malagos Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Aniu, nie było u nas pradu, bo burza i dlatego teraz odpisuję. Przyjedźcie rano, kiedy chcecie zresztą, ale moze mniejszu upał. Nic nie przywoźcie, wszystko gotowe, składkowe pieniążkowo. W Krasnosielcu pytajcie o lecznicę Tomka Bielawskiego albo zadzwoń do nas, pokierujemy 0692 781 745 Czyli z warszawy na Pułtusk, Maków Maz., w Makowie przy Zalewie na Ostrołękę, po jakichś 4 km drogowskaz w lewo w las "KRASNOSIELC", po 18 km wjedziecie do wsi i przy kościele albo kilkadzisiat metrów dalej, w Rynku zadzwońcie. Quote
Zmysł Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Czy będą zdjęcia wszystkich uczestników zlotu(i Majeczki w sweterku)? Quote
Ania-Sonia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Małgosiu, my dotrzemy ok. 12.00 :lol: Ja tam przed aparatem uciekam :evil_lol: Quote
Angelwings Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 malagos- no jasne,że całkiem blisko (400 km!) :eviltong: Poczekaj, tylko suczydło moje odpalę i na wrotki wsiądę :diabloti: Ps. życzymy udanej imprezki :p Quote
malagos Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Dziekujemy i wstawimy zdjecia! Zmysł, nie obiecuję tylko Majeczki w sweterku (bo goraco), ale moze być na golaska? :cool3: Quote
AśkaK Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Taka fajna imprezka się szykuje, tacy ludzie:loveu: , a mnie nie będzie!:placz: Bardzo ubolewam i życzę bombowej impry!!!:lol: :BIG: :cunao: Quote
oktawia6 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 jakaś imprezka sięszykuje u Malagos? cóż ja nie pijąca kulturalnie-dlatego nie piję wcale:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i mam dziatwę do opieki:loveu: ale życzę wszystkim udanej zabawy!!!:cunao: :knajpa: :sabber: :popcorn: Quote
BIANKA1 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Bawcie się dobrze :lol: Pomyślcie ciepło o tych , co są z Wami sercem , bo ciałem nie mogą :p Quote
malagos Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Będziemy mysleć! Żeby tylko nie padalo, bo będzie kiszka...:roll: Quote
Zmysł Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 malagos napisał(a):Dziekujemy i wstawimy zdjecia! Zmysł, nie obiecuję tylko Majeczki w sweterku (bo goraco), ale moze być na golaska? :cool3: Czyje na golaska? Quote
ronja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 to chyba dziś wielkie świeto???? super zabawy:cunao: :BIG: :beerchug: Quote
AśkaK Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ciekawe kiedy będzie pierwsza relacja?:cool3: :lol: Quote
oktawia6 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 ale jest takgorąc, że paśc można w połączeniu z wielkim zaduchem, że ekonomiczna imreza Wam wyjdzie-po naparstku i to wystarczy:evil_lol: Quote
malagos Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Zlocik sie odbył...:cool3: Zakończył sie wielką burzą (ale nie salonową, o nie!). Nie było wielu uczestnikow, ale ci co byli to super fajni ludzie! Nareszcie mozna było pogadać o psach bezkarnie i długo, wypytać o różne psie historie, niedokończone i dokończone wątki, kulisy rożnych spraw, dogomaniackie przygody, ciekawe przypadki..... Nasi mążowie obiecali sobie na przyszłość też jakieś nicki sobie wymyslić, ale ich uświadomiłyśmy, ze już mają :p Po prostu kazdy to TŻ. Gdy ich w końcu znudziły psie historie, poszli ogladać kolekcje aparatów fotograficznych Tomasza. Jo37 i Ania-sonia oraz moja córcia i córka Basi0607 Quote
AśkaK Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Hihi, i jednak jest Ania-Sonia na zdjęciu!:lol: Ale widzę dobroci, ogóraski, piffko...:sabber: Quote
malagos Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 rodzinka Basi0607 Lamia2 i Basia0607 i wszyscy razem machamy Tomeczkowi-fotografowi od lewej: Ania-Sonia, za nią moja siostra, Jo37, TŻ Ani, w zielonej koszulce ja, Lamia2, jej TŻ, Basia0607, jej TŻ i córka. Quote
oktawia6 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Widzę już po imprezie:p pozdrawiam wszystkich uczestników ciepło :hand:a szczególnie Jo37-która mi często pomagała przy wożeniu piesków:Rose: Quote
Ania-Sonia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Wielkie podziękowania dla kochanej malagos i jej Tomka (buziaki dla Agusi, w ferworze zapomnieliśmy się z Nią pożegnać) za wspaniałe przyjęcie!!! Staropolska gościnność, rajskie otoczenie, pyszne jedzonko, atmosfera luzu i serdeczności, gromadka psów, kotów, świnek morskich i papug (ponoć też żołwi, ale te umknęły mojej uwadze :evil_lol: ;) ), no i oczywiście - obecność kilku przemiłych dogomaniaczek, dogomaniackich TZ-etów (ale Oni tolerancyjni :loveu: ;) ) i potomków, sprawiły, że była to naprawdę fantastyczna niedziela!!! Dziękujemy!!!! :buzi: :buzi: :Rose: :Rose: (a w zanadrzu mam fotki czworonogów :cool3: ) Quote
basia0607 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 I ja tam bylam ,miód i wino piłam.Nalweczki ogóreczki ,palce lizać a karkówka z grilla .....Dopiero dotarlismy do domu .Nad Ostrodą zlapala nas ściana deszczu,samochody staly na poboczu ,nie dalo sie jechac ! Dziekujemy Wam Malgosiu i Tomku za miłe nas przyjecie ! A gdzie fotki Tomka ! Ja sie zalamię,On nam pstrykal a my wstretne baby jemu nie ! Quote
AśkaK Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Nie gadajcie już tyle, bo płakać się chce!!!:placz: Malagos, nie przewidujesz jakiś paczuszek z prowiantem dla tych co nie dotarli..?:cool3: :evil_lol: ;) Quote
malagos Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Aniu-Soniu, to dawaj te fotki zwierzaków, proszę :oops: Paczki zywnościowe mogę przygotować, ale odbior osobisty! W tę sobotę i niedzielę u nas na wsi odbywa sie doroczny festyn Dni Krasnosielca. Sobota to taki turnirej wsi i zabawa do 2.w nocy, ale niedziela to występy różnych zespołów (wcale nie ludowych :eviltong: ), kabaret z moim Tomaszem w roli Babki po Kuracji Hormonalnej i ksiedzem w roli Dziadka (poważnie!!), wiejskie stragany z odpustowym badziewiem, stoiska z browarkiem i fast-foodem, różne konkursy - słowem WIEJSKI FESTYN NA CAŁEGO, którego my jsteśmy współorganizatorami. Quote
JamniczaRodzina. Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Widać Małgosiu .że choć uczestników było niezbyt wielu to imprezka była bardzo sympatyczna.Buziaczki dla Was.:loveu: Quote
Recommended Posts