Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ulvhedinn']Prosze sie nie nabijać!!!! :mad:
Mało, że ciocia ulv paskudna, to w dodatku Korenia dała wyjątkowo ohydne zdjecie :mad:[/quote]
Kto się nabija?! Że niby JA??? :crazyeye: Człowiek się stara, chce być miły, uprzejmy, a tu takia niewdzięczność :-(

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Już taka Magdowa podła natura :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='oktawia6']babcię Ulv na pierwszą stronę poproszę!!!:painting:[/quote]
Babcię Ulv???!!! A dałabym głowę, że to młoda kobieta, tak się dobrze trzyma! :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='oktawia6']
[B]babcię Ulv na pierwszą stronę poproszę!!![/B]:painting:
[/quote]
:eek2: :ices_bla: :oops: takiego babola to jeszcze nie strzeliłam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ale numer-poważnie-dopiero teraz w cytacie powyżej zobaczyłam-jak można takiego babola stworzyc...to tylko ja wiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oczywiście Ulv miałam przecież na myśli babcię Rudą nia babcię Ulv:oops:

Posted

[quote name='oktawia6']:eek2: :ices_bla: :oops: takiego babola to jeszcze nie strzeliłam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Tak to jest jak nie sypiasz po nocach :evil_lol:

Posted

Wróciłam z wyjazdu i od razu do kompa sprawdzić, jak tam Rudzia:evil_lol:

Ulv, wysłałam Ci pytanie na priva.

Ło matko, to Ty masz teraz u siebie jeszcze Pająka???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

ładna flexi:cool3: zwracam uwagę na takie drobiazgi-acz bardzo wygodne dla takiej damy jak Rudzia-ale Ulv a wymiękam idę spac-jesteś mistrzynią nocnych Marków:evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='oktawia6']ale Ulv a wymiękam idę spac-jesteś mistrzynią nocnych Marków:evil_lol: :eviltong:[/quote]

Wy się kładziecie, a mój TZ wtedy wstaje do pracy :evil_lol:

Posted

Faktycznie niezłe jesteście - dogo 24h :razz:
A Rudziasek wygląda wspaniale !!! Zresztą pod taką opieką :loveu: Szkoda tylko że mojego Łysiaczka nie ma razem z nią na zdjęciu :evil_lol:

PS jak tylko widzę Twoją ciocię na zdjęciach, to odruchowo Piesiska szukam ;)