Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu, nie było u nas pradu, bo burza i dlatego teraz odpisuję.

Przyjedźcie rano, kiedy chcecie zresztą, ale moze mniejszu upał.
Nic nie przywoźcie, wszystko gotowe, składkowe pieniążkowo.
W Krasnosielcu pytajcie o lecznicę Tomka Bielawskiego albo zadzwoń do nas, pokierujemy
0692 781 745
Czyli z warszawy na Pułtusk, Maków Maz., w Makowie przy Zalewie na Ostrołękę, po jakichś 4 km drogowskaz w lewo w las "KRASNOSIELC", po 18 km wjedziecie do wsi i przy kościele albo kilkadzisiat metrów dalej, w Rynku zadzwońcie.

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakaś imprezka sięszykuje u Malagos? cóż ja nie pijąca kulturalnie-dlatego nie piję wcale:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i mam dziatwę do opieki:loveu: ale życzę wszystkim udanej zabawy!!!:cunao: :knajpa: :sabber: :popcorn:

Posted

malagos napisał(a):
Dziekujemy i wstawimy zdjecia!
Zmysł, nie obiecuję tylko Majeczki w sweterku (bo goraco), ale moze być na golaska? :cool3:

Czyje na golaska?

Posted

Zlocik sie odbył...:cool3:
Zakończył sie wielką burzą (ale nie salonową, o nie!).
Nie było wielu uczestnikow, ale ci co byli to super fajni ludzie!
Nareszcie mozna było pogadać o psach bezkarnie i długo, wypytać o różne psie historie, niedokończone i dokończone wątki, kulisy rożnych spraw, dogomaniackie przygody, ciekawe przypadki.....
Nasi mążowie obiecali sobie na przyszłość też jakieś nicki sobie wymyslić, ale ich uświadomiłyśmy, ze już mają :p Po prostu kazdy to TŻ. Gdy ich w końcu znudziły psie historie, poszli ogladać kolekcje aparatów fotograficznych Tomasza.

Jo37 i Ania-sonia oraz moja córcia i córka Basi0607

Posted

rodzinka Basi0607

Lamia2 i Basia0607

i wszyscy razem machamy Tomeczkowi-fotografowi

od lewej: Ania-Sonia, za nią moja siostra, Jo37, TŻ Ani, w zielonej koszulce ja, Lamia2, jej TŻ, Basia0607, jej TŻ i córka.

Posted

Wielkie podziękowania dla kochanej malagos i jej Tomka (buziaki dla Agusi, w ferworze zapomnieliśmy się z Nią pożegnać) za wspaniałe przyjęcie!!!

Staropolska gościnność, rajskie otoczenie, pyszne jedzonko, atmosfera luzu i serdeczności, gromadka psów, kotów, świnek morskich i papug (ponoć też żołwi, ale te umknęły mojej uwadze :evil_lol: ;) ), no i oczywiście - obecność kilku przemiłych dogomaniaczek, dogomaniackich TZ-etów (ale Oni tolerancyjni :loveu: ;) ) i potomków, sprawiły, że była to naprawdę fantastyczna niedziela!!!

Dziękujemy!!!! :buzi: :buzi: :Rose: :Rose:
(a w zanadrzu mam fotki czworonogów :cool3: )

Posted

I ja tam bylam ,miód i wino piłam.Nalweczki ogóreczki ,palce lizać a karkówka z grilla .....Dopiero dotarlismy do domu .Nad Ostrodą zlapala nas ściana deszczu,samochody staly na poboczu ,nie dalo sie jechac !
Dziekujemy Wam Malgosiu i Tomku za miłe nas przyjecie !
A gdzie fotki Tomka ! Ja sie zalamię,On nam pstrykal a my wstretne baby jemu nie !

Posted

Nie gadajcie już tyle, bo płakać się chce!!!:placz:
Malagos, nie przewidujesz jakiś paczuszek z prowiantem dla tych co nie dotarli..?:cool3: :evil_lol: ;)

Posted

Aniu-Soniu, to dawaj te fotki zwierzaków, proszę :oops:

Paczki zywnościowe mogę przygotować, ale odbior osobisty!

W tę sobotę i niedzielę u nas na wsi odbywa sie doroczny festyn Dni Krasnosielca. Sobota to taki turnirej wsi i zabawa do 2.w nocy, ale niedziela to występy różnych zespołów (wcale nie ludowych :eviltong: ), kabaret z moim Tomaszem w roli Babki po Kuracji Hormonalnej i ksiedzem w roli Dziadka (poważnie!!), wiejskie stragany z odpustowym badziewiem, stoiska z browarkiem i fast-foodem, różne konkursy - słowem WIEJSKI FESTYN NA CAŁEGO, którego my jsteśmy współorganizatorami.