Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też świergolę jak głupia. Jak się posłuchałam parę razy na filmikach wstawionych na dogo, to żałowałam, że je wstawiłam.

Raniasku usiłuję wstawić ten dzisiejszy filmik i jak na razie nic z tego.

Czy on może jest bardzo długi? Bo się wgrywa i wgrywa na TinyPicka.

Jestem na wsi na laptopie siostry i u mnie się nie otwiera nawet.

Posted

Lady Misia zawarła dzisiaj znajomość z bratem mojego męża.Przyniósł jej w prezencie kawałki szynki, które bardzo szybko połknęła merdając ogonkiem, a takie przy tym robiła miny że to niby głodzona czy co. ...

Posted

Lady Misia zawarła dzisiaj znajomość z bratem mojego męża.Przyniósł jej w prezencie kawałki szynki, które bardzo szybko połknęła merdając ogonkiem, a takie przy tym robiła miny że to niby głodzona czy co. ...

No tak, normalnie skóra i kości na naszej Misiuni !
Artystka kochana !
Posted

Chudzinka biedna głodzona:) :)

Misia poduszkowa

o7k6fo.jpg

nio

dpejjt.jpg

lady

9sxjyt.jpg

Agunia ja też nie widziałam, ale ściągnęłam nowszą wersję przeglądarki i zadziałało

Posted

Misia jest bardzo kochana. Tak się stara zaprzyjaźnić z Brodziem, ale ten ją zupełnie olewa. Próbowała lizać go po uchu, Brodek na nią nawarczał, więc poszła na swoje kocyki i tam popiskiwała. I żebraczka z niej przednia, ledwo wejdę do kuchni, już siedzi i przewraca tymi oczyskami...
Rzucałam im piłeczkę, Brodzio przyniósł parę razy, Misia popatrzyła na mnie jak na głupią i pomaszerowała do domu. Można ja wołać, co tam , nawet się nie oglądnie.

Posted

Raniasku, z Brodziem się ułoży z czasem. Pogodzi się w końcu chłopak, że ma konkurencję do serca Pańci i zaakceptuje intruza.

A w końcu to on jest pierwszym rezydentem i ma prawo do fochów:):)

A Misia charakterna to raz, a dama to dwa.

Co się będzie za piłką uganiać :):)

Posted

No racja...trzeba jeszcze do tych zajęć zaliczyć pilnowanie drzwi sypialni. Misia bardzo sprawnie wpakowała się za Keciusiową do łóżka i kompletnie nie zwracała na mnie uwagi.Poszłam po aparat, zdjęcie zrobiłam, nawet nie spojrzała.Hrabianka-bambaryłka...

Posted

Misia jest bardzo aktywną osóbką-pilnowanie kuchni i sypialni, porządki, praca nad mimiką i mową ciała. To wszystko wymaga czasu i nakładu sił - zapomnijmy o piłeczce, bo to było wielce niestosowne :)

• Upvote 1
Posted

Kiedy Misia wtoczyła się do sypialni, Brodzio dokładnie przegrzebał jej kocyki i znalazł ciasteczko. Nie zjadł tylko zaniósł do kuchni pod ławkę i schował u siebie.
Pierzaty łasił się teraz do Misiuli, co zarzucił na nią ogon, to odskakiwała..

• Upvote 1
Posted

Lady Misia pozdrawia z Zatora. Dzisiaj bez fotek, bo się boję,że Was zanudzę. Misia bezczelnie pakuje się przed Brodziem do sypialni, bierze rozpęd i wpada z łoskotem na łóżko. A tam ile ma radości, skoki na poduszki, tor przeszkód pod kołdrą. Ogromnie jest pocieszna, jak taka rozbrykana foczka.