Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i jestem u Liska:))Jak pisalam na starym watku zalegam z oplata za luty i marzec....niestety chwilowo mam problemy finansowe....podejrzewam,ze wszystko sie w maju wyklaruje i wtedy wszystko ureguluje...wybaczcie cioteczki....

Posted

i jestem u Liska:))Jak pisalam na starym watku zalegam z oplata za luty i marzec....niestety chwilowo mam problemy finansowe....podejrzewam,ze wszystko sie w maju wyklaruje i wtedy wszystko ureguluje...wybaczcie cioteczki....

Witaj z powrotem u Lisia Kocurku:):)

Ważne, że jesteś z nami:):)

Posted

Witaj z powrotem u Lisia Kocurku:) :)

Ważne, że jesteś z nami:) :)

Dokładnie! witaj Kocurku :)

jestem Myszko i podniose Lisia

teraz wiem ze zyje i ma co jeść.

Świetnie, że jesteś z nami! :)

• 2 weeks later...
Posted

Jestem...moja deklaracja jest aktualna.

Super, że jesteś i dziękujemy, że podtrzymujesz deklarację dla Lisia :)

Masz nowy nr konta? bo nie pamiętam czy Ci wysłałam, chyba nie mogłam wysłać priva...

Zapiszę Lisia

Dziękujemy, zapraszamy w odwiedziny :)

Posted

Zaglądanie bardzo mile widziane, bo bardzo nas już malutko zostało na Lisiowym wątku:) :)

no ale też dołączają i nowe ciocie:)

I jedno i drugie prawda (pierwsze - niestety, drugie - na szczęście ;) )

śledziłam losy Lisia na starym wątku i teraz przybiegam na nowy.

Świetnie! witamy serdecznie :)

Posted

byłiśmy z Lisiuńką na badankach kontrolnych bo już taki starowinek powoli się z niego robi i dyszy chłopak trochę a to nawet  nie upały jeszcze..

wyniki nie są za dobre, dość brzydkie są 2 wskaźniki watrobowe i trzustkowe podniesione, to oznacza że niunio musi brać pastyki na wątrobę, jeść chudziutkie jedzonko i enzymy trzustkowe  do jedzonka.  Jeśli chodzi o to dyszenie to jest kłopot wyniki są niejednoznaczne, Lisio tak bardzo się denerwował wizytą w gabinecie że ani osłuchowo ani  ekg nie wyszło poprawnie, najprawdopodobniej mamy do czynienia z rozedmą i  trochę ma już powiększone serduszko. Przydałoby się zrobić zdjęcie rtg płucek ale Lisio akurat należy do biedulków, które bardzo źle znoszą zabiegi wszelkie, a ew. narkoza do zdjęcia z tymi kiepskimi wynikami wątroby i trzustki jeszcze dodatkowo by te organy osłabiła. Póki co mam mu podawać karsivan i zobaczymy.

20190107_162751_Film3-1.jpg