oktawia6 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 na pewno i Rudzia się ucieszy! już teraz zamawiam jej fotę-mordę uśmiechniętą-jak tą na górze! Quote
pucka69 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 i tu samo mi się zapytało: [B][COLOR=darkred]ULV! ODEBRAŁAŚ REKLAMÓWĘ Z KSIĘGARNI?[/COLOR][/B] Quote
Korenia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='pucka69']i tu samo mi się zapytało: [B][COLOR=darkred]ULV! ODEBRAŁAŚ REKLAMÓWĘ Z KSIĘGARNI?[/COLOR][/B][/quote] Pucka wierzysz w cuda ? Quote
ulvhedinn Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Oktawia normalnie Cię kocham :loveu: A Rudzia też, zaraz jej szepne na uszko, jaką ma dobrą wróżkę :p Quote
oktawia6 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='ulvhedinn'] [B]Oktawia normalnie Cię kocham[/B] :loveu: A Rudzia też, zaraz jej szepne na uszko, jaką ma dobrą wróżkę :p [/quote] i bardzo się cieszę! to znaczy, że nie tyko panowie mnie kochają:evil_lol: tak poważnie Ulv-to na priv podaj mi swoje dane-wiem, kiedyś przy starych bazarkach na Skorkami podawałaś-ale to dawno temu-jeszcze raz! Quote
oktawia6 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 takie są reguły;) -przecież ich nie sprzeniewierzę! to nie w moim stylu:shake: a wiem jak Ulv stara się ze wszystkic sił o psy, które wyciąga-takie właśnie nieadopcyjne. Ulv-przelew poszedł ale po południu z poczty na dodatek-więc jakieś 3 dni i będą na koncie! wiem, najszybciej internetem:oops: ale jest jak jest i nie ma co brzdąkac na tę wsiową pocztę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='pucka69']i tu samo mi się zapytało: [B][COLOR=darkred]ULV! ODEBRAŁAŚ REKLAMÓWĘ Z KSIĘGARNI?[/COLOR][/B][/quote] Odebrałam, ale zawartość mnie zaskoczyła :crazyeye: Oktawia, ja jestem cierpliwa, 3 dni to pikuś:evil_lol: :loveu: Quote
oktawia6 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='ulvhedinn'] Odebrałam, ale zawartość mnie zaskoczyła :crazyeye: [B]Oktawia, ja jestem cierpliwa, 3 dni to pikuś[/B]:evil_lol: :loveu: [/quote] wiem-bo noce na dogo:evil_lol: -to się nie liczy jako 3 tylko jakby 1.5 rora:evil_lol: :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Ano właśnie:evil_lol: A Rudencja juz dzisiaj miała trochę lepszy wynik testów paskowych do siuśków:multi: czyli zaczyna działać leczenie:multi: No i humor dopisuje i apetyt... Quote
Gosiapk Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 A Wy dziewczyny znowu noc zarwałyście? ;) Quote
oktawia6 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ulv-może jutro dojdą pieniążki dla Rudzi! z tej mojej wsiowej poczty:evil_lol: jak już dojdą to potwierdź, na wątku Bułeczki-banerek wcześniej Ci do kliknięcia wstawiłam;) Quote
pucka69 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='ulvhedinn']Odebrałam, ale zawartość mnie zaskoczyła :crazyeye: [/quote] A co Cię tak zaskoczyło? Coś nie tak dałam? To od Fonki - podobno tam jest napisane - co dla kogo od kogo i wogóle miałas podobno wiedzieć o co chodzi :cool1: Quote
ulvhedinn Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Bo w paczuszce było dobra wszelakiego ho, ho!!! :cool3: Ale już Fona wyjaśniła co i jak:evil_lol: Rudzia ma się dobrze, tylko sika ciagle jak zwariowana:mad: Quote
ulvhedinn Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 A były:evil_lol: dziekujemy pięknie, smycz bardzo wygodna na spacery:p a książeczkę ciocia zaharapczyła, twierdząc, ze tytuł jest zbyt frapujacy, żeby czekać z czytaniem... Quote
Poker Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Rudzia siusia jak zwariowana,bo pewnie dużo pije. Po Berce zostało trochę strzykawek i ciut karmy cukrzycowej,więc pewnie Irysek po powrocie przekaże dla Rudzi. Quote
basiaap Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 I co, nie ma jeszcze amatorów na Rudzię?:crazyeye: Normalnie nie wierzę:crazyeye: A ciotka Ulv będzie dobra i da znać ciotce, czy przesyłka doszła;) . Quote
ulvhedinn Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Chiba dotarły, bo coś sie konto pogrubiło... :evil_lol: Quote
rebellia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ulv mam coś na bazarek, odłożyłam, jak będę mogła to wpadnę. Póki co w domu still saygon. ;( Quote
Gosiapk Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='ulvhedinn']Chiba dotarły, bo coś sie konto pogrubiło... :evil_lol:[/quote] To nie moje, moje pocztą idą (chyba się wleką!:roll: ) Quote
pucka69 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 niedługo będą pieniądze z bazarku dla Rudzi i mój comiesięczny przelew pójdzie :) Quote
Korenia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Pucka wiesz, że Rudzia ma znowu nowego kolege u Ulv? Quote
Recommended Posts