Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli bylaby przy budzie, moglyby sie odnowic problemy ze skora i znowu ktos by sie jej pozbyl. TO NIE JEST PIES DO BUDY, ONA BY ZWARIOWALA.
Przydalyby sie nowe zdjecia do allegro....

Posted

dzisiaj Zenta była w Echo Miasta, ale póki co nikt o nią nie pytał :-(
Przepraszam, że nie ma fotek, ale dzisiaj w schronisku byłam wyjątkowo zabiegana, że nawet nie znalazłam chwilki, zeby zgrać fotki na płytkę :shake:

Posted

mam nie dobre wieści... Zenta gdzieś sie straciła..... Widziałam ją gdzieś kolo 13, a chwilke potem już jej nie było... W schronisku jest remont, cały czas ktos wchodzi i wychodzi, musiała komus ucieknąć... Mam nadzieje, że się znajdzie :roll:

Posted

:-o mam nadzieję, że jest na terenie w pobliżu schroniska i w najbliższym czasie się znajdzie :-(

Posted

Mam cichą nadzieję, że Zencia się znajdzie, kurcze miała przecież jeszcze nie odrośniętą sierściuszkę :-(

Posted

Każdy pies jak poczuje swobodę to pędzi bez zastanowienia i z nią pewnie było tak samo, z tego co pisałyście to jest z niej żywioł więc skorzystała z okazji do pobiegania.
Znajdzie się, bądzmy dobrej myśli !

Posted

dzisiaj jak wracałam ze szkoły to ją widziałam- wysłałam esa Mysi bo nie miałam jej jak zawieźć do schronu- żadnej smyczy ani obroży nie miałam.. nawet kawałka jakiegoś sznurka... a ona iść za mną nie chciała tylko za takim chłopaczkiem... :(:( może jutro też tam będzie bo ten chłopak tam gdzieś mieszka...