Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdybym wiedziała wcześniej, że Negra(Zenta) ma tutaj watek to od razu bym umieściła jakieś zdjęcia albo cokolwiek napisała.
Więc po dzisiejszej rozmowie z Dona20 przyszłam napisać, że Negra chyba ma się dobrze :) przynajmniej tak mi się wydaje :D
Jak tylko naucze się wklejać zdjęcia i będę miała więcej czasu- piątek to zaraz dodam jakieś jej aktualne zdjęcia ze spaceru :)
a co do aktywności Negry- to masakra... tylko dwa razy udalo mi się ją zmęczyć
1) jak pojechałam z nią w góry i cały dzień biegała jak głupia
2) po sobotnim agility z szkoła Pastel
W każdym innym przypadku to ja przychodze do domu zmęczona a Negra ma ochote do zabawy :D
Teraz przynajmniej będziemy próbowały się uczyć biegać przy rowerze :loveu:

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja wam powiem że Negra czuje sie na prawdę dobrze i wygląda rewelacyjnie, w życiu nie powiedziałabym że to ten sam psiak.Jej nowa Pani bardzo dużo z nią pracuje, myślę, że lepszy domek trafić jej się nie mógł, prawdziwa z niej szczęściara (oby wszystkie schroniskowe bidy znajdowały tak odpowiedzialnych i troskliwych opiekunów).Teraz z niecierpliwością czekamy na nowe zdjęcia Negry:)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

i to by było na tyle
Żałuje tylko że nie mam żadnego jej zdjęcia jak chodzi z miską w pysku i prosi o jedzenie :D
Wygląda jak kot ze Shreka tylko że w psim wydaniu :)