziennie w zasadzie, jeśli tylko zrobimy po wystawie. Np., środa, czwartek. Tylko, że moja mama pracuje przez cały lipiec (+ końcówka czerwca.), tak więc nie bedzie mogła nas podwieźć.
Będziecie mieli dojazd w tygodniu?? (jeśli jedziecie samochodem).

Posted

A więc wstępnie jest tak:

27 - jeśli Gosia będzie mogła i inni nie będą mieli nic przeciwko, a jeśli Gosia nie będzie mogła nawet 27to wtedy robimy w niedzielę 29 ;) .

Zdrówko.

Karolina & Boo.

Posted

ja jestem jak najbardziej za :diabloti: Aż poszłam się upewnić czy to nie czwartek,ani sobota :eviltong: (ten kurs w psim ranczu ;)). Odrazu przestrzegam przed Luckim,który w ostatnim czasie zrobił się trochę zadziorny do innych psów (mozliwe,ze przechodzi ten wiek :shake:). W każdym razie przywiążemy go gdziwś pod drzewkiem :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Dobrze jest. Mama się zgodziła. :cool3:
Myślę, że tata też się zgodzi --> perspektywa pływania na wind surfingu jest kusząca. :razz:

[b]Dynamique[/b] - chodzicie na kurs dla początkujących na PR? My też! Między innymi dla tego odpada 26 i 28. ;) Będziecie w ten czwartek? :razz:

Posted

No to powiem tak ... ostateczny termin to piątek 27.06 ... szczerze mówiąc też mi lepiej pasuje ;) .

Powiem tak ... nikt się nie zgłosił do mnie o zmianę terminu, więc ta jest ostateczna !!!

Posted

No to super truper. :cool3:
Dzisiaj przy śniadaniu spytałam się taty i jak zwykle perspektywa windsurfingu zwyciężyła. :multi:

Zapowiadam, że biorę swoje koło, tunel i hopkę, którą tata w końcu zrobi. :razz: