Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ulvhedinn']
[B]Oktawia normalnie Cię kocham[/B] :loveu: A Rudzia też, zaraz jej szepne na uszko, jaką ma dobrą wróżkę :p
[/quote]
i bardzo się cieszę! to znaczy, że nie tyko panowie mnie kochają:evil_lol: tak poważnie Ulv-to na priv podaj mi swoje dane-wiem, kiedyś przy starych bazarkach na Skorkami podawałaś-ale to dawno temu-jeszcze raz!

Posted

takie są reguły;) -przecież ich nie sprzeniewierzę! to nie w moim stylu:shake: a wiem jak Ulv stara się ze wszystkic sił o psy, które wyciąga-takie właśnie nieadopcyjne.
Ulv-przelew poszedł ale po południu z poczty na dodatek-więc jakieś 3 dni i będą na koncie! wiem, najszybciej internetem:oops: ale jest jak jest i nie ma co brzdąkac na tę wsiową pocztę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='pucka69']i tu samo mi się zapytało:

[B][COLOR=darkred]ULV! ODEBRAŁAŚ REKLAMÓWĘ Z KSIĘGARNI?[/COLOR][/B][/quote]
Odebrałam, ale zawartość mnie zaskoczyła :crazyeye:

Oktawia, ja jestem cierpliwa, 3 dni to pikuś:evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='ulvhedinn']
Odebrałam, ale zawartość mnie zaskoczyła :crazyeye:
[B]Oktawia, ja jestem cierpliwa, 3 dni to pikuś[/B]:evil_lol: :loveu:
[/quote]
wiem-bo noce na dogo:evil_lol: -to się nie liczy jako 3 tylko jakby 1.5 rora:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ano właśnie:evil_lol:

A Rudencja juz dzisiaj miała trochę lepszy wynik testów paskowych do siuśków:multi: czyli zaczyna działać leczenie:multi: No i humor dopisuje i apetyt...

Posted

Ulv-może jutro dojdą pieniążki dla Rudzi! z tej mojej wsiowej poczty:evil_lol: jak już dojdą to potwierdź, na wątku Bułeczki-banerek wcześniej Ci do kliknięcia wstawiłam;)

Posted

[quote name='ulvhedinn']Odebrałam, ale zawartość mnie zaskoczyła :crazyeye:
[/quote]

A co Cię tak zaskoczyło? Coś nie tak dałam? To od Fonki - podobno tam jest napisane - co dla kogo od kogo i wogóle miałas podobno wiedzieć o co chodzi :cool1:

Posted

A były:evil_lol: dziekujemy pięknie, smycz bardzo wygodna na spacery:p a książeczkę ciocia zaharapczyła, twierdząc, ze tytuł jest zbyt frapujacy, żeby czekać z czytaniem...

Posted

Rudzia siusia jak zwariowana,bo pewnie dużo pije.
Po Berce zostało trochę strzykawek i ciut karmy cukrzycowej,więc pewnie Irysek po powrocie przekaże dla Rudzi.