Anula Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Mam nadzieję,że Selma jest w Lecznicy i już wet coś działa z tą łapką.Czekam na wiadomości,oby nie było to coś poważnego. Quote
ewu Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Nie wiemy co się stało, najgorzej ,że są Święta:( Quote
ewu Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Ona musi mieć ograniczony ruch , to niestety jest bardzo trudne ale ważne. Młody psiak , pełen energii ale musi wytrwać. Quote
cancer43 Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Zapraszam http://www.dogomania.com/forum/topic/146286-dor%C3%B3%C5%BCnych-rzeczydla-maksiaselmy-i-skarpety-imtalcottdo-2004godz20/?p=16149379 Quote
ewu Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Szafirka zrobiła nowe prześwietlenie, sunia dostaje leki a po Świętach będzie operowana przez chirurga. Quote
szafirka Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Uff, kilka chwil strachu i nieprzespana noc, ale okazało się, że nie jest źle. Dzisiaj kilka lekarzy, w tym chirurg debatowało nad Selmą. Stwierdzili, że nie ma potrzeby operować. Zostało zrobione zdjęcie rtg dla pewności. Selma dostaje antybiotyk Amoksiklav, tabletki przeciwbólowe i przeciwzapalne cimalgex, oraz żel przyspieszający gojenie Ozonium i witaminę C. Musi mieć założony kołnierz 24 h/dobrę :( Trzymajcie kciuki za Selmę, za jej cierpliwość. Quote
Bogusik Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Haniu,dziękujemy za info o Selmie.Mam nadzieję,że rana zagoi się dzięki przepisanym lekom.Mocno trzymam kciuki! Quote
ewu Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Uff, kilka chwil strachu i nieprzespana noc, ale okazało się, że nie jest źle. Dzisiaj kilka lekarzy, w tym chirurg debatowało nad Selmą. Stwierdzili, że nie ma potrzeby operować. Zostało zrobione zdjęcie rtg dla pewności. Selma dostaje antybiotyk Amoksiklav, tabletki przeciwbólowe i przeciwzapalne cimalgex, oraz żel przyspieszający gojenie Ozonium i witaminę C. Musi mieć założony kołnierz 24 h/dobrę :( Trzymajcie kciuki za Selmę, za jej cierpliwość. Oj jak dobrze. Kciuki trzymam zaciśnięte, wymiziaj Selmę:) Quote
Anula Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Wielka szkoda,że nie ma płytki.Weterynarze głównie bazują na oglądnięciu płytki a nie na opisie.Tłumaczą,że opis za wiele im nic nie daje,potrzebują płytkę aby ocenić własnym okiem.Coś o tym wiem,ponieważ mam swojego rezydenta chorego. Ewu,czy mam przesłać pieniążki uzbierane,które wpłynęły na moje konto do tej pory? Wydaje mi się,że nie ma sensu aby leżały na moim koncie,teraz są potrzebne. Szafirka,czy łapka Selmy jest zabandażowana? Koniecznie jej trzeba ograniczyć ruch,a kiedy ma być wyciągany drut? Quote
ania75 Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Poproszę nr konta - prześlę choć jednorazowo grosik Quote
Bogusik Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Poproszę nr konta - prześlę choć jednorazowo grosik Pięknie dziękuję w imieniu Selmy :) Zaraz posyłam... Quote
Bogusik Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Kochani,zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych :) Quote
ania75 Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Pięknie dziękuję w imieniu Selmy :) Zaraz posyłam... poleciało :) Quote
cancer43 Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Co prawda bazarek na FB ,w części dla Selmy jeszcze w powijakach,ale już można zaglądać i udostępniać i zapraszać znajomych https://www.facebook.com/events/318991254911203/ Quote
Gabi79 Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 [url=http://up.programosy.pl/foto/551e7d2dad622_p.jpg][/url] Quote
ewu Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Wielka szkoda,że nie ma płytki.Weterynarze głównie bazują na oglądnięciu płytki a nie na opisie.Tłumaczą,że opis za wiele im nic nie daje,potrzebują płytkę aby ocenić własnym okiem.Coś o tym wiem,ponieważ mam swojego rezydenta chorego. Ewu,czy mam przesłać pieniążki uzbierane,które wpłynęły na moje konto do tej pory? Wydaje mi się,że nie ma sensu aby leżały na moim koncie,teraz są potrzebne. Szafirka,czy łapka Selmy jest zabandażowana? Koniecznie jej trzeba ograniczyć ruch,a kiedy ma być wyciągany drut? Ja posłałam mailem prześwietlenia , weci wszystko mogli zobaczyć. Niczego więcej by nie zobaczyli mając płytki. Z płytkami chcę pojechać do Fabisza , to sława ortopedyczna. Łapka nie była zbandażowana , nie ma też gipsu, teraz tak robią. Nie wiem co zrobił wet szafirki, nie chcę Jej niepokoić telefonami w czasie Świąt. Toto po operacji u Fabisza też miał "gołą" łapkę. Na razie nie wiem ile trzeba zwrócić szafirce za prześwietlenie i leki, jutro dam znać. 1 Quote
ewu Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Co prawda bazarek na FB ,w części dla Selmy jeszcze w powijakach,ale już można zaglądać i udostępniać i zapraszać znajomych https://www.facebook.com/events/318991254911203/ Dzięki Danusiu:) Quote
Nadziejka Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Sciskam ogromnie ogromnie za cudna Selmunie rudaszkowe szczescie przekochane dobrze ze jest hotelik , ze lalunia jest w domciu ,cudne foteliczkowe zdjateczka kciukujemy mocniutkooooo! Quote
Bogusik Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Zapraszam serdecznie na bazarek,w równej części podzielony dla Selmy i Blekiego.Zaglądajcie proszę i podnoście! L) http://www.dogomania.com/forum/topic/146387-szufladowe-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bcizapraszam-do-170415/ Quote
Nadziejka Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Przelalam p chwilka 9 zl dla Selmuni pozdrawiam sciskuniam za wszystko choc tyle sunienko narazie 1 Quote
Bogusik Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Przelalam p chwilka 9 zl dla Selmuni pozdrawiam sciskuniam za wszystko choc tyle sunienko narazie Ewuniu,to nie tylko tyle,ale bardzo,bardzo wiele! Bardzo dziękuję kochana w imieniu Selmuni,za pomoc :) Quote
Recommended Posts