Witokret Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Wrzuce ja na allegro, ale moge prosic o tekst? zdjecia sobie wyciagne z watku Quote
Witokret Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 http://www.allegro.pl/item241150352_owczarkowata_mloda_sunia_dla_aktywnych_.html Halo, dogomaniacy działajmy, bo sunia spędzi zimę w schronie :shake: Quote
Guest monia3a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 WSZYSTKICH "ROZMNAŻACZY" ODSYŁAMY ... DO DIABŁA. SUNIA JEST WYSTERYLIZOWANA. Brawo super powiedziane :evil_lol: Quote
Witokret Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 No bo słowo daję szlag już człowieka chce trafić przez tych bezmyślnych matołów, co to ich suczki "muszą mieć przynajmniej raz szczeniaki"... :angryy: albo znaleźli sobie durnie źródło utrzymania :mad: Quote
Peter Beny Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Witokret napisał(a):No bo słowo daję szlag już człowieka chce trafić przez tych bezmyślnych matołów, co to ich suczki "muszą mieć przynajmniej raz szczeniaki"... :angryy: albo znaleźli sobie durnie źródło utrzymania :mad: Niestety, takie myślenie jest w Polsce bardzo popularne :shake: Podnoszę sunie ;) Quote
Guest monia3a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 To się niestety przenosi z pokolenia na pokolenie, kiedyś nawet weterynarze tak twierdzili, że suczka musi mieć choć raz szczeniaki bo inaczej będzie chorować, rak sutka czy macicy. W szczególności ludzie starsi mają takie podejście. Moi rodzice też tak zawsze mówili ( głupio się przyznać ale tak było ) zresztą do dziś mówią, że źle , że moja dobcia nie miała dzieci. W końcu i ich udało mi się przekonać i sami mają wysterylizowaną pudelkę, niestety musimy uświadamiać najmłodsze nasze pokolenie aby zmienił się tok myślenia. Quote
Witokret Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Niektorzy weci do dzisiaj takie bzdury opowiadaja :mad: Quote
Guest monia3a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Powiem szczerze, że się nie spotkałam ale w dzisiejszych czasach nic mnie nie zdziwi :diabloti: Quote
Mysia_ Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 niestety są jeszcze weci z takim podejściem :angryy: :mad: Zentunia w górę! ;) Quote
Witokret Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Powinno ich sie pozbawiac prawa wykonywania zawodu. :angryy: Quote
Mysia_ Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 mam nadzieje, że już niedługo Zenta znajdzie domek, w którym wszyscy zrozumną jej potrzeby i będą ją bardzo kochać :cool3: Quote
Mysia_ Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 no to jeszcze ją podniosę :cool3: Quote
Guest monia3a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 To i ja podnoszę, co mi tam :evil_lol: Quote
halbina Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 jest kilka propozycji domków dla ON na "przygarnę psa" Quote
madzia828 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 wkleiłam Zentę tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78827 Quote
Mysia_ Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 dzięki ;) Mam prośbę, weźcie pod uwagę, że domek w którym Zenta miała by mieszkać w budzie raczej odpada, bo ona całe życie była w mieszkaniu i w ogóle nie wchodzi do budy :roll: Quote
Guest monia3a Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Zentuś może się pokażesz ?? Jest jakiś odzew, pyta się ktokolwiek o nią ?? Quote
Mysia_ Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 niestety póki co nie ma zainteresowania... Ostatnio spodobała się facetowi, ale on chcial psa do pilnowania firmy, musiała by mieszkać w budzie :shake: Quote
Guest monia3a Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 :shake: :shake: Szkoda jej do budy :mad: Quote
Recommended Posts