Poker Posted July 16, 2015 Author Posted July 16, 2015 zapisuję kontakty i podsyłam kandydatury , ale jak na razie bezowocnie. Ludzie często chcą więcej wiedzieć o psie i w sumie słusznie. Będę miała tę małą na uwadze. Quote
Nutusia Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Spoko, wszystko wskazuje na to, że już niebawem będę wiedziała sporo to TYM psie ;) 1 Quote
Nadziejka Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 :( :( o matko Nutusiu z workiem na glowce i na szyj o ludu moj ... :( :( kciuki mocno za te bidulinke Aneciu sciskam pozdrawiam stadeczko Quote
Nutusia Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Mimiśka, nie obraź się, Dziewczynko, ale się bazarkowo wczoraj rozpędziłam - chciałabym zaprosić, ewentualnie poprosić o pomoc w podrzutach ;) Linki w podpisie :) Quote
Nadziejka Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Aneciu jak straszna burza wszedzie o matko jedyno :( powyrywac chce okna Aneciu jak u Was kochana? Quote
Poker Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Co tu taka cisza? Piorun jaśnisty w ich dom , TFU,TFU trafił czy co ? Dolarek dziś jest bardzo biedny.Miał usuwane 2 tłuszczaki w okolicy pachy ,a z z tylnej łapki brzydkie znamię i czyszczone zęby. Ma chyba z 10 szwów.Nie wie jak ma się ułożyć, bo oba boczki załatwione. Włączyliśmy mu wentylator ,bo można oszaleć duchoty. Na szczęście zjadł i pije. Quote
Anecik Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 A ja nie mam czasu :D Ogarniam całą 4 a wczoraj jeszcze w tym upale MUSIELIśMY coś robić w ogrodzie. Maluchy się wywaliły w cieniu do góry łapkami i mają w nosie jakąkolwiek pomoc :) A dziś był chrzest bojowy. Tak się wydarzyło że oboje z mężem musieliśmy iść do pracy. Wyszliśmy o 7.00 wróciliśmy ok. 21.00. I dom jest cały. W apartamencie były maluchy, jeden kotecek w spiżarni drugi w garażu. Jednego kotka szczególnie musimy na oddzielać od Ozziego. Powitanie trwało z 10 minut. Taka radość że hej. Biegały jak szalone ode mnie do męża i tak w kółko. W domu wszystko ok. Nowe meble całe :) ,nic nie pogryzione :) wdarły się tylko na piętro ( to już sprawa Ossiego - bo Mimisia nie ma siły mordką przestawić pudła robiącego za blokadę a on i owszem) i w pralni jedno zrobiło siku. Jedno czyli Ossi bo jednak Mimiśka lepiej wychowana :) Łażą jedno za drugim a i tak oboje za mną. Przepraszam że to powiem, bardzo przepraszam że to powiem ale Ossi jest większym pieszczochem niż Mimi :o co niedawno wydawało mi się niemożliwe. Quote
Poker Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Nie ma za co przepraszać.Mimi widocznie tęskni za nami. Mimi wytrzymała tyle godzin bez sio? Niesamowite. Quote
Anecik Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Nie ma za co przepraszać.Mimi widocznie tęskni za nami. Mimi wytrzymała tyle godzin bez sio? Niesamowite. Udam że nie widzę :D A może po prostu jest miziana do niemożliwości i hołubiona przez 2 miesiące i myśli sobie "dobrze że jest ten nowy to mi dadzą trochę odpocząć od miziania" :D :D Mimisia wytrzymuje bez problemu jak jesteśmy w pracy bez sikania 10 godzin. Chyba że dziś były 2 siusiania w jednym miejscu - trudno mi to stwierdzić - Mimi nigdy nie zrobiła siku w domu ALE że zagapiają jedno od drugiego wszystko to może i sikanie też zgapiła? :) Quote
Poker Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 Dziś dostałam mejl od ludzi z Wrocławia, którzy dzwonili z ogłoszenia Mimi i którym podesłałam kilka ofert z dogo, że adoptowali biedę z naszego schronu. Quote
Anecik Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Mimiśka, nie obraź się, Dziewczynko, ale się bazarkowo wczoraj rozpędziłam - chciałabym zaprosić, ewentualnie poprosić o pomoc w podrzutach ;) Linki w podpisie :) Mimiśka nie obrażalska. Idziemy popodrzucać :) Quote
Nutusia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 No i bardzo dobrze! Miło, że napisali i wiemy, że się jakiejś bidzie pofarciło :) Pofarciło się Twoim dzieciaczkom, anecik. A jakie grzeczne - u mnie po tak długiej nieobecności to by raczej kamień na kamieniu nie został... Quote
Anecik Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 No rzeczywiście ułożone te moje Mimronki :D Dzisiaj w nocy znowu musiały zostać same :( i NIC, po prostu nic nie narozrabiały - piszę one ale raczej myślę o Ossim. Na szczęście już mąż wraca do pracy na rano i nie będą musiały zostawać tak długo same. I zapraszam na wątek Bosssssssskiego Frania - bo tam niespodzianka :D Quote
Poker Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Pewnie Franek wylądował u Mimi. A miała być jedynaczką noszoną na rączkach. Mimi, pakuj się Twoja pierwsza mamusia natychmiast Cię przyjmie. :wub: Quote
Anecik Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Pewnie Franek wylądował u Mimi. A miała być jedynaczką noszoną na rączkach. Mimi, pakuj się Twoja pierwsza mamusia natychmiast Cię przyjmie. :wub: A nie prawda. Sama pisałaś że Mimisi trzeba braciszka :D. Nie martw się pierwsza mamusiu nadal jest jedyną córeczką noszoną na rękach. Mamy 4 ręce dajemy radę :) No cóż tak się zdarza że pewne rzeczy wychodzą niespodziewanie. Taką niespodzianką jest Ossi. Gdyby nie był taki podobny do Mimisi to myslę że byłby mieszkańcem Poznania lub Warszawy. Quote
Nutusia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 To ja do Mimiso-Ossio-podobnej Poleczki zaproszę: http://www.dogomania.com/forum/topic/147884-pola-z-pola-na-g%C5%82owie-torba-na-szyi-sznurek/ Quote
Anecik Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Przeklejam z wątku Ossiego (dla zainteresowanych) No i stało się co było do przewidzenia Ossi zwany RONIM zostaje z nami. Wielkiej miłości z Mimi na razie nie ma ale wszystko jest na dobrej drodze ku temu :D Jeszcze jest zazdrosny ale wie że musi się dzielić wszystkim z Mimisią. Nad gonieniem za koteckiem pracujemy i myślę że damy radę. W związku z powyższym oznajmiamy że mamy Mimronki. Ps. Szkoda tylko że zawarły pakt przeciwko Bosssssssskiemu Frankowi :( Można niestety powiedzieć że Franek je połączył :( 1 Quote
Nadziejka Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Raduje ciesze ooogromnie Najlepszego Cuuudownego dla Was wszystkich Aneciu komandorze Ty nasz drogi cudny Mamunku przecudna nasza 1 Quote
Poker Posted July 23, 2015 Author Posted July 23, 2015 Cieszę się ,że Mimi ma braciszka z nadzieją ,że będzie tak kochana jak dotychczas. szkoda ,że Mimronki zawarły przymierze przeciw Franusiowi. Quote
Recommended Posts