jayo Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Dajcie spokoj, dziewczyny. Nie ma sie o co klocic. Wydaje i sie, ze esperaranza po prostu tak zareagowala, jak ktos Pani Beacie powiedzial, ze tylko ona jest za szczeniaki odpowiedzialna (w sensie kasy na przyklad). Nie sadze, zeby byla w tym jakakolwiek zla wola - zwlaszcza ze Justyna znika na dwa tygodnie na wakacje (jak kazdy z nas kiedys musi odpoczac). Wszyscy w miare mozliwosci pomagamy bardziej jednym, albo drugim. Ja tam nie pomstuje, ze przywiozlam iles psow - i w wiekszosci musze jakos to sama organizowac (podkreslam:w wiekszosci - naprawde kazdy ma cos innego na glowie poza psami rowniez). Jestem do dyspozycji jak bede mogla pomoc rowniez przy szczeniakach, ale mniej aktywnie, bo mamy rozsiane psy w tak roznych okolicach, ze samo jezdzenie zajmuej sporo czasu. Quote
ronja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Dzięki, Dorota, ja i lika damy radę. Justyna mogła po prostu powiedziec. Zresztą, ja to sobie z nią wyjasnię, jak wróci z wakacji, bo mi się nie bardzo podoba sposób załatwienia przez nią tej sprawy. Wczoraj byłyśmy z liką u p. Beaty, suczki zmieniają się oczach, urosły, zrobiły się naprawdę śliczne. Ta suńka jest spokojniejsza, ciapowata (ma ciemniejszy pyszczek) A to mala złosnica, dokucza siostrze Quote
ronja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 zmienialam im allegro http://www.allegro.pl/item227507550_8_tygodniowe_suczki_szukaja_domow_.html Quote
AśkaK Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ależ wyrosły, nie do poznania!:lol: Słodkie są, te brzuszki i łapki...:loveu: Ciekawe co tam u chłopaków u Herspri..?:cool3: Quote
lika Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 W naturze są jeszcze ładniejsze niż na zadjęciech. ;) W piątek obie panienki bedą szczepione. Quote
Herspri Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No więc jak już pisałam jeden chłopaczek od dawna w stałym domku :) Drugi jeszcze w tracie poszukiwań, ma robocze imie - Mongoł :x :evil_lol: Nie gniewajcie się ale on mi z pyszczka jakoś tak mongoła przypomina :loveu: ^_^'' Chudziutki jest i jakoś nie bardzo chce przybierać na wadze, przemiane materi ma wprost niesłychaną :-o 2 zdjęcia balkonowe: Quote
ronja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 śliczny jest!!! Hespri, czy Tobie czgoś nie potrzeba?Czy chcesz, by zrobić allegro maluchowi? jedna dziewczynka od wczoraj jest w nowym domku. została ta jasniejsza na pyszczku zołzowata Quote
Herspri Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Nie niczego nie potrzeba :) Na własną ręke daję rade utrzymać młodego . Mongołek jakoś nie ma szczęścia do znalezienia właścicieli docelowych - odprawiłam z kwitkiem 3 :cool1: Jeszcze są 2 potencjalne więc zobaczymy. Narazie nic nie potrzeba ;) Quote
ronja Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Byłam dziś u nowych państwa szczeniaczki Szaki, podpisałam umowę, wszystko mi się podobalo, bardzo dobry domek się znalazł. do wydania u nas jeszcze jedna sunia - domek potrzebny jak najszybciej, bo p. beata jest już zmęczona. Mała gania koty, chce się z nimi bawić, a jest przy tym średnio delikatna, bywa, że koty boją się wejść do kuchni (tam mają kuwety, więc rąbią na dywan w pokoju...) Quote
Herspri Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :roll: poodnoooszę, czy zapomniano już że jeszcze jedna suczka szuka domku ? Co z długiem w lecznicy ? Bazarek uiszcze na dniach więc jakieś pieniądze wpłyną... Quote
ronja Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 pierwszy dług zapłacony, a drugi nie wiem - lika chyba wie, albo wie Magdarynka, dopytam się Quote
lika Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Magdarynka :loveu: obiecała zapłacić. Już jej podałam kwotę, jaką trzeba przelać. Quote
Herspri Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 noo to cudnie :loveu: :loveu: :loveu: w takim razie pieniądze z bazarku gdzie umieścić ? Quote
ronja Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 na nasze konto stowarzyszeniowe. wielkie dzięki Hespri Quote
AśkaK Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Herspri, ale podrósł u Ciebie Mongołek! (co za imię!:evil_lol: :lol: ) Fajny jest, z małej kluchy prawdziwy pies się robi.:loveu: Quote
lika Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dla Dusi potrzebne jest legowisko, bo panienka szybko rosnie i nie miesci się już w koszyku. Czy ktoś ma na zbyciu takie legowisko i może podarować małej, bezdomnej suczce? Quote
Herspri Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Halo ludzie ! Jeszcze jedna suńka szuka domu, to że pozostałe 6 znalazło domy nie znaczy że tą która została można olać :mad: Ronja podaj mi prosze konto i dane na które przelać pienidze za bazarek :oops: Jutro znajde troche czasu i w końcu wszystko powysyłam i poporzelewam. Quote
ronja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Hespri, dzięki [SIZE=3]Stowarzyszenie na rzecz Bezpańskich Zwierząt "NICZYJE" ul. Sielska 1 07-300 Ostrów Mazowiecka Numer konta: PKO BP 24 1020 1013 0000 0902 0150 0974 z dopiskiem szczeniaki Quote
Recommended Posts