Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewusia-Misiunia pracowita jak zwykle, uwija się od rana.

A Brodzio gaśnie. Ataki ma lżejsze, bez utraty przytomności, ale jest coraz słabszy. Jutro jedziemy do lecznicy.

Posted

Byłam z Misiunią na długim spacerku. Dziewusia biegała, niuchała, chyba po raz pierwszy od tygodnia wreszcie mogła spacerować w swoim tempie i zaglądać gdzie chciała. A wszyscy się chyba  zmówili,żeby pytać mnie gdzie jest drugi piesek. No i siedzę teraz z Dziewusią i znowu ryczę

Posted
22 godzin temu, Mysza2 napisał:

O matko:(:(

Renatko kochana, wiem jak Ci teraz bardzo ciężko:(

Rycz kochana, bo one są warte tego, żeby po nich ryczeć:(

Dawno tu nie wchodziłam i nie zaglądałam do Misi i Brodzia.

Teraz przeczytałam o Brodziu, siedzę i ryczę.

Ranias, wiem, że nie ma takich słów, które pocieszą, ale trzymaj się.

Posted

Lady Misia szefuje tu na całego, sprawdza pilnie kocie miski i jest pierwsza, kiedy pojawi się w nich mleko.A ja egoistycznie użalam się nad sobą i opłakuję Brodzia. Nie mogę się pogodzić z tym,że nie ma mojego małego przyjaciela. Wydaje się,że był z nami zawsze i będzie zawsze....

Kuba mi wczoraj powiedział,że pewnie biega z Suśką-Puśką i obszczekuje Ciaposława

Posted

Renatko przytulam Cie bardzo mocno.

Wiem dokładnie co czujesz.

Ja do dziś nie moge sie pogodzić, ze mojego słoneczka juz ze mną nie ma.

Strasznie tęsknie i dalej bardzo boli a minęło juz 1,5 roku.

Byla z nami 14 lat a to kawał czasu, najpiękniejszego czasu w moim zyciu.

Dla mnie zycie bez niej, nigdy chyba nie bedzie juz takie same, jak wtedy gdy była z nami.

Nie wiem po co to pisze, ja nawet nie potrafię jeszcze o niej mowić, to temat tabu...

trzymaj sie kochana.

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj taki był piękny dzień, słoneczny i ciepły, a lady Misia okopała się w sypialni i wcale nie miała ochoty wyleźć spod kołdry. Jak się potem okazało dziewusia pracowała nad przeróbką pościeli i wyżarła cały róg w kołdrze. I teraz nie wiem, czy flanelowa poszwa dziewusi nie odpowiada, czy muszę już zmienić kołdrę na grubszą, zimową....hm...

• Upvote 1
Posted
O 1.10.2016 o 21:47, ranias napisał:

Dzisiaj taki był piękny dzień, słoneczny i ciepły, a lady Misia okopała się w sypialni i wcale nie miała ochoty wyleźć spod kołdry. Jak się potem okazało dziewusia pracowała nad przeróbką pościeli i wyżarła cały róg w kołdrze. I teraz nie wiem, czy flanelowa poszwa dziewusi nie odpowiada, czy muszę już zmienić kołdrę na grubszą, zimową....hm...

Misia jak zawsze pracowita!!!

Posted

Elu, miałaś rację, to nie chodziło o poszwę tylko o kołdrę.Dzisiaj Misiunia zainteresowała się korą i drugą cienką kołdrą- wyżarła dziurę, żeby zajrzeć co tam jest w środku. Wyłoniła się  z sypialni po godzinie 14, zarzuciła dupencją swoją obfitą i obrażona pomaszerowała na podwórko. No nic, trzeba się brać za wymianę...