Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uff, kilka chwil strachu i nieprzespana noc, ale okazało się, że nie jest źle. Dzisiaj kilka lekarzy, w tym chirurg debatowało nad Selmą. Stwierdzili, że nie ma potrzeby operować. Zostało zrobione zdjęcie rtg dla pewności. Selma dostaje antybiotyk Amoksiklav, tabletki przeciwbólowe i przeciwzapalne cimalgex, oraz żel przyspieszający gojenie Ozonium i witaminę C. Musi mieć założony kołnierz 24 h/dobrę :( Trzymajcie kciuki za Selmę, za jej cierpliwość.

Posted

Uff, kilka chwil strachu i nieprzespana noc, ale okazało się, że nie jest źle. Dzisiaj kilka lekarzy, w tym chirurg debatowało nad Selmą. Stwierdzili, że nie ma potrzeby operować. Zostało zrobione zdjęcie rtg dla pewności. Selma dostaje antybiotyk Amoksiklav, tabletki przeciwbólowe i przeciwzapalne cimalgex, oraz żel przyspieszający gojenie Ozonium i witaminę C. Musi mieć założony kołnierz 24 h/dobrę :( Trzymajcie kciuki za Selmę, za jej cierpliwość.

Oj jak dobrze.

Kciuki trzymam zaciśnięte, wymiziaj Selmę:)

Posted

Wielka szkoda,że nie ma płytki.Weterynarze głównie bazują na oglądnięciu płytki a nie na opisie.Tłumaczą,że opis za wiele im nic nie daje,potrzebują płytkę aby ocenić własnym okiem.Coś o tym wiem,ponieważ mam swojego rezydenta chorego.

Ewu,czy mam przesłać pieniążki uzbierane,które wpłynęły na moje konto do tej pory? Wydaje mi się,że nie ma sensu aby leżały na moim koncie,teraz są potrzebne.

Szafirka,czy łapka Selmy jest zabandażowana? Koniecznie jej trzeba ograniczyć ruch,a kiedy ma być wyciągany drut?

Posted

Wielka szkoda,że nie ma płytki.Weterynarze głównie bazują na oglądnięciu płytki a nie na opisie.Tłumaczą,że opis za wiele im nic nie daje,potrzebują płytkę aby ocenić własnym okiem.Coś o tym wiem,ponieważ mam swojego rezydenta chorego.

Ewu,czy mam przesłać pieniążki uzbierane,które wpłynęły na moje konto do tej pory? Wydaje mi się,że nie ma sensu aby leżały na moim koncie,teraz są potrzebne.

Szafirka,czy łapka Selmy jest zabandażowana? Koniecznie jej trzeba ograniczyć ruch,a kiedy ma być wyciągany drut?

Ja posłałam mailem prześwietlenia , weci wszystko mogli zobaczyć. Niczego więcej by nie zobaczyli mając płytki.

Z płytkami chcę pojechać do Fabisza , to sława ortopedyczna.

Łapka nie była zbandażowana , nie ma też gipsu, teraz tak robią. Nie wiem co zrobił wet szafirki, nie chcę Jej niepokoić telefonami w czasie Świąt.

Toto po operacji u Fabisza też miał "gołą" łapkę.

Na razie nie wiem ile trzeba zwrócić szafirce za prześwietlenie i leki, jutro dam znać.

• Upvote 1
Posted

Sciskam ogromnie ogromnie za cudna Selmunie milosc1.gif

rudaszkowe szczescie przekochane milosc1.gif

dobrze ze jest hotelik , ze lalunia jest w domciu ,cudne foteliczkowe zdjateczka 

kciukujemy mocniutkooooo!

Posted

Przelalam p chwilka 9 zl 

dla Selmuni 

pozdrawiam sciskuniam za wszystko 

choc tyle sunienko narazie

Ewuniu,to nie tylko tyle,ale bardzo,bardzo wiele! Bardzo dziękuję kochana w imieniu Selmuni,za pomoc :)