Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

WSZYSTKICH "ROZMNAŻACZY" ODSYŁAMY ... DO DIABŁA.
SUNIA JEST WYSTERYLIZOWANA.

Brawo super powiedziane :evil_lol:

Posted

No bo słowo daję szlag już człowieka chce trafić przez tych bezmyślnych matołów, co to ich suczki "muszą mieć przynajmniej raz szczeniaki"... :angryy: albo znaleźli sobie durnie źródło utrzymania :mad:

Posted

Witokret napisał(a):
No bo słowo daję szlag już człowieka chce trafić przez tych bezmyślnych matołów, co to ich suczki "muszą mieć przynajmniej raz szczeniaki"... :angryy: albo znaleźli sobie durnie źródło utrzymania :mad:

Niestety, takie myślenie jest w Polsce bardzo popularne :shake:
Podnoszę sunie ;)

Guest monia3a
Posted

To się niestety przenosi z pokolenia na pokolenie, kiedyś nawet weterynarze tak twierdzili, że suczka musi mieć choć raz szczeniaki bo inaczej będzie chorować, rak sutka czy macicy. W szczególności ludzie starsi mają takie podejście. Moi rodzice też tak zawsze mówili ( głupio się przyznać ale tak było ) zresztą do dziś mówią, że źle , że moja dobcia nie miała dzieci.
W końcu i ich udało mi się przekonać i sami mają wysterylizowaną pudelkę, niestety musimy uświadamiać najmłodsze nasze pokolenie aby zmienił się tok myślenia.

Guest monia3a
Posted

Powiem szczerze, że się nie spotkałam ale w dzisiejszych czasach nic mnie nie zdziwi :diabloti:

Posted

dzięki ;)
Mam prośbę, weźcie pod uwagę, że domek w którym Zenta miała by mieszkać w budzie raczej odpada, bo ona całe życie była w mieszkaniu i w ogóle nie wchodzi do budy :roll:

Guest monia3a
Posted

Zentuś może się pokażesz ??

Jest jakiś odzew, pyta się ktokolwiek o nią ??