madzia828 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 o jeju :-(:-( biedaczka zabrana i oddana :placz::placz: Quote
sara_rokitnica Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :(:(:(:(:( a już się cieszyłam że jedna bida mniej... :(:(:( Quote
Mysia_ Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Qrczę, a ostrzegałam ich, ze ona jest troszkę szalona...... :roll: Quote
sara_rokitnica Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 tak to jest jak się ludzie uprą- można ich ostrzegać a oni dalej swoje :P Quote
Peter Beny Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Oj dziewczyny , jak sprawdzacie ten domek :angryy:, zanim ja pozwolę na adopcję , to się bardzo poważnie zastanowię :angryy: Quote
Guest monia3a Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Brak mi słów na tego człowieka :angryy: Choć z drugiej strony lepiej, że teraz ją oddał a nie po powiedzmy roku jak ona by się do nich przyzwyczaiła. Każdy pies wzięty ze schronu musi mieć dany czas na adaptację, trzeba z nim pracować, wpajać zasady panujące w domu itp, itd Quote
fizia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Mam nadzieję, że niedługo znajdzie się ktoś odpowiedzialny, kto da Jej dom juz na zawsze! Quote
Mysia_ Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Peter Beny, domek zapowiadał się suuuper i napewno dla innego psa własnie taki by był ;) Dom z ogrodem, ludzie bardo kochają zwierzeta, mieli przez 18 lat wredną jamniczkę, ktora wszystkich gryzła :eviltong: Poprostu przerosła ich żywiołowość i energia Zenty, bo ona ma jej w sobie bardzo, bardzo wiele.... Quote
Peter Beny Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Hmmm, a nie wiedzieli o tym :placz::placz: Quote
Mysia_ Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 wiedzieli, ale chyba wyobrażali sobie to inaczej.... Zenta była ich pierwszym dużym psem, wiec chyba nie zdawali sobie sprawy z jej siły :roll: Quote
Guest monia3a Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Często tak jest jeśli ktoś ma małe pieski to cały czas powinien mieć małe choć i te małe mogą nieźle narozrabiać :evil_lol: Sama mam onka i wiem, że trzeba mu zajmować czas bo jak się nudzi to rozrabia, ci Państwo pewnie myśleli, że będzie tak jak ich jamnisia spokojna i grzeczna. Zresztą nie ma co ich osądzać tylko szukamy nowy domek Zentuni :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 To jest przekochana sunia, ale poprostu potrzebny jej aktywny własciciel :cool3: Quote
fizia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Mam nadzieję, że niedługo się taki znajdzie!!! Quote
Mysia_ Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Czy ktoś mógłby poogłaszać Zentę? :roll: Quote
Mysia_ Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 ponawiam prośbę o ogłoszonk w necie dla Zenty :roll: Ja ja wrzuciałam na adopcje.org :roll: Quote
Recommended Posts