AgusiaP Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Ja niestety mam tak samo, jak sie odslucham to sama nie moge uwierzyć, ze tak robię... Ale cóż, taka jestem, nic na to nie poradzę! Quote
Mysza2 Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 Ja też świergolę jak głupia. Jak się posłuchałam parę razy na filmikach wstawionych na dogo, to żałowałam, że je wstawiłam. Raniasku usiłuję wstawić ten dzisiejszy filmik i jak na razie nic z tego. Czy on może jest bardzo długi? Bo się wgrywa i wgrywa na TinyPicka. Jestem na wsi na laptopie siostry i u mnie się nie otwiera nawet. Quote
ranias Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Dzisiejszy filmik może trwa minutkę, chyba nie dłużej.... Quote
Mysza2 Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 Nie wgrywa się:(, ani mi się nie otwiera więc nie mogę obejrzeć:( Może w poniedziałek w pracy się uda. Quote
Mysza2 Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 Udało się za czwartym podejściem:):) Misiunia wbiegająca http://pl.tinypic.com/r/s40z8g/8 Quote
ranias Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 i udało się,hura!!! Zobaczcie jak Misiula pokonuje zgrabnie schodki i śmiga do domku. Kto by pomyślał,że to bambaryłka jest.... Quote
Mysza2 Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 Bambaryłka całkiem ruchawa i skoczna. A Brodzio też dzielnie podąża Quote
ranias Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Lady Misia zawarła dzisiaj znajomość z bratem mojego męża.Przyniósł jej w prezencie kawałki szynki, które bardzo szybko połknęła merdając ogonkiem, a takie przy tym robiła miny że to niby głodzona czy co. ... Quote
AgusiaP Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Lady Misia zawarła dzisiaj znajomość z bratem mojego męża.Przyniósł jej w prezencie kawałki szynki, które bardzo szybko połknęła merdając ogonkiem, a takie przy tym robiła miny że to niby głodzona czy co. ... No tak, normalnie skóra i kości na naszej Misiuni ! Artystka kochana ! Quote
Mysza2 Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Chudzinka biedna głodzona:) :) Misia poduszkowa nio lady Agunia ja też nie widziałam, ale ściągnęłam nowszą wersję przeglądarki i zadziałało Quote
Mysza2 Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Tak patrzę na te zdjęcia i pysk mi się śmieje. Na trzecim rzeczywiście Lady Misia:):) Quote
Mysza2 Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Misiula, to prawdziwa fotomodelka!!! Też tak uważam:):) Quote
ranias Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Misia jest bardzo kochana. Tak się stara zaprzyjaźnić z Brodziem, ale ten ją zupełnie olewa. Próbowała lizać go po uchu, Brodek na nią nawarczał, więc poszła na swoje kocyki i tam popiskiwała. I żebraczka z niej przednia, ledwo wejdę do kuchni, już siedzi i przewraca tymi oczyskami... Rzucałam im piłeczkę, Brodzio przyniósł parę razy, Misia popatrzyła na mnie jak na głupią i pomaszerowała do domu. Można ja wołać, co tam , nawet się nie oglądnie. Quote
Mysza2 Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Raniasku, z Brodziem się ułoży z czasem. Pogodzi się w końcu chłopak, że ma konkurencję do serca Pańci i zaakceptuje intruza. A w końcu to on jest pierwszym rezydentem i ma prawo do fochów:):) A Misia charakterna to raz, a dama to dwa. Co się będzie za piłką uganiać :):) Quote
AgusiaP Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 A co tam za piłeczka bedzie latać, jak lodówki pilnować trzeba i porządki z butami robic ! Elunia jutro w pracy na laptopie sobie obejrzę. Quote
Panna Marple Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Ludzie, nie wiecie, że mądry pies za piłeczką nie lata :) Strata energii, którą można potem zużytkować na pilnowanie lodówki i wywracanie oczami :) 1 Quote
ranias Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 No racja...trzeba jeszcze do tych zajęć zaliczyć pilnowanie drzwi sypialni. Misia bardzo sprawnie wpakowała się za Keciusiową do łóżka i kompletnie nie zwracała na mnie uwagi.Poszłam po aparat, zdjęcie zrobiłam, nawet nie spojrzała.Hrabianka-bambaryłka... Quote
Panna Marple Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Misia jest bardzo aktywną osóbką-pilnowanie kuchni i sypialni, porządki, praca nad mimiką i mową ciała. To wszystko wymaga czasu i nakładu sił - zapomnijmy o piłeczce, bo to było wielce niestosowne :) 1 Quote
Mysza2 Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Załączam zdjęcie niedzielnej Misi z Keciusiową:):) A ja się pytam gdzie jest biedny Brodzio? Wygryzła go zołza jedna? :):) 1 Quote
ranias Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Kiedy Misia wtoczyła się do sypialni, Brodzio dokładnie przegrzebał jej kocyki i znalazł ciasteczko. Nie zjadł tylko zaniósł do kuchni pod ławkę i schował u siebie. Pierzaty łasił się teraz do Misiuli, co zarzucił na nią ogon, to odskakiwała.. 1 Quote
AgusiaP Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Oj to Misiunia pewnie była w szoku, jak go nie znalazła u siebie. Quote
ranias Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Lady Misia pozdrawia z Zatora. Dzisiaj bez fotek, bo się boję,że Was zanudzę. Misia bezczelnie pakuje się przed Brodziem do sypialni, bierze rozpęd i wpada z łoskotem na łóżko. A tam ile ma radości, skoki na poduszki, tor przeszkód pod kołdrą. Ogromnie jest pocieszna, jak taka rozbrykana foczka. Quote
Recommended Posts