Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pojechałam z Rudzią na specerek do parku, po drodze postanowiając 'wpaść' do domu, bo to tuż obok.Drzwi na klatkę były otwarte, Gutek i Rudzia skakali obok mnie. Odwróciłam się dosłownie na chwilę.. po 2 sekundach ogarnęła mnie panika.Zaczęłam latać po całym domu i drzeć się "Rudzia, Rudzia!", szukać.. okazało się, że nasza mała starowinka :evil_lol: postanowiła udać się na wycieczkę.. znalazłam ją na pierwszym piętrze, radośnie pomykającą po schodach (zeszła z 4..).Boże, ile to ma werwy... będzie dla kogoś dużą pociechą :evil_lol:

Ps.

Jestem na 90% pewna, że mała komuś po prostu zwiała..

Posted

[quote name='rebellia']Ruda to kolejny pies fenomen ;)[/quote]
Skoruś (*) Rudy akrobata , Rudzia również niewidoma i łajza:evil_lol:
Oj Ulv to ma nosa co do psiaków;)

Posted

Rudzia potrzebuje domku.. u Ulv może zostać oczywiście jak długo trzeba, ale blokuje miejsce.. a zawsze są jakieś psy w potrzebie do wyciągnięcia.. chociażby inne staruszki, którym grozi eutanazja.. :-( ..ten tymczas ratuje im życie.. :-( Dodatkowo przyjeżdża jutro Pająk.. :-(

Rudeczka jest psem idealnym, nie zajmie wiele miejsca.. wyadoptowanie jej jednak bardzo by odciążyło Magdę..

Posted

W zasadzie to i Ruda i Pająk są jak najszybciej do oddania. Bo to już nie chodzi tylko o blokowanie awaryjnego miejsca... take o to, że muszę powalczyc o kilka "życiowych spraw". A w tej chwili jestem "zezwierzęcona" na maksa....

A Rudeks to naprawdę cudeńko, nie pies. Wspaniały. W środku siedzi piękne i kochane stworzonko tylko... opakowanie jej się trochę zniszczyło... :-( czy to oznacza, że nie zasługuje na miłość?

Posted

[quote name='ulvhedinn']
W zasadzie to i Ruda i Pająk są jak najszybciej do oddania. Bo to już nie chodzi tylko o blokowanie awaryjnego miejsca... take o to, że muszę powalczyc o kilka "życiowych spraw". A w tej chwili jestem "zezwierzęcona" na maksa....

A Rudeks to naprawdę cudeńko, nie pies. Wspaniały. W środku siedzi piękne i kochane [B]stworzonko tylko... opakowanie jej się trochę zniszczyło...[/B] :-( czy to oznacza, że nie zasługuje na miłość?
[/quote]
Ulv nawet tak nie pisz:placz: zobacz po ulicy co się dzieje:smhair2: :-? -co drugi
Polak na stół operacyjny na plastykę powinien się udac lub w gorszych wypadkach w kosmos się udac-i trzeba ten przykry widk znosic:diabloti: a tutaj taki elfik:-(

Posted

[quote name='rebellia']Z racji tego co pisałaś, ja uważam ten pomysł za bardzo, bardzo dobry :multi:[/quote]
Pmysł świetny:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: