Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misia zabrała się dzisiaj za porządki i wywaliła przed dom wszystkie moje buty, które zostawiłam obok szafki. Muszę się jednak przyłożyć i odstawiać buty na swoje miejsce....

Posted

Misia zabrała się dzisiaj za porządki i wywaliła przed dom wszystkie moje buty, które zostawiłam obok szafki. Muszę się jednak przyłożyć i odstawiać buty na swoje miejsce....

Raniasku, widocznie Misia to pedantka:):):)

Parę dni dała Ci luzu, a teraz do roboty:):)

Idziemy czy nie..bo czekam

2d7h929.jpg

Posted

Pewnie tak, nawet wkładki mi powyciągała z półbutów.No ale co , pierwszy tydzień za nami i myślę,że mała się zadomowiła. A ryż z marchewką Brodziowi nie zaszkodzi...Zjada dzielnie pod bacznym okiem Misi. Zezol szybko konsumuje swoje, a potem patrzy na plującego Brodka i czeka. Taka gospodarna...

• Upvote 1
Posted

Misiuniu, ale z Ciebie porządnisia!

Cały czas wyobrażam sobie, jak Brodzio pluje tym ryżem z marchewką, to musi śmiesznie wyglądać!

Pies ogrodnika...!

Ja też sobie plującego Brodzia wyobrażam.

Fotki Misiuni super!!!

Posted

Pewnie tak, nawet wkładki mi powyciągała z półbutów.No ale co , pierwszy tydzień za nami i myślę,że mała się zadomowiła. A ryż z marchewką Brodziowi nie zaszkodzi...Zjada dzielnie pod bacznym okiem Misi. Zezol szybko konsumuje swoje, a potem patrzy na plującego Brodka i czeka. Taka gospodarna...

U nas było tak samo :-) czasami musiałam szukać butów po krzakach, wkładki te wyciągała ale nigdy nie pogryzła :-) Kochana Misiula - piękne zdjęcia szczęśliwego psa :-)

Posted

Musiałam dzisiaj oszukiwać lady Misię,żeby wyjść najpierw z Brodziem na spacer.Misia bardzo lubi spacerować, ale dokładnie tam gdzie ona ma ochotę. W sumie do tej pory nie udało nam się dotrzeć do trasy spacerowej tylko łazimy po okolicznych krzakach.
Na zdjęciach Brodzio obserwujący mnie przy śniadaniu- siedzi na ławce, bo jaki stary taki skoczny i Misia, obserwująca mnie z podłogi- niestety nie jest jeszcze na tyle skoczna...no i Misia na balkonie w liściach.Komediantka z niej jest niesamowita i przylepa kochana.

Posted

A jak ja oszukiwałas Raniasku ?

Udawałam,że nie zabieram Brodzia na spacer.To trochę tak jak Kubuś Puchatek udający przed pszczołami,że jest chmurką....
Posted

Udawałam,że nie zabieram Brodzia na spacer.To trochę tak jak Kubuś Puchatek udający przed pszczołami,że jest chmurką....

To ty mała spryciara jesteś Raniasku !
Posted

Dzisiaj piesy były razem na spacerze. Wymyśliłam wiązanie smyczowe i nawet nieźle nam poszło, nie wywaliłam się ani razu. Przechodziliśmy w zgodzie godzinkę, Brodzio potem padł, a Miśka jak to kobieta zabrała się za porządki. Na pierwszy rzut poszła szmata do podłogi bezczelnie susząca się na płocie, potem buty męża- nie położone na półce, a na koniec Misia gosposia chyba robiła zimowe zapasy, bo usiłowała zakopać kość za garażem w miejscu gdzie ostatnio paliłam liście. I zobaczcie jaki Misia makijaż ma na pysiu...

Posted

Dzisiaj piesy były razem na spacerze. Wymyśliłam wiązanie smyczowe i nawet nieźle nam poszło, nie wywaliłam się ani razu. Przechodziliśmy w zgodzie godzinkę, Brodzio potem padł, a Miśka jak to kobieta zabrała się za porządki. Na pierwszy rzut poszła szmata do podłogi bezczelnie susząca się na płocie, potem buty męża- nie położone na półce, a na koniec Misia gosposia chyba robiła zimowe zapasy, bo usiłowała zakopać kość za garażem w miejscu gdzie ostatnio paliłam liście. I zobaczcie jaki Misia makijaż ma na pysiu...

Misiula to ma ciekawe życie teraz i mnóstwo obowiązków, super!!!

Posted

No i kto by pomyślał, że taka skrzętna gospodyni i Misi:):)

Posprząta, zadba o spiżarnię.

Niezbędnik kuchenny

a49y6g.jpg

Misiowy makijaż:):)

14x1fuu.jpg

A co to za niesprzątnięty but na środku.

Misia nie obijaj się

• Upvote 1
Posted

Pewnie tak, ale ten make up z popiołu sprawił,że wygląda jak rówieśniczka Brodzia, a chyba nie o to jej chodziło....Pocieszna mała...kretyńsko wygląda

Posted

Raniasku, super wygląda.

A najbardziej cieszą Twoje posty i to co z nich przebija.

Wreszcie psinka jest na właściwym miejscu.

Jeszcze nie mogę uwierzyć, że to się dzieje:) :)

A Brodzio wcale nie wygląda na takiego staruszka

Posted

No bo ja Misię kocham..a Brodzio może nie wygląda na swoje lata, ale jest prawdziwym starym zgredem.I też go kocham

I tego nie da się ukryć :):)

Mizianko dla Brodzia, jest słodziutki, wygląda jak Duszek Piaskoludek z takiej książki z mojego dzieciństwa "Pięcioro dzieci i coś"dwrrj9.jpg