ranias Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Misia zabrała się dzisiaj za porządki i wywaliła przed dom wszystkie moje buty, które zostawiłam obok szafki. Muszę się jednak przyłożyć i odstawiać buty na swoje miejsce.... Quote
Mysza2 Posted August 20, 2015 Author Posted August 20, 2015 Misia zabrała się dzisiaj za porządki i wywaliła przed dom wszystkie moje buty, które zostawiłam obok szafki. Muszę się jednak przyłożyć i odstawiać buty na swoje miejsce.... Raniasku, widocznie Misia to pedantka:):):) Parę dni dała Ci luzu, a teraz do roboty:):) Idziemy czy nie..bo czekam Quote
ranias Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Pewnie tak, nawet wkładki mi powyciągała z półbutów.No ale co , pierwszy tydzień za nami i myślę,że mała się zadomowiła. A ryż z marchewką Brodziowi nie zaszkodzi...Zjada dzielnie pod bacznym okiem Misi. Zezol szybko konsumuje swoje, a potem patrzy na plującego Brodka i czeka. Taka gospodarna... 1 Quote
Panna Marple Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Robotna dziewucha - ze świecą takiej szukać ;) 1 Quote
AgusiaP Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Misiuniu, ale z Ciebie porządnisia! Cały czas wyobrażam sobie, jak Brodzio pluje tym ryżem z marchewką, to musi śmiesznie wyglądać! Pies ogrodnika...! Quote
Gabi79 Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Misiuniu, ale z Ciebie porządnisia! Cały czas wyobrażam sobie, jak Brodzio pluje tym ryżem z marchewką, to musi śmiesznie wyglądać! Pies ogrodnika...! Ja też sobie plującego Brodzia wyobrażam. Fotki Misiuni super!!! Quote
kasiainat Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Pewnie tak, nawet wkładki mi powyciągała z półbutów.No ale co , pierwszy tydzień za nami i myślę,że mała się zadomowiła. A ryż z marchewką Brodziowi nie zaszkodzi...Zjada dzielnie pod bacznym okiem Misi. Zezol szybko konsumuje swoje, a potem patrzy na plującego Brodka i czeka. Taka gospodarna... U nas było tak samo :-) czasami musiałam szukać butów po krzakach, wkładki te wyciągała ale nigdy nie pogryzła :-) Kochana Misiula - piękne zdjęcia szczęśliwego psa :-) Quote
ranias Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Musiałam dzisiaj oszukiwać lady Misię,żeby wyjść najpierw z Brodziem na spacer.Misia bardzo lubi spacerować, ale dokładnie tam gdzie ona ma ochotę. W sumie do tej pory nie udało nam się dotrzeć do trasy spacerowej tylko łazimy po okolicznych krzakach. Na zdjęciach Brodzio obserwujący mnie przy śniadaniu- siedzi na ławce, bo jaki stary taki skoczny i Misia, obserwująca mnie z podłogi- niestety nie jest jeszcze na tyle skoczna...no i Misia na balkonie w liściach.Komediantka z niej jest niesamowita i przylepa kochana. Quote
ranias Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 A jak ja oszukiwałas Raniasku ? Udawałam,że nie zabieram Brodzia na spacer.To trochę tak jak Kubuś Puchatek udający przed pszczołami,że jest chmurką.... Quote
AgusiaP Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Udawałam,że nie zabieram Brodzia na spacer.To trochę tak jak Kubuś Puchatek udający przed pszczołami,że jest chmurką.... To ty mała spryciara jesteś Raniasku ! Quote
Mysza2 Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 To ja zapodam sesję zdjęciową:) Brodzio Brodzio cudny jest:):) Misiul1 Misiul 2 Zezul balkonowy Quote
AgusiaP Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Ech te piękne oczęta ! A Brodzio kochany, wpatrzony chyba a pancie ! Quote
ranias Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Dzisiaj piesy były razem na spacerze. Wymyśliłam wiązanie smyczowe i nawet nieźle nam poszło, nie wywaliłam się ani razu. Przechodziliśmy w zgodzie godzinkę, Brodzio potem padł, a Miśka jak to kobieta zabrała się za porządki. Na pierwszy rzut poszła szmata do podłogi bezczelnie susząca się na płocie, potem buty męża- nie położone na półce, a na koniec Misia gosposia chyba robiła zimowe zapasy, bo usiłowała zakopać kość za garażem w miejscu gdzie ostatnio paliłam liście. I zobaczcie jaki Misia makijaż ma na pysiu... Quote
AgusiaP Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Sprząta, robi porządki, zapasy na zimę i do tego lubi sie malować, ciekawa jestem tylko czym... Prawdziwa kobitka z naszej Misiuni jest ! Quote
Gabi79 Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Dzisiaj piesy były razem na spacerze. Wymyśliłam wiązanie smyczowe i nawet nieźle nam poszło, nie wywaliłam się ani razu. Przechodziliśmy w zgodzie godzinkę, Brodzio potem padł, a Miśka jak to kobieta zabrała się za porządki. Na pierwszy rzut poszła szmata do podłogi bezczelnie susząca się na płocie, potem buty męża- nie położone na półce, a na koniec Misia gosposia chyba robiła zimowe zapasy, bo usiłowała zakopać kość za garażem w miejscu gdzie ostatnio paliłam liście. I zobaczcie jaki Misia makijaż ma na pysiu... Misiula to ma ciekawe życie teraz i mnóstwo obowiązków, super!!! Quote
Mysza2 Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 No i kto by pomyślał, że taka skrzętna gospodyni i Misi:):) Posprząta, zadba o spiżarnię. Niezbędnik kuchenny Misiowy makijaż:):) A co to za niesprzątnięty but na środku. Misia nie obijaj się 1 Quote
ranias Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 A mówiłam Miśce, że ten kolor nie jest odpowiedni dla jej karnacji... Quote
ranias Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Pewnie tak, ale ten make up z popiołu sprawił,że wygląda jak rówieśniczka Brodzia, a chyba nie o to jej chodziło....Pocieszna mała...kretyńsko wygląda Quote
Mysza2 Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 Raniasku, super wygląda. A najbardziej cieszą Twoje posty i to co z nich przebija. Wreszcie psinka jest na właściwym miejscu. Jeszcze nie mogę uwierzyć, że to się dzieje:) :) A Brodzio wcale nie wygląda na takiego staruszka Quote
ranias Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 No bo ja Misię kocham..a Brodzio może nie wygląda na swoje lata, ale jest prawdziwym starym zgredem.I też go kocham Quote
Mysza2 Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 No bo ja Misię kocham..a Brodzio może nie wygląda na swoje lata, ale jest prawdziwym starym zgredem.I też go kocham I tego nie da się ukryć :):) Mizianko dla Brodzia, jest słodziutki, wygląda jak Duszek Piaskoludek z takiej książki z mojego dzieciństwa "Pięcioro dzieci i coś" Quote
Recommended Posts