Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunienku przecudna krusztyneczko 

zagladamy i sciskamy ile sil za wszystko najleopsze dla ciebie bbb.gifna bazareczku wygralo imionko Maszenka

serca2014.gifMaszenka 

Posted

na razie czekam na dane od Hałabajówki, ona nie zawsze moze sprawdzić konto, jak tylko dostanę info to oczywiście wstawię.

Mój przelew poszedł 10.03.15 i nie bardzo rozumiem,dlaczego tak długo trwa aktualizacja wpłat?Co znaczy,że nie zawsze może sprawdzić konto? Info o suni tez nie za wiele, nie wspominając o zdjęciach.... :( Proszę o jasną i rzeczowa odpowiedź.

Posted

Mój przelew poszedł 10.03.15 i nie bardzo rozumiem,dlaczego tak długo trwa aktualizacja wpłat?Co znaczy,że nie zawsze może sprawdzić konto? Info o suni tez nie za wiele, nie wspominając o zdjęciach.... :( Proszę o jasną i rzeczowa odpowiedź.

DT na pewno ma ręce pełne roboty.

Nasza sunia nie jest jedynym psem w tym DT.

Sama wiem po sobie, że obowiązki plus dodatkowe zajmowanie się zwierzakami plus ogarnięcie konta, wpłat, podanie tego dalej czasami naprawdę zajmuje sporo...

Mi samej brakuje czasu na aktualizowanie tylko pierwszego postu.....

Posted

skorzystałyśmy z DT podanego tu na wątku przez kogoś, juz nie pamiętam kogo, jeśli ktoś ma pomysł na lepszy DT to nie ma problemu, nie jestem w stanie częściej wklejać info i zdjęć bo rzadko je dostaję. Telefon do Hałabajówki nie jest tajemnicą, jest podany na stronie jej Fundacji, kazdy moze zadzwonić i zapytać.

Jedyne ostatnio info jakie dostałam to ze sunia jest czadowa :)  cokolwiek to znaczy, ze dzisiaj chyba miała iść do weta i ze za 2,3 tyg. będzie mozna jej szukać domu.

Ja sama ostatnio mam multum zwierzęcych spraw, dlatego czasem nie wejdę na dogo kilka dni, cieszę się ze sunia jest bezpieczna i dochodzi do siebie w DT.

Posted

dostałam info o wpłatach:

elficzkowa  10zł

Bogusik     10zł.

Konrad K.   50zł.

Ania75        20zł.

Kajzer         15zł.

Ewa m.        5zł.

Wszystkim z całego serca dziękuję  :)

Posted

dostałam info o wpłatach:

elficzkowa  10zł

Bogusik     10zł.

Konrad K.   50zł.

Ania75        20zł.

Kajzer         15zł.

Ewa m.        5zł.

Wszystkim z całego serca dziękuję  :)

Kochana, owszem wpłaciłam 10 ale euro,więc ok 40zł....???

Posted

dziekujemy za wykaz milosc1.gifsciskamy mocno za Maszenke cudna

wplaty od 

ewa m 5 zl ,to ja  z bazarku

elficzkowa  10 zl z bazarku 

Ania75  20 zl , z bazarku 

Kajzer  15 zl , z bazarku

http://www.dogomania.com/forum/topic/145966-maszenka-to-imionko-wygralo-na-bazareczku-dziekujemy-na-sunie-z-darlowa-wyratowana-z-koszmaru-zapraszam-sercem-zapraszam-do-16marca-g2200/?p=16119003

jeszcze tylko wyjasnijcie dziewczynki wplate od kochanej Bogusik 

napewno  ciocia Halabajowka  sprawdzi  

poprostu pomylka napewno , jak sie czasem zdarza przeciez 

pozdrawiam

Posted

Ciociu Bogusik kochana z bazarenku glosowala ciocia na imionko za 10 zl 

wiec moze to jest wlasnie ta wplata 

za imionko Bambi?

dopisze   ta wplate  kochane na bazarus 

dziekuje slicznie

Posted

Ciociu Bogusik kochana z bazarenku glosowala ciocia na imionko za 10 zl 

wiec moze to jest wlasnie ta wplata 

za imionko Bambi?

dopisze   ta wplate  kochane na bazarus 

dziekuje slicznie

Ewuniu,to by się zgadzało,że to z Twojego bazarku te 10zł.Nadal jednak nie jest wyjaśniona moja wpłata jednorazowa z dnia 10.03

Posted

Ewuniu,to by się zgadzało,że to z Twojego bazarku te 10zł.Nadal jednak nie jest wyjaśniona moja wpłata jednorazowa z dnia 10.03

to przelew zagraniczny? Może nie przeszedł, sprawdzałaś na swoim koncie? Oczywiście zapytam Hałabajówkę, jednak pewnie znowu musimy się uzbroić w cierpliwość...Nie wiem dokładnie jak u niej to wygląda, ale wiem ze pracuje całymi dniami, do tego ma 50 psów w hotelu(ma chyba pracowników), i mieszka na strasznym odludziu, gdzie chyba nie ma netu...

Posted

właśnie dostałam swiezutką odpowiedz od Hałabajówki, konto obiecała sprawdzić, a to info o sunieczce  :)  :

"To jest cud nie pies. Pilnuje się. Grzeczna jest. Nie płacze. Daje sobie zastrzyki robić. Już je wszystko nie kombinuje. z psami pełna komitywa. Nie da się jej nie kochać. Ładnie już zarasta na mordce. Jutro mam wolne to zrobię nowe fotki"