asiuniab Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 moja suka też ostatnio dyszała i ma powiększone serce dostała cardalis, i jest znaczna poprawa; oby Lisiowi się poprawiło; Quote
bela51 Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Lisia coraz bardziej dopada starosc. Miejmy nadzieje, ze leki przyniosa poprawe. Moja Janka tez zaczyna sie "sypac". Dyszy, niechetnie chodzi... Robilismu usg jamy brzusznej, na szczescie nic podejrzanego nie wyszło. We wtorek wizyta u kardiologa. Eh, starosc, nie radosc :( Quote
mari23 Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Witaj Myszko :) mam nadzieję, że pozostałe Liskowe ciotki też nas wkrótce odwiedzą ;) pewnie, że odwiedzą :) jakże by mogło być inaczej? nie dość, że Lisio taki kochany psiaczek, to i cioteczki ma kochane tu na wątku :) Quote
brzośka Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 pewnie, że odwiedzą :) jakże by mogło być inaczej? nie dość, że Lisio taki kochany psiaczek, to i cioteczki ma kochane tu na wątku :) Super! pięknie witamy :) Biedny Lisiutek :( starość to kiepski czas dla wszystkich - i ludzi, i zwierząt... Quote
Mysza2 Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 pewnie, że odwiedzą :) jakże by mogło być inaczej? nie dość, że Lisio taki kochany psiaczek, to i cioteczki ma kochane tu na wątku :) Bardzo się cieszymy:) :) zaglądajcie do Lisia, Smutne wieści Kasiu, ale na starość nikt cudownego lekarstwa nie wymyślił niestety Quote
AgusiaP Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 W ubiegłym tygodniu przyszła paczuszka z fantami od Anna G.R. Dziękujemy! Quote
Mysza2 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 W ubiegłym tygodniu przyszła paczuszka z fantami od Anna G.R. Dziękujemy! Agunia znalazłam w PW , te fanty są od Monday :):) Quote
brzośka Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Czyli rozumiem kochane, że znów zrobicie bazarek? :) Quote
Mysza2 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Czyli rozumiem kochane, że znów zrobicie bazarek? :) Zrobimy :):) Quote
AgusiaP Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Agunia znalazłam w PW , te fanty są od Monday :):) Ok to super! Quote
brzośka Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Zrobimy :) :) Nie wiem już, jak mam Wam dziękować!!! Quote
Bjuta Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Listopadowy Lisio https://www.youtube.com/watch?v=FSV9wm_HzgQ 1 Quote
brzośka Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 O rany, jaka cudna niespodzianka!!! Bardzo Ci dziękujemy za możliwość zobaczenia Lisiaczka naszego! :) :) :) Quote
asiuniab Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 cudny Lisio i inne staruńki, i chyba Munio się załapał i Cejlonek, ale radość sprawiłaś mi tym filmikiem:) Quote
Bjuta Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 To się bardzo cieszę!!! Ale wycięłam fragment jak nasz zabrzański Monguś w domu warczy na Lisia i nie pozwala mu podejść do kanapy... Co prawda Lisio i tak podchodzi, tylko że łukiem! :) No ale Monguś jest już 5 lat u Kikou, to się pewnie czuje panem kierownikiem.... Quote
Mysza2 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Beatko, ale niespodzianka:):) Bardzo Ci dziękujemy za filmik. Prawda jaki kochany nasz staruszek? Lisio też już nie nowicjusz, ale do 5 lat to mu trochę brakuje:):) Quote
brzośka Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Edytka (fiorsteinbock) przelała 300 zł, ale na razie nie mam rozpiski za co/od kogo to konkretnie Quote
Mysza2 Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Edytka (fiorsteinbock) przelała 300 zł, ale na razie nie mam rozpiski za co/od kogo to konkretnie Bardzo się cieszymy:):) Quote
Kocurek Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Kochane przeslijcie mi prosze numer konta ze SWIFTEM....bo nadal nie mam:((A chce pomalu uregulowac moje zalegle deklaracje..... Quote
Recommended Posts